Korton555 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 55 minut temu, jnow napisał: Pytanie tylko czy jest sens zasuwać do Gregora z Gdańska (660 km w jedną stronę...) czy ogarnąć to w Tune-Up w Gdańsku.. No kawałek masz, może jakoś da radę połączyć przyjemne z pożytecznym i coś przy okazji zwiedzić w okolicy.
l.e.s.t.e.r Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 18 minut temu, Korton555 napisał: No kawałek masz, może jakoś da radę połączyć przyjemne z pożytecznym i coś przy okazji zwiedzić w okolicy. Jasło i zwiedzanie w zimie hmmm chyba może być ciężko
wampir Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Jest galeria i kebab Wez powerbank i dasz rade
Korton555 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 11 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: Jasło i zwiedzanie w zimie hmmm chyba może być ciężko No nie musi być zima, napisał "będe się powoli umawiał" - Gregor też nie ma terminów na za kilka dni. Na wiosnę się ugada i zwiedzi Troję Karpacką, w Krośnie Centrum Dziedzictwa Szkła, ewentualnie do Folusza zjeść dobrego pstrąga.
jnow Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Hehe, dzięki za rekomendacje Przemyślę temat, bo lokalny Tune-Up też jest polecany (również przez Gregora10), ale z tego co widzę to głównie robi jednak diesle.
Dev Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 2 minuty temu, jnow napisał: Hehe, dzięki za rekomendacje Przemyślę temat, bo lokalny Tune-Up też jest polecany (również przez Gregora10), ale z tego co widzę to głównie robi jednak diesle. ja byłem w Berlinie, robilismy na raz 4 auta ceny takie same jak w PL
Korton555 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 Wyklarował się plan na dalsze mody, wkrótce wpadnie: 1. upgrade hamulców na 356/330mm 2. sprężyny obniżające H&R -35mm 3. zestaw letni felgi 19" (narazie szukam, mam 2 typy) a) bbs b)
wampir Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 W dniu 4.02.2019 o 12:25, Korton555 napisał: Obniżanie ? Nie idź tą drogą
Korton555 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) 11 minut temu, wampir napisał: Obniżanie ? Nie idź tą drogą 35mm to nie dużo, a przy większej feldze na standardowym zawieszeniu nie będzie to dobrze wygladało - spokojnie nie robie low-rider'a Tutaj opisany mod na tych samych sprężynach: https://fourtitude.com/features/project_cars_and_builds/project-b85-allroad/project-b85-allroad-sport-springs-from-hr/ Edytowane 11 Marca 2019 przez Korton555
jnow Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Jak dla mnie opcja a), czyli BBS Ale tak jak @wampir pisze, ja też osobiście zawieszenia bym nie ruszał. Pozdro, Kuba
Korton555 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 21 minut temu, jnow napisał: Jak dla mnie opcja a), czyli BBS Ale tak jak @wampir pisze, ja też osobiście zawieszenia bym nie ruszał. Pozdro, Kuba Nie wykorzystuje wyższego zawieszenia, a taki wygląd mnie nie przekonuje
kamelus_ Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Gwint mu pakuj i ewentualnie nakładki w kolor 2
wampir Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Ale dno. Jeszcze tylko negatyw i pełen wygląd srającego psa...
kamelus_ Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 5 minut temu, wampir napisał: Ale dno. Jeszcze tylko negatyw i pełen wygląd srającego psa... No widzisz jakie to różne gusta ludzie mają. Dla mnie allroad w serii to dno. Co to ma być? Kombi do lasu? Litości Chcesz auto terenowe to takie kup a nie że do kombiaka plastików ponaklejali i auto do lasu. Do czego to ma być wogóle? Chcesz regulowany prześwit to kup normalne auto z pneumatyką. Jak dla mnie allroad tylko na glebie... 4
MaciekPL Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 2 minuty temu, kamelus_ napisał: No widzisz jakie to różne gusta ludzie mają. Dla mnie allroad w serii to dno. Co to ma być? Kombi do lasu? Litości Chcesz auto terenowe to takie kup a nie że do kombiaka plastików ponaklejali i auto do lasu. Do czego to ma być wogóle? Chcesz regulowany prześwit to kup normalne auto z pneumatyką. Jak dla mnie allroad tylko na glebie... Jestem tego samego zdania. 1
wampir Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 To jest auto rodzinne na polne drogi , wycieczki za miasto wysokie krawężniki i generalnie polskie drogi. Chcesz glebę to sobie kup golfa 2 i tak można zakończyć dyskusję.
MaciekPL Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) 5 minut temu, wampir napisał: To jest auto rodzinne na polne drogi , wycieczki za miasto wysokie krawężniki i generalnie polskie drogi. Chcesz glebę to sobie kup golfa 2 i tak można zakończyć dyskusję. Golfa 2 na glebie lepiej wygląda jak allroad w serii. W Niemczech większość allroadow porobionych właśnie wyglądają tak jak kamelus pokazał na zdjęciu. Kwestia gustu ? jednemu podobają się brunetki drugiemu blondynki.. Edytowane 11 Marca 2019 przez MaciekPL
kamelus_ Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 18 minut temu, wampir napisał: To jest auto rodzinne na polne drogi Na polne drogi to było projektowane 2CV a nawet na zaorane pole Aż się dziwie że na PL drogach ktoś mający rodzinę decyduje sie na inne auto niż allroad.
Korton555 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 Kupiłem allroad bo mi się mega podobają te nagładki plastikowe, nie dla prześwitu - bo zwyczajnie nie potrzebuję większego prześwitu. W a8 miałem pneumatykę i może z kilka razy użyłem ustawienia najwyższego. Najbardziej to mi się podoba allroad w tym stylu Ten jest taki jak sobie wymyśliłem z tymi samymi sprężynami H&R -35mm Ale np ten to już przesada: 3
MaciekPL Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 I takiego tutaj w tym temacie chce zobaczyć ? masz gust ? 1
Rekomendowane odpowiedzi