Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] A4 by HAWAJ- dalej do przodu i końca nie widać :DD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem jak widzę że ludzie trzymają styrane mieszki to aż śmiać mi się chce. Pewnie nie wiedzą że to kosztuje grosze.

Mieszek całe dwie dychy na allegro jak by ktoś szukał :hi:

http://www.allegro.pl/item683912024_mieszek_skorzany_oslona_audi_a4_1994_1999.html

Opublikowano

folia niebyle jaka to i wyglada nie byle jak,zero pecherzyków ani zmarszek -->50cm x 50 cm -150 zł ale wiadomo to nie to co ori carbon stad graty pojda do odpowiedniej firmy,co do nakladek to kpl do A4 B5 to 280 zl,a co do klimy to niebedzie jej bo nielubie :P dodatkowy kłopot :cool1:

Opublikowano

Jak można mieć czarny samochód i nie lubić klimatyzacji?! :mysli::kox: Ja bym umarł chyba jakbym nie miał u siebie klimy... :shocked::wallbash:

Opublikowano

Jak można mieć czarny samochód i nie lubić klimatyzacji?! :mysli::kox: Ja bym umarł chyba jakbym nie miał u siebie klimy... :shocked::wallbash:

i skore na fotelach :decayed:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 15:35_________________________________________________

a co do klimy to niebedzie jej bo nielubie :P dodatkowy kłopot :cool1:

w sumie ja tez mowie ze 19" nie lubie... bo ich nie mam :polew::tongue4: (no offence ;) )

Opublikowano

Nie przesadzajmy.

Jak ktoś do tej pory nie jeździł z klimą, to tragedii nie ma.

Ale przesiąść się do samochodu bez klimy - masakra.

Poza tym są osobniki ciepłolubne i coś czuję, że HAWAJ(e) do nich należy :polew:

Opublikowano

tu na wyspie nie ma az takich wachan pogody zeby uzywac klimy,malo kto jej tu uzywa tak sadze,

olorob2 szukaj tu ---> www.allegro.pl

a pokazuj jak wyglada ta podstopnica od RS-a u ciebie

Opublikowano

Nie martw sie ja tez nie mam klimy :P:naughty:

Opublikowano

to jak likwidujesz klimę??? bo jak tak to był bym chętny na graty do manualnej :tongue4:

Opublikowano

Co do kwestii klimy to zależy od czlowieka ktory uzytkuje samochod bo ma tez inne zalety, jak na przykład dla mnie czyli osobnika ktory ma duze problemy z drogami oddechowymi, powietrze ktore przechodzi przez uklad klimatyzacji, osusacz itd powoduje ze dla mnie niekiedy lepiej jest mi posiedziec sobie chwile w autku niz na dworzu. Ale mozna bez niej żyć w aucie. Gdyby moje auto wyglądało jak to Hawaj'a to z pewnoscia brak klimy odsunalbym na dalszy plan :decayed:

a zdanie czy gust jest jak D upa - każdy ma swoją :naughty:

Opublikowano

Nie martw sie ja tez nie mam klimy :P:naughty:

Przybywa nas na forum :naughty:

Opublikowano

co mam likwidowac jak jej nie mam wogole ,zamiast panelu na klime wstwie sobie LCD z nawigacją

Nosb ty masz klime ale zepsułeś :decayed:

Opublikowano

:tongue4:

Nie chce mi sie siasc poszukac rurki :) Na allegro od groma ich :)

Opublikowano

Hawaj dostałeś już lapmki z wersji USA? jak tak to pokaż fotki :)

Opublikowano

lampki sa w drodze,najlepsze jest to ze ida do PL :disgust: bo adres na ebay byl na polski adres,dobrze ze jade do PL niedługo ,to za jednym zamachemi dojazdowki wysle,a inna sprawa to audi poszlo pod flexa i leca iskry :naughty:

Opublikowano

lampki sa w drodze,najlepsze jest to ze ida do PL :disgust: bo adres na ebay byl na polski adres,dobrze ze jade do PL niedługo ,to za jednym zamachemi dojazdowki wysle,a inna sprawa to audi poszlo pod flexa i leca iskry :naughty:

??? pod co ???

Opublikowano

??? pod co ???

szlifierke kontową :)

Opublikowano

Pewnie projekt-Cabrio mu w głowie :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...