H4mm3R Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 5 minut temu, kristof2009 napisał: ile taki hebel $$$??? 400 z SQ7 czy 375 z RS?
kristof2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 4 minuty temu, H4mm3R napisał: 400 z SQ7 czy 375 z RS? z sq7
H4mm3R Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 9 godzin temu, kristof2009 napisał: z sq7 5,2K na nowych częściach.
peter22 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 A do q5 8r0 podejdzie taki zestaw na przód ?? Obecnie mam wsadzone z sq5
H4mm3R Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Godzinę temu, peter22 napisał: A do q5 8r0 podejdzie taki zestaw na przód ?? Obecnie mam wsadzone z sq5 Z odpowiednim adapterem, który mam, wtedy podejdzie.
Kosmita Opublikowano 13 Września 2019 Autor Opublikowano 13 Września 2019 W dniu 23.08.2019 o 18:49, Mosek napisał: co wyszło z tym wrzucaniem z n na d, jak u reszty to chodzi? tak samo? Tak samo. Już w kilku porównywałem i już nie zwracam uwagi. A dziś takim lataliśmy cały dzień
turdzi Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Trochę słabo z dźwiękiem w RS5 po tym R8. Kapitalna maszyna aczkolwiek przedlift bardziej mi leży.
miron78 Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 Ale w Twoim RS5 lepiej bym się czuł na co dzień
Wandej Opublikowano 18 Września 2019 Opublikowano 18 Września 2019 6 godzin temu, miron78 napisał: Ale w Twoim RS5 lepiej bym się czuł na co dzień Mirku z Twoimi możliwościami widzę Cię w RS5 za rok
Kosmita Opublikowano 19 Września 2019 Autor Opublikowano 19 Września 2019 W dniu 17.09.2019 o 21:05, miron78 napisał: Ale w Twoim RS5 lepiej bym się czuł na co dzień Pewnie, że tak. Natomiast jak ktoś chce zacząć przygodę z supercarami to r8 jest fajnym pomostem - taki okiełznany i w miarę komfortowy jak na superauto.
Dev Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) 10 godzin temu, Kosmita napisał: Pewnie, że tak. Natomiast jak ktoś chce zacząć przygodę z supercarami to r8 jest fajnym pomostem - taki okiełznany i w miarę komfortowy jak na superauto. Tylko trzeba pamiętać że to auto jest modułowe, większość czesci nie występuje w elementach tylko w całości jako podzespoł, nie.kupi się samego amortyzatora czy sprezyny. Kupuje sie caly podzespoł, czyli sprezyna, amor, lozysko i oslona, złożone do kupy. Ceny przyprawiają o zawrót głowy i tylko ASO. Kolega ma R8 w Cabrio, auto mega, dla osób powyżej 190cm i 100kg trochę ciasnawe Wczoraj przyjechała jego nowa zabawka, za kilka dni odbiór Edytowane 19 Września 2019 przez Dev 1
turdzi Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 2 godziny temu, Dev napisał: Tylko trzeba pamiętać że to auto jest modułowe, większość czesci nie występuje w elementach tylko w całości jako podzespoł, nie.kupi się samego amortyzatora czy sprezyny. Kupuje sie caly podzespoł, czyli sprezyna, amor, lozysko i oslona, złożone do kupy. Ceny przyprawiają o zawrót głowy i tylko ASO. Kolega ma R8 w Cabrio, auto mega, dla osób powyżej 190cm i 100kg trochę ciasnawe Wczoraj przyjechała jego nowa zabawka, za kilka dni odbiór Miałem przyjemność jezdzic , mega auto.Na mokrym wolałem od GT3 RS
Dev Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 26 minut temu, turdzi napisał: Miałem przyjemność jezdzic , mega auto.Na mokrym wolałem od GT3 RS Jak znam tą parówę to za 3 miesiące zacznie kręcić nosem na tą padake
kristof2009 Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Prosilem cie ponad miesiac temu o zmierzenie srednicy koncowek , do tej pory cisza . Tak samo jak twojego kolegi od drugiego RS'a. Tez cisza. Na drugi raz prosze was od razu o info że nie macie czasu itp lub pierdolami głowy sobie nie zawracacie.
MaciekPL Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 2 minuty temu, kristof2009 napisał: Prosilem cie ponad miesiac temu o zmierzenie srednicy koncowek , do tej pory cisza . Tak samo jak twojego kolegi od drugiego RS'a. Tez cisza. Na drugi raz prosze was od razu o info że nie macie czasu itp lub pierdolami głowy sobie nie zawracacie. Z rs6 c7 może być miałbym na jutro ?? Z rs5ki mogę załatwić ale tak we wtorek jakoś.
Kosmita Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 W dniu 6.10.2019 o 21:03, kristof2009 napisał: Prosilem cie ponad miesiac temu o zmierzenie srednicy koncowek , do tej pory cisza . Tak samo jak twojego kolegi od drugiego RS'a. Tez cisza. Na drugi raz prosze was od razu o info że nie macie czasu itp lub pierdolami głowy sobie nie zawracacie. A co to za żale? Chciałem Ci to zmierzyć ale nie wyszło z różnych względów. Zamiast się przypomnieć jak by to zrobił każdy normalny człowiek to wypisujesz tu żale do nie wiadomo kogo. Szkoda, że nie wspomniałeś jeszcze że ciocie prosiłeś też o coś ale również nie spełniła.. skąd się tacy ludzie biorą..? RS w serwisie na 3 tygodnie niestety więc ja w najbliższym czasie nie pomogę.
D4NTE Opublikowano 7 Października 2019 Opublikowano 7 Października 2019 13 godzin temu, Kosmita napisał: RS w serwisie na 3 tygodnie niestety więc ja w najbliższym czasie nie pomogę. Widziałem na fb. Duże straty?
Kosmita Opublikowano 7 Października 2019 Autor Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) W piątek najechałem na dziurę/wystający krawężnik na łàczeniu jezdni i uszkodziłem oponę wraz z felgą. Na domiar złego przy wyładowywaniu auta z lawety został uszkodzony zderzak. Przy okazji wymieniam olej w ASO, zamawiam półkę Przy bagażniku, która się oberwała na wybojach, zmieniam soft mmi bo wieszała się nawigacja oraz soft b&o ponieważ pierdział głośnik. Jutro transportują auto z serwisu do lakierni i zobaczymy ile to wszystko wyjdzie i czasu i kasy.. ale 2 tygodnie minimum jestem bez auta. także taka historia. ps. Załączam też zdjęcie oleju po 12k od nowości. Może za dużo nie widać ale jest czyściutki, bez żadnych opiłków, o normalnym kolorze. Także tyle w temacie przymusowej wymiany oleju po 5k od nowości.. Edytowane 7 Października 2019 przez Kosmita
Rekomendowane odpowiedzi