Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Speech Dialogue System SDS w RNS E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze ktos podac namiary skad sciagnac pliki zeby wypalic je na plyte

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ----------

wgralem sds hack jest i polskie menu ale komendy glosowe tylk ow niemieckim

zrobile mjak kolega pisal wyzej czyli zmienilem po wlozeni uplyty navi na ang ale nic nie dalo? wiec o co biega jak to zmienic na agielski ?

dodatkowa funkcja w ustawieniach dzwieku jest rowniez

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

wgralem sds hack jest i polskie menu ale komendy glosowe tylk ow niemieckim

zrobile mjak kolega pisal wyzej czyli zmienilem po wlozeni uplyty navi na ang ale nic nie dalo? wiec o co biega jak to zmienic na agielski ?

dodatkowa funkcja w ustawieniach dzwieku jest rowniez

---------- Post dopisany 28-05-2012 at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany 09-05-2012 at 20:25 ----------

pany jak ogarneliscie TAGI w directory zeby mozna bylo je przypisac i potem podczas wybiania glosowego tym sie poslugiwac?

---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ----------

pany jak ogarneliscie TAGI w directory zeby mozna bylo je przypisac i potem podczas wybiania glosowego tym sie poslugiwac?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem RNS'e (będzie z tydzień) chciałem sobie zrobić upgrade o tą funkcjonalność ale nie bardzo rozumiem jeśli chodzi o sprawe softu.

Z tego co rozumiem, mam zgrać łącznie jakieś 5 plików z płyty z mapą a potem za pośrednictwem niemieckiego softu zrobić sobie hack na SDS. Mam z tym jednak problem, mapy które dostałem z rns'em są podobno 2012 mam wgrany polski język, jak próbuję użyć programu na plikach z mojej płyty wyświetla się nOK i tyle, to samo próbowałem z vim'em, tam coś się dzieje ale np wersji softu nie podaje, aktualnie nie mam tunera ale kto wie, lepiej od razu to załatwić, czy mógłby mi ktoś pomóc i mniej więcej napisać co mam z tym zrobić?

pozdrawiam

dzięki

Opublikowano

Łukasz zapodaj maila to podeśle gotowca menu pl+sds:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Czy jeśli mam zaktualizowany soft do 650 (kupiłem mapy na 2012) to SDS będzie działał po przepięciu mikrofonu i vagowaniu, czy potrzebny jest specjalny soft aktualizacyjny?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie mam pytanko, czy RNS-E o numerze 8e0 035 192 t obsługuje SDS.

Przymierzam się do zakupu navi i chciałbym kupić już taką co obsługuje.

Wiem,że ten post jest dość stary, ale znam prawidłową odpowiedz i może komuś się to przyda.

Mam fabryczną navi właśnie o takim numerze , tak więc 8E0 035 192 T nie obsługuje SDS.

Opublikowano

Jaki jest numer pinów potrzebnych do przepięcia mikrofonu przy fabrycznie zainstalowanym bluetooth? (gdzieś obiło mi się o oczy, że jest to 000979009 ale nie jestem pewien)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej, Panowie czy ten sposób aktywacji SDS-a zadziała też na RNS-e z końcówką 193(czyli ledowym), pytam bo gdzieś czytałem że to nie działa na tych nowszych 2010+, i nie wiem czy próbować tego sposobu czy nie, bo nie chcę odrazy czegoś spaprać:doh: może ktoś z kolegów już to robił?

Opublikowano

Czy co jak mam RNS i BT to,potrzebuje,tylko soft i będzie chulało?

Opublikowano

no i kiera multi

Opublikowano

no i kiera multi

spasiba :thumbup1::thumbup1:
Opublikowano

no i tu polegles Marcin:) kiedy zakladam RNSa?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie udało się nagrać płytkę. Po włożeniu w napęd wyskakuje tytuł "Software update cd/dvd 0750" i nic się nie dzieje. Co zrobić??

Kolejny mały sukces

Downgrade systemu, następnie płytka z softem. Aktualizacja uruchomiła się ale po chwili czarny ekran i jedna linijka z chińskimi czy też japońskimi literkami, restart i znowu uruchomienie aktualizacji i krzaczki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no i kiera multi

spasiba :thumbup1::thumbup1:

MARCIN607 trafiłeś już może na ten soft do RNS-E PU ? Gdyż też jestem zainteresowany.

Opublikowano

a jest jakaś szansa na działanie SDS bez kiery multi? tyle tu magików na forum, może uda sie tu jakos obejsc, tą kiere?

Opublikowano

jest w engineering mode ustawiasz ptt via sc chyba i ma dzialac

Opublikowano
jest w engineering mode ustawiasz ptt via sc chyba i ma dzialac

Przy głębokim wyłączenie RNS-E wyłącza się ta funkcja, do tego tracimy funkcjonalność przycisku << "wstecz"

W Germanii gościu wyrezał taki specjalny modulik ...

Opublikowano

WItam :) mam pytanko jest możliwość jakoś skrakowac czy coś żeby nie dalo sie polaczyc przez vaga z RNS-E ? posiadam navi z 2010r i softem jakims H800 i nie moge polaczyc sie z moim rns-e zeby go zakodowac...

Opublikowano

tak kobra ma takie softy ktore blokuja navi i nie da sie nic ponoc zrobic z nimi pozniej

Opublikowano

aha a moge to jakos sprawdzic ze na pewno jest taki soft ze nie moge polaczyc sie z rns-e?