Kowi87 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Kowi fajnie świecą te Ba9S :good: aż nie mogę się doczekać kiedy ja takie dostanę To co teraz rezamy oświetlenie tylnych nóg i trzeba wymienić żaróweczke w schowku na leda :polew: bo tylko tam żółte światło zostało :polew:
jarko Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Dobra, nadonię tylko z przednim oświetleniem nóg i rezamy tył Jaką mamy żarówkę w schowku :?:
Kowi87 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Dobra, nadonię tylko z przednim oświetleniem nóg i rezamy tył Jaką mamy żarówkę w schowku :?: nie wiem czy nie W5W ale nie wiem bo niezagladałem do zarówki tam jeszcze Ale jak bedzie W5W to dobrze bo została mi jedna z postojówek walcowata wiec zobaczymy czy poradzi sobie :polew: teraz czekamy na projekt moskala :gwizdanie:
wojtas-audi Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Kowi a daj linka ktore kupowales zarowki te ba9 ?? One sa do tych malych swiatelek ?
Kowi87 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Kowi a daj linka ktore kupowales zarowki te ba9 ?? One sa do tych malych swiatelek ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=545664702
wojtas-audi Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Dzięki , i przez Was tez zamowilem zarowki :> Jakby ktos potrzebowal to w A4 B6 w kombiaku jest tak - z przodu 2 żarowki BA9S, 2 żarówki rurkowe 42mm, na środku nad tylną kanapą - 2 żarówki BA9S, z tyłu w bagażniku - 2 żarówki rurkowe 36mm W sumie 4 żarówki rurkowe, 4 żarówki BA9S
jarko Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Dzięki , i przez Was tez zamowilem zarowki :> Jakby ktos potrzebowal to w A4 B6 w kombiaku jest tak - z przodu 2 żarowki BA9S, 2 żarówki rurkowe 42mm, na środku nad tylną kanapą - 2 żarówki BA9S, z tyłu w bagażniku - 2 żarówki rurkowe 36mm W sumie 4 żarówki rurkowe, 4 żarówki BA9S Czyli tak samo jak w B5 po II lifcie Kowi, możesz to też dopisać w pierwszym poście B5 II lift i B6
Kowi87 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Czyli tak samo jak w B5 po II lifcie Kowi, możesz to też dopisać w pierwszym poście B5 II lift i B6 Jarko pierwszy post zmodyfikowany chyba juz wystarczajaco oczywiscie dodałem tą informacje dla potomnych
jarko Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Czyli tak samo jak w B5 po II lifcie Kowi, możesz to też dopisać w pierwszym poście B5 II lift i B6 Jarko pierwszy post zmodyfikowany chyba juz wystarczajaco oczywiscie dodałem tą informacje dla potomnych No widziałem już Pierwszy post miodzio
Dibo Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Kowi87 widziałem że w pierwszym poście poprawiłeś dla sedana oświetlenie tylne. To jest pewne, można szukać tak jak jest podane ?
Kowi87 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Kowi87 widziałem że w pierwszym poście poprawiłeś dla sedana oświetlenie tylne. To jest pewne, można szukać tak jak jest podane ? Dibo wzorowałem sie na postach w tym temacie ja nie daje 100% pewnosci. Na stronie 11 jest opis ze zdjeciami tylnego światełka w sedanie przed liftem Njalepiej bedzie jak sie upewnisz u siebie jak to wygląda i napiszesz czy zgadzaja sie te dane
Dibo Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Kowi87 widziałem że w pierwszym poście poprawiłeś dla sedana oświetlenie tylne. To jest pewne, można szukać tak jak jest podane ? Dibo wzorowałem sie na postach w tym temacie ja nie daje 100% pewnosci. Na stronie 11 jest opis ze zdjeciami tylnego światełka w sedanie przed liftem Njalepiej bedzie jak sie upewnisz u siebie jak to wygląda i napiszesz czy zgadzaja sie te dane Spoko, pytałem tylko dla pewności Po zdjęciach widzę że się to zgadza. A co do upewniania to się za to zabiorę dopiero jak będzie ciepło.
moskal Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Jaką mamy żarówkę w schowku :?: W przedlifcie jest 36mm teraz czekamy na projekt moskala :gwizdanie: czekam cały czas na Ledy. nie doszły i ch.j mnie strzela :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 W przedlifcie jest 36mm W pierwszym poście jest przyklejone 42mm także popraw Kowi87 jak możesz
xmnichx Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 W przedlifcie (sedanie) opisałem jakie są żarówki (str 11) i u mnie w schowku na 100% jest ori rurka 42mm a w lampce środkowej ori 36mm ale da radę włożyć 42mm
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja dzisiaj zobacze do siebie, chyba lift nie obejmował żaróweczek w schowku :gwizdanie:
xmnichx Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 też myślę że w schowku nic się nie zmieniało Dziwi mnie tylko że kolega Moskal napisał że w sedanie przed liftem w schowku ma rurkę 36mm u mnie nie ma szans na zamontowanie takowej bo jest za wielka odległość między blaszkami.[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 09:41_________________________________________________Kowi jeśli chcesz mogę porobić zdjęcia wszystkim lampką i żarówką jakie do nich pasują
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 Ale chodzi Ci o fotki lampek w sedanie czy fotki żarówek do tych lampek, bo jeśli o żarówki to nie ma sensu :gwizdanie: wystarczą oznaczenia i zdjecia z alegro mozna zawsze wykorzystać do prezentacji(co też juz zrobiłem)
xmnichx Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 myślałem o lampkach ale z drugiej strony zamieściłem już lampki tylne i środkową a reszta jest chyba taka jak po lifcie
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 No własnie umieściłes ładnie na stronie 11 co też zaznaczyłem na pierwszym poscie, moim zdaniem juz wszystko napisalismy co do oświetlenia Teraz czekamy na projekcik Moskala oparty na listwach LED
Rekomendowane odpowiedzi