dayd_4 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) 57 minut temu, szafa napisał: Nie tyle zła co nie pasują jej takie kombinacje, ja bym zrobił jak ory było Racja 100%. Chciałem wywołać tą odpowiedź Najbardziej pasuje mi grafit ori, lakierowany metodą tradycyjną lub kolor z OZ Supertourismo LM (Matt Graphite Silver Lettering)... Jest jeszcze chwila czasu. Felgi się trawią... Ten szary co był jest trochę za jasny do całego czarnego auta. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez dayd_4 1
malukry122 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ja mam podobny wzór lakierowany przez lakiernika i lakier się odbija z felgi przez kamyczki. Tylko proszkowo będzie najtrwalej. Ja bym został przy tym kolorze co masz
FroS-t Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 4 godziny temu, dayd_4 napisał: A moja rolka, to co, zła jest?????? Dobra, klasyczna z fajnymi parametrami ale w pstrokatym kolorze będzie wyglądała jak chinol....
dayd_4 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2020 1 minutę temu, FroS-t napisał: Dobra, klasyczna z fajnymi parametrami ale w pstrokatym kolorze będzie wyglądała jak chinol.... Masz rację, ja też wolę klasykę.
dayd_4 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2020 Wytrawione. Do poniedziałku jest czas na decyzję z kolorem
dayd_4 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2020 Panowie, właśnie odebrałem Co wy na to?
niwet Opublikowano 24 Stycznia 2020 Opublikowano 24 Stycznia 2020 24 minuty temu, dayd_4 napisał: Panowie, właśnie odebrałem Co wy na to? Jestem na nie, poprzedni kolor był o niebo lepszy, a jak już iść w coś innego to jakiś jasny grafit, bo ten strasznie ciemny...już nie wspomnę o macie, teraz to wyglądają dla mnie jak chinole 1
MarcinL Opublikowano 24 Stycznia 2020 Opublikowano 24 Stycznia 2020 @Gremlin0209 ma chyba ciut jaśniejsze i kozak wygląda.
Langista Opublikowano 24 Stycznia 2020 Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Fajnie to wygląda, załóż oponę i do auta, to się zobaczy je w pełnej okazałości. Nawet jak ktoś tu nosem będzie kręcił to olej, w końcu Twoje auto, Tobie ma się podobać Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Langista
dkdk95 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Opublikowano 24 Stycznia 2020 wygląda ok, trzeba czekać na foty na aucie
black4 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Dayd4, Na foto wygląda lux? Gunmetal grey w macie ? Do czarnucha w pakiecie Black będzie miodzio✌ Btw. Przypomnij pls gdzie robiłeś renowację? Pozdrawiam ?
dekiel 13 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zakładaj na ałto , zobaczymy. Gun metal jest zawsze ok ale na aucie trzeba zobaczyć.
dayd_4 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2020 16 godzin temu, black4 napisał: Dayd4, Na foto wygląda lux? Gunmetal grey w macie ? Do czarnucha w pakiecie Black będzie miodzio✌ Btw. Przypomnij pls gdzie robiłeś renowację? Pozdrawiam ? Klinika felg Wrocław. Tylko trawienie i lakierowanie, żadna tam renowacja.
dayd_4 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2020 21 godzin temu, niwet napisał: Jestem na nie, poprzedni kolor był o niebo lepszy, a jak już iść w coś innego to jakiś jasny grafit, bo ten strasznie ciemny...już nie wspomnę o macie, teraz to wyglądają dla mnie jak chinole Masz rację, że są ciemne. Ale fura jest cała czarna i poprzedni kolor za mocno mi kontrastował do czarnego. Teraz będzie black bandit A że kolor Mat, jak chinole? Tak ma być, kto się zna, będzie wiedział co to za koło. Na opinii tych, co się nie znają, mi nie zależy. Pozdr. 1
niwet Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 3 godziny temu, dayd_4 napisał: Masz rację, że są ciemne. Ale fura jest cała czarna i poprzedni kolor za mocno mi kontrastował do czarnego. Teraz będzie black bandit A że kolor Mat, jak chinole? Tak ma być, kto się zna, będzie wiedział co to za koło. Na opinii tych, co się nie znają, mi nie zależy. Pozdr. Twoje auto i robisz je pod siebie Mi po prostu pasowała o wiele bardziej poprzednia wersja tego koła
FroS-t Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Będzie grało, tylko k**wa ten gwint 2
dayd_4 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2020 20 minut temu, FroS-t napisał: Będzie grało, tylko k**wa ten gwint Frosciku, doczekamy się i gwintu! Nie wszystko na raz W międzyczasie wpadł kolejny, ważny mod, wkrótce zdradzę co... Trza sobie dozować frajdę
Misieqq7 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 W dniu 25.01.2020 o 16:19, dayd_4 napisał: Klinika felg Wrocław. Tylko trawienie i lakierowanie, żadna tam renowacja. Też tam będę dawać do mojej byłej sąsiadki:) A Oni nie robią tylko proszkowo? Ja mam podobny wzór tylko od a3 Ale będę szedł w grafit. Ciemnych felg nie lubię. Ważne że Tobie się podoba bo to wkoncu Twoje auta ! Pozdro
black4 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 DayD, Wyszły świetnie? I tak wybrałes wersję light. Ja pewnie poszedłbym w Piano ? Czas na prezentację na aucie. Btw. Na foto moje truchło ? Pozdrawiam ? 5
Rekomendowane odpowiedzi