Dbaluch Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Dzięki Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 50 minut temu, Dbaluch napisał: Te klocki Textara to jakiś określony model polecasz ? Jest wogóle jakiś sort tych klocków przeznaczony do mojej a4 b6 1.8 bfb ? Model pasujący do Twojej tarczy i zacisku będzie odpowiedni a co już tam masz to tylko Ty wiesz. Jak hamulce seria to w każdym sklepie Ci dobiorą, jak będziesz kupował przez internet to sam sobie dobierzesz i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 12 minut temu, pelonek1 napisał: Model pasujący do Twojej tarczy i zacisku będzie odpowiedni a co już tam masz to tylko Ty wiesz. Jak hamulce seria to w każdym sklepie Ci dobiorą, jak będziesz kupował przez internet to sam sobie dobierzesz i powinno być ok. Chodziło mi o to czy Kupując np klocki Textar będę miał do wyboru np Textar sport lub Textar flota itp pytałem żeby jak sprzedawca w razie W o to zapyta żeby wiedzieć co powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 7 godzin temu, Dev napisał: tarcza - 8E0 615 301 R klocki - 8E0 698 151 K po tych nr-ach dobierzesz sobie to co bedziesz chciał Pany po tych numerach tarcz wychodzi ze mam średnice 312 mm , myślałem że u mnie będzie 280 mm a tu taki prezencik, jeśli zły numer lub ja źle pisze to proszę mnie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Dobrze Ci wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 11 godzin temu, Dbaluch napisał: A co to jest ten CARpro dlux.? Smarujesz dwa razy do roku i pył si,e tak nie czepia i jeszcze sie błyszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Godzinę temu, Dbaluch napisał: Jak zawsze Dev reszta śpi ? dzięki Siedzę na kwarantannie to się nudzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbfb Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 1 godzinę temu, Dbaluch napisał: Pany po tych numerach tarcz wychodzi ze mam średnice 312 mm , myślałem że u mnie będzie 280 mm a tu taki prezencik, jeśli zły numer lub ja źle pisze to proszę mnie poprawić Tak bfb ma tarczę 312mm. Ja do siebie założyłem zestaw tarcze rotinger GT i klocki textar rok temu i polecam ten zestaw. Jeden minus to przy mrozach czasami dwa pierwsze hamowania lekko zapiszcza klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 7 godzin temu, dekiel 13 napisał: Smarujesz dwa razy do roku i pył si,e tak nie czepia i jeszcze sie błyszczy. Dzięki za info , jak zrobi się lepsza pogoda to przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 7 godzin temu, Dev napisał: Siedzę na kwarantannie to się nudzę Mimo to że jesteś na kwarantannie to i tak twoich pomocnych rad na tym forum jest multum w każdym temaćie więc szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 6 godzin temu, Patrykbfb napisał: Tak bfb ma tarczę 312mm. Ja do siebie założyłem zestaw tarcze rotinger GT i klocki textar rok temu i polecam ten zestaw. Jeden minus to przy mrozach czasami dwa pierwsze hamowania lekko zapiszcza klocki. Ja zołorze u siebie cały zestaw Textara tzn tarcze + klocki , mam nadzieję że to dobry wybór cio ? Przednie klocki do tego 1.8 bfb są z czujnikami zużyćia ? Ktiś coś wie co do tych klocków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 3 godziny temu, Dbaluch napisał: Ja zołorze u siebie cały zestaw Textara tzn tarcze + klocki , mam nadzieję że to dobry wybór cio ? Przednie klocki do tego 1.8 bfb są z czujnikami zużyćia ? Ktiś coś wie co do tych klocków ? Czujniki są zintegrowane z klockiem. Kto Ci to będzie montował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Miejscowy mechanik do którego prowadzam auto, dlaczego pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Zapytaj się go czym będzie czyścił piastę przed montażem nowe tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Zapytam go , już widze jego obrażoną mine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 2 minuty temu, Dbaluch napisał: Zapytam go , już widze jego obrażoną mine pies go drapał, musisz tez zobaczyc czy tarcza jest przykrecona na małą stozkową srubkę M6 do piasty jak nie ma to trzeb to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Dzięki za wskazówki , Dev z twoją instrukcją myślę że ogarnołbym to sam na większym poziomie wykonania niż ten mechanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 to w czym problem ? potrzebujesz: szlifierkę kątową ze szczotą czołową, imbus nr 7, TX30, płyn DOT4 ESP klucz oczkowy 21, płaski srubokret, klucz płaski 11, cos do wcisniencia tłoczka, jezeli nie masz w piascie otworu M6 to jeszcze wiertarkę, dobre wiertło fi5 i gwintowniki M6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 To może być tak że nie ma tego otworu w m6 w piascie ? Jeśli tak to dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 5 minut temu, Dbaluch napisał: To może być tak że nie ma tego otworu w m6 w piascie ? Jeśli tak to dlaczego ? ten gwintowany otwór jest po to zeby tarcza nie fruwała Ci po piascie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi