kamelus_ Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 3 minuty temu, FroS-t napisał: Ta felga z RS4 z 225 i 1BV bedzie wyglądała słabo jak smok.... Jak widać każdy sam musi przejść tą drogę... kolega dayd_4 sam z czasem dojrzeje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 13 minut temu, kamelus_ napisał: Jak widać każdy sam musi przejść tą drogę... kolega dayd_4 sam z czasem dojrzeje Tak jest, niszczyć mu te jego ideologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Poprostu żeby było tak: A nie tak..... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 No faktycznie jest różnica.. Teraz widzę że u mnie tak jest I znowu dylemat, bo miałem nie obniżać autka bo teren nie bardzo pozwala, ale chyba ze 2-3 centy to nic się nie stanie, a na samochodzie różnica kolosalna Samymi sprężynami da rade tyle czy cały zawias cza zmienić???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Panowie, spokojnie. Po kolei. Wiem o czym piszecie i dziękuję za troskę i za dobre rady. Będę po kolei relacjonował co i jak działam i będziemy to obgadywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 2 minuty temu, Adam87 napisał: No faktycznie jest różnica.. Teraz widzę że u mnie tak jest I znowu dylemat, bo miałem nie obniżać autka bo teren nie bardzo pozwala, ale chyba ze 2-3 centy to nic się nie stanie, a na samochodzie różnica kolosalna Samymi sprężynami da rade tyle czy cały zawias cza zmienić???? Kup gwint, pokrecisz jak chcesz i dostosujesz jak trzeba, ja również kupiłem springi h&r -45mm mimo że wszyscy mowlili kup gwint,......juz pozałożeniu miałem niedosyt delikatnie mówiąc, pjezdziłem na nich nie wiem z 8 miesięcy chyba i już zamawialem gwint 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 4 minuty temu, dayd_4 napisał: Panowie, spokojnie. Jesteśmy spokojni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 3 minuty temu, FroS-t napisał: Kup gwint, pokrecisz jak chcesz i dostosujesz jak trzeba, ja również kupiłem springi h&r -45mm mimo że wszyscy mowlili kup gwint,......juz pozałożeniu miałem niedosyt delikatnie mówiąc, pjezdziłem na nich nie wiem z 8 miesięcy chyba i już zamawialem gwint I tak to chyba właśnie u większości działa. A bałem się gwintu że ło panie Teraz nic innego nie chce widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 45 minut temu, _małyTM_ napisał: hmm rozumiem że kasa na fele nie gra aż takiej roli? to moje propozyszon: Gra rolę , ale trzeba pamiętać też o oponach. Żeby nie było, że felgi za miliony, a opony "chińczyk". Piękne te foto wysłałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 15 minut temu, FroS-t napisał: Kup gwint, pokrecisz jak chcesz i dostosujesz jak trzeba, ja również kupiłem springi h&r -45mm mimo że wszyscy mowlili kup gwint,......juz pozałożeniu miałem niedosyt delikatnie mówiąc, pjezdziłem na nich nie wiem z 8 miesięcy chyba i już zamawialem gwint Dzięki Leszku za rade Nie będę spamował u Dawida w temacie. Jak będę szukał bliżej lata, to się odezwe.. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Z resztą, panowie, jakby kupić tak wszystko od razu, to szybko nie byłoby o czym pisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 1 minutę temu, dayd_4 napisał: Z resztą, panowie, jakby kupić tak wszystko od razu, to szybko nie byłoby o czym pisać He he he Masz 100% racji Więc na spokojnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 3 minuty temu, Adam87 napisał: He he he Masz 100% racji Więc na spokojnie Więc punkt pierwszy : - kupić felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Tak stała moja poprzednia A4 na zawieszeniu eibach sportline i ori feldze RS4 z oponami 235/35/19 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Panowie, tak z innej beczki: Ogarnąłem Niemcy i z powrotem w weekend, 1850km łącznie. Pochwalę się, choć to oczywiście powinna być norma: Wyjeżdżając miałem prawie max oleju. Trasa, to 8 godzin, stałej prędkości około 4000 obr./min. non stop, jedna przerwa na tankowanie, kawę i siku. Na miejscu, w Munster sprawdziłem stan, żadnego ubytku, dolałem 100ml. profilaktycznie, żeby zrobić max. stan na powrót. Trasa z powrotem- tak samo 8 godzin non stop, z jednym tankowaniem i jednym Mc Donald's, bez gaszenia , średnia prędkość - około 4000 obr./min. czyli 160km/h (fotkę z niemieckiego fotoradaru dodam, jak mi przyślą ), stan oleju po powrocie - bez zmian - MAX. Brawo BEX Brawo Liqui Moly 5W40 Pozdrawiam!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 No to super, że trasa bezproblemowo i bez ubytków oleju tak właśnie być powinno To jak była fotka, to ile € przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 7 godzin temu, Adam87 napisał: No to super, że trasa bezproblemowo i bez ubytków oleju tak właśnie być powinno To jak była fotka, to ile € przyjdzie Na razie wolę nie myśleć ile przyjdzie, ale przekroczone było chyba 40. Zobaczymy, na pewno nie będzie mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jak 40 na autostradzie to ok 120€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zazwyczaj nie przychodzą mandaty do 20km/h do mnie idzie już 2 lata i dojść nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zależy z jakiego fotoradaru. Jak w mieście Ci cykło to całkiem możliwe, te z autostrad zawsze przychodzą. Trzeba się tylko mieć na baczności bo jest na prawdę sporo fałszywych fotoradarów, które Niemiecki rząd z jakiegoś nieznanego mi powodu ignoruje. Ja dostałem już 2 fałszywe zdjęcia, że niby przekroczyłem prędkość i mam zapłacić 80€, tyle dobrze że trasę znam całą i wiem, że nigdzie nie ma żadnego ograniczenia, o którym była mowa w mandatach. Do tego należy pamiętać że mandat musi przyjść w dwóch językach, Niemieckim i przetłumaczonym na rodowy język, w tym przypadku Polski, inaczej mandat jest nie ważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi