marcin j Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a objechałes kiedys antene CB bo ja włsnie objechałem znaczy ze jak?? Antenie CB zrobiłem killa :biggrin: :biggrin: :biggrin: Rozumiem , że zostawiłeś ją w tyle :biggrin:
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a objechałes kiedys antene CB bo ja włsnie objechałem znaczy ze jak?? Antenie CB zrobiłem killa :biggrin: :biggrin: :biggrin: Rozumiem , że zostawiłeś ją w tyle :biggrin: dokładnie tak :biggrin: :biggrin: :biggrin:
talib1990 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 piotr1602 napisał/a: zgadzam sie bo jak inaczej nazwac przejazd na stopie przy 160 Piter weź ty sie lepiej Taliba zapytaj ile km/h to było... :twisted: było ponad 200 km/h ..potem jakiś piach i STOP przelecieliśmy ok 160 km/h :redface: masakra była.. zapewniła mi warszawka palpitacje ! a rano ONO mnie przewiózł .. i znów podłoga... miłooo ! [ Dodano: 05-03-2007, 18:26 ] biedny talib ten to ma dopiero wrazenia po zlocie no mam a jakby inaczej :twisted: :twisted: piotr1602 napisał/a: było wiecej ale tam juz bylo hamowanie wiec cos kolo tego wierzę wam na słowo, mnie tam przeciez nie było :wink: :twisted: mnie też hehe ja oglądałem dobranocke w Krokusie [ Dodano: 05-03-2007, 18:28 ] Talibek juz duzo widzial, ale po tym spocie to juz napewno nie kupi nic innego niz A4 z jednym z 2 prawidlowych silnikow (TDI/1.8T) polać temu panu ! wie o Mnie wszystko ... prawie wszystko :twisted: :twisted: nic innego nie chce.. A4 tylko A4
BossBest Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Ze tak niegrzecznie sie wtrace... Przyznac sie prosze kto byl w Wisle i jezdzi na nr rejestracyjnych zaczynajacych sie od STA ? Widze ze ktos byl z firmy z dzielnicy w ktorej mieszkam (GEKO-KART) To jo :exclaim: A ja bylem na STA Pozdro
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 witam wszystkich, wrazenia po spocvie rewlacyjne!!! niestety dalej nie mam neta i pisze z kawiarenki chcialabym bardzo podziekowac wszystkim za przednia zabawe, chociaz nie pije wcale alkoholu to z pewnymi czlonkami musialam sie napic, hihihi... dziekuje Ci Murzynku za wszystko... Max'iu jestes wielki tylko nastepnym dawaj szybiej znac ze jestes na stacji bo nie wiem czy innym razem wyjde z tego zywo, ok przejazd [przez Wisle rewelka, wrazenia nie zapomniane!!! trzeba cos organizowac znowu bo ja ludzie bez Was dlugo nie wytrzymam i bede odwiedzac kazdy spot P.S. dla wtajemniczonych REX ma fajna skorke Slawek66 jeszcze raz pozdrawiam Sebastiana, normalnie mam fana Brynia jestes rewelacyjna babka!!! dziekuje wszystkim za extra kolumne do Wisly, bylo super!!! Niech zaluja Ci ktorzy z nami nie wracali bo jazda obok Sfinksa i Maxa na jednej szerokosci i potem rozjazd kazdy w swoja strone spowodowal lezke na oku!!! Mialam jeszcze napisac ze upomnienie powinno byc na forum dla wszystkich ktorzy sie nie pozegnali ze mna np. POMORZE!!!
skubidubi Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ale antenki to na stale a nie na magneski przez ktore Vmax to 180 moja spadła przy 200 jak smarowaliśmy z Lookierem :biggrin: ale był huuuk
krzyniek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ale antenki to na stale a nie na magneski przez ktore Vmax to 180 moja spadła przy 200 jak smarowaliśmy z Lookierem :biggrin: ale był huuuk moja wytrzymuje prawie 190km/h wiecej nie ryzykuje.Widziałem jak gościowi odpadła przy 190km/h z chyba skody oktavi no i tylna szybka poszła sie .... ps. jak czytam co piszecie to jeszcze bardziej mi żal że nie byłem w Wiśle :frown: :frown: :frown:
MAx Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 Max'iu jestes wielki tylko nastepnym dawaj szybiej znac ze jestes na stacji bo nie wiem czy innym razem wyjde z tego zywo, ok bez apelacyjnie to myla moja kulpa, ale wiesz ze wierze w CIebie obiecuje ze to bylo przed ostatni raz
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ej co się dzieje? Gdzie prezes?
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Max'iu bo bedzie ale nawet fajnie mi to wyszlo, musze sie tego nauczyc, hihihi... potem tylko sie troszke przestraszylam ale dobrze ze kolpak sie znalazl i NIUNIA w komplecie dojechala
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 co do pedofilskiej skody skody jest promocja podobno na wybrane modele
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Widze ze Maxiu po zlocie ma nowy podpis knajpa ambasada jest na wysokim poziomie obslugi klienta :eek: za rok tam wrocimy i poprosimy 100 nalesnikow
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 za rok z taka obsluga to tej knajmpy tam nie bedzie, hihihi...
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Widze ze Maxiu po zlocie ma nowy podpis knajpa ambasada jest na wysokim poziomie obslugi klienta :eek: za rok tam wrocimy i poprosimy 100 nalesnikow prosze najpierw uprzedzic to jest numer do ambasady ( 033 855-39-00) dostałem od szatniarki :biggrin: :biggrin:
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Mi tez chciala dac numer jak powiedzialem w piatek ze bedzie nas jutro 80 osob na nalesnikach
schiller Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Niech zaluja Ci ktorzy z nami nie wracali bo jazda obok Sfinksa i Maxa na jednej szerokosci i potem rozjazd kazdy w swoja strone spowodowal lezke na oku!!! no ja niestety mialem zaplanowana kolena impreze na wieczor wiec bylem zmuszony jechac szybciej. ale jechalem z grupa z dolnego i tez bylo super. prawda chlopaki? :biggrin: PS. teraz juz wiecie jak sie pozdrawia kolegow z ciezaowek :twisted:
Aniol Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 NIUNIAA4, Przepraszam że się nie pożegnalem ale znaleźć Cie pod ratuszem nie było łatwo
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Ty zdrajco bedzie [ Dodano: 05-03-2007, 20:35 ] Anioł_sc faktycznie ciezko mnie znalezc bo ja taka mala jeste i cicha ze no rozplynelam sie, na nastepnym zlocie bedzie lansko jak nic bedzie bolalo
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 PS. teraz juz wiecie jak sie pozdrawia kolegow z ciezaowek jak :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi