Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HOLMATRO , jeszcze sedan i avant, wtedy będziesz miał cały asortyment RS4 B7. :kox:

Opublikowano
15 hours ago, HOLMATRO said:

Jeśli o jeździe RS4 mowa.... To mnie to czeka niebawem...

66757761_Image_1.jpg.54c4558c96915367c9f1c8b264329a46.jpg

Płynie sobie, pomalutku.. :decayed:

Ładna ta łajba co płynie ?

Jak tak dalej pójdzie to wykupisz wszystkie ocalałe S4 DTM i RS4 w B7.

Gratulacje nabytku??

Opublikowano
  • Autor

Pany, wrzucam nowy temat:

Długo kombinowałem i w końcu zdecydowałem się na taki SET zimowy. Właściwie to ze szwagrem:drinks: @HOLMATRO kupiliśmy sobie po komplecie:dance2:

Felga stricte sportowa ATS Motorsport, z wyścigów Sirocco CUP:naughty:, kute aluminium. 9x18, ET37 nazywa się to ATS GTR908.

Szybkie foto (niestety na brudno), dajcie znać co myślicie.:cygaro:

I najważniejsze! - Czy zostawiać to jako SET Lato - Zima, zamiast RSów, czy myślicie, że RSy powinny zostać jednak jako letni SET:eusathink:

Piszcie:kawa:

DSC_2363.png

DSC_2364.png

Edytowane przez dayd_4

Opublikowano
45 minut temu, dayd_4 napisał:

Długo kombinowałem i w końcu zdecydowałem się na taki SET zimowy. Właściwie to ze szwagrem:drinks: @HOLMATRO kupiliśmy sobie po komplecie:dance2:

Felga stricte sportowa ATS Motorsport, z wyścigów Sirocco CUP:naughty:, kute aluminium. 9x18, ET37 nazywa się to ATS GTR908.

I najważniejsze! - Czy zostawiać to jako SET Lato - Zima, zamiast RSów, czy myślicie, że RSy powinny zostać jednak jako letni SET:eusathink:

DSC_2363.png

DSC_2364.png

Zdecydowanie RSy powinny zostać jako letni SET :P

Opublikowano
1 hour ago, dayd_4 said:

DSC_2363.png

DSC_2364.png

Gratulacje nabytku ?

A może jeszcze inaczej.

Jak już jest lekka zima w 18" to może i lato fajne w ultralekkiej 19"? 

Jeżdżę na takich:

ALLEGRO.PL

Fajna waga 8,5x19"  8,7 kg.

Jeszcze widzę można je w dobrej cenie znaleźć.

A RS4 na sale ?

Może i nabywca by się znalazł...

Edytowane przez black4

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, black4 napisał:

Gratulacje nabytku ?

A może jeszcze inaczej.

Jak już jest lekka zima w 18" to może i lato fajne w ultralekkiej 19"? 

Jeżdżę na takich:

ALLEGRO.PL

Jeszcze widzę można w dobrej cenie znaleźć.

A RS4 na sale ?

Może i nabywca by się znalazł...

RSy też są kute. Ważą 12,5kg.

Opublikowano
3 minutes ago, dayd_4 said:

RSy też są kute. Ważą 12,5kg.

To jak na 9" całkiem nieźle ?

Opublikowano

Jak na zimę spoko, tylko teraz koza się zrobiła na tym zawieszeniu:whistling:

Opublikowano

Jakieś foto od boku poproszę jeśli posiadasz :)

Opublikowano
2 godziny temu, FroS-t napisał:

Jak na zimę spoko, tylko teraz koza się zrobiła na tym zawieszeniu:whistling:

Koza się zrobiła bo jednocześnie zmienił sprężyny na nowe, stare miał już tak usiedziane ze wyglądała jak na gwincie. 

A ze debil do tej pory nie założył gwintu, to nie będę nawet mówił :decayed:

Opublikowano

kiera z RS-a super, jedyna słuszna w B6, felgi :whistling:kombinowałeś kombinowałeś i są .... lekko mówiąc średnie, na lata to nawet o takich kasztanach nie myśl, auto wygląda teraz biednie, chociaż pasuje do Doliny biedy

btw. jak na zimę chcesz spoko 18 to jedynie DTM i  nie ma co przesadzać

Edytowane przez marcin_o23

Opublikowano
8 minut temu, HOLMATRO napisał:

Koza się zrobiła bo jednocześnie zmienił sprężyny na nowe, stare miał już tak usiedziane ze wyglądała jak na gwincie. 

A ze debil do tej pory nie założył gwintu, to nie będę nawet mówił :decayed:

Gwintu tu brakuje, żeby dopełnił całości, ja osobiście na zimę wrzuciłbym tradycyjne łopaty w 19 i byłaby gitara, klasycznie ale zawsze dobrze w b6 wyglądają, w dobrej cenie można kupić no i łatwo się myje:rolleyes:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 14.01.2022 o 17:39, FroS-t napisał:

Gwintu tu brakuje, żeby dopełnił całości, ja osobiście na zimę wrzuciłbym tradycyjne łopaty w 19 i byłaby gitara, klasycznie ale zawsze dobrze w b6 wyglądają, w dobrej cenie można kupić no i łatwo się myje:rolleyes:

Widzę, że każdy ma tu na forum swojego bzika. Jedni: gwint! gwint! gwint!, inni: wykres! wykres! wykres! 300koni!, 500koni!!!, jeszcze inni: LED! LED! LED! wszędzie LED!

- Szanuję to:hi:

Ale wybaczcie chłopaki, nie skorzystam z waszych sugestii. Każdy sobie dłubie furkę jak lubi. Cieszę się, jak "chcecie dobrze":D.

Wymieniłem z tyłu sprężyny na 13 klasę wagową, zrobił się sztywny jak trzeba i tak zostaje. To jest moje daily. Bardzo dużo jeżdżę, często załadowany. Aktualne rozwiązanie jest dla mnie najbardziej praktyczne.:kawa:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 14.01.2022 o 17:30, marcin_o23 napisał:

kiera z RS-a super, jedyna słuszna w B6, felgi :whistling:kombinowałeś kombinowałeś i są .... lekko mówiąc średnie, na lata to nawet o takich kasztanach nie myśl, auto wygląda teraz biednie, chociaż pasuje do Doliny biedy

btw. jak na zimę chcesz spoko 18 to jedynie DTM i  nie ma co przesadzać

@marcin_o23przekonałeś mnie, żeby nie sprzedawać RSów, a dzisiaj miałem je już wysyłać chłopu w Polskę.

Teraz jak będę jeździł do Doliny Biedy, będę zakładał "kasztany" ATS, a na stolicę dolnego śląska zostawię sobie RSy:naughty:, bo warte są trochę mniej:thumbup:

Edytowane przez dayd_4

Opublikowano

jak by to powiedzieć, cena nie gra roli, może one i drogie ale wyglądają biednie, eRSy niby oklepane ale fajnie siedzą na budzie B6, zrobisz jak uważasz bo to przecież twoje auto i twoja wizja

Opublikowano
4 godziny temu, dayd_4 napisał:

@marcin_o23przekonałeś mnie, żeby nie sprzedawać RSów, a dzisiaj miałem je już wysyłać chłopu w Polskę.

Teraz jak będę jeździł do Doliny Biedy, będę zakładał "kasztany" ATS, a na stolicę dolnego śląska zostawię sobie RSy:naughty:, bo warte są trochę mniej:thumbup:

RSy to najlepsze możliwe koła do B6

Opublikowano
23 godziny temu, kamelus_ napisał:

RSy to najlepsze możliwe koła do B6

Podpisuję się pod tym

Opublikowano

Gdyby skończyły się plany na mody, to proponuję:
- heble od S4 na tył - większa tarcza będzie lepiej wypełniać felgę,
- RNS-E,
- full fotorchrom.
:hi:

Najgorsze uczucie to momenty, kiedy już nie możesz zrobić moda, bo zrobiłeś wszystko. :decayed:

Opublikowano
  • Autor
21 godzin temu, george napisał:

Gdyby skończyły się plany na mody, to proponuję:
- heble od S4 na tył - większa tarcza będzie lepiej wypełniać felgę,
- RNS-E,
- full fotorchrom.
:hi:

Najgorsze uczucie to momenty, kiedy już nie możesz zrobić moda, bo zrobiłeś wszystko. :decayed:

Dokładnie @george!:ok2:

O heblach myślę cały czas, że mnie czekają, bo te słabo sobie radzą.

RNSe akurat nie chce, bo Concert gra lepiej i ma więcej możliwości regulacji dźwięku, zwłaszcza jak słucham oryginalnych CDków.

Za to fotochrom marzy mi się od zawsze, bo mega nie lubię światła - stąd też wielka czarna naklejka na przedniej szybie:D

Opublikowano
Godzinę temu, dayd_4 napisał:

Dokładnie @george!:ok2:

O heblach myślę cały czas, że mnie czekają, bo te słabo sobie radzą.

RNSe akurat nie chce, bo Concert gra lepiej i ma więcej możliwości regulacji dźwięku, zwłaszcza jak słucham oryginalnych CDków.

Za to fotochrom marzy mi się od zawsze, bo mega nie lubię światła - stąd też wielka czarna naklejka na przedniej szybie:D

Będąc całkowicie szczerym to po swapie z Concerta na RNSE nie zauważyłem jakiegokolwiek pogorszenia w jakości dźwięku. 

Wielki szacun za to z jaką pasją podchodzisz do swojej B6!