cysiek18 Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 (edytowane) 12 godzin temu, pelonek1 napisał: Dzisiaj zamontowałem środkowy wydech. Włoszczyzna firmy IMASAF, zakupiona z jakiegoś sklepu internetowego z Niemiec. Pasowało wszystko idealnie oraz dźwięk podobny jak w ORI wydechu. Cena wyszła mniejsza o połowę z wysyłką z Niemiec niż cena na alledrogo ze Smartem Podeślij link do sklepu Edytowane 24 Października 2021 przez cysiek18
Langista Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 W dniu 12.04.2021 o 22:04, pila24 napisał: Oj tam bez przesady,mi sie podobają zegary z b6/7 nawet te czerwone nie są takie brzydkie. Gorzej było we wcześniejszych generacjach gdzie fis się sypał jak choinka na 3 króli. Szkoda tylko, że w B6 pozbyli sie już wskaźnika temperatury i naładowania aku To czego mi bardzo brakuje po przejściu z B5
pelonek1 Opublikowano 24 Października 2021 Autor Opublikowano 24 Października 2021 5 minut temu, cysiek18 napisał: Podeślij link do sklepu https://www.atp-autoteile.de/de/search/t-30935165 Tutaj kupowałem dokładnie ten artykuł, tylko już teraz wyjdzie około 25 Euro więcej z przesyłką niż kupiłem na początku października, jednak cena i tak bdb, taniej nie znajdziesz raczej (przed chwilą patrzyłem na ebay). Ja zapłaciłem dokładnie 140,87 Euro z wysyłką, a z racji tego, że na koncie miałem jeszcze Euro po 4,18 zł to wyszedł mnie niecałe 600 zł Na alledrogo taki sam kosztuje 1200 zł, poniżej link. https://allegro.pl/oferta/tlumik-srodkowy-audi-a4-quattro-1-8-turbo-1-9-tdi-10975706570 1
pila24 Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 1 godzinę temu, Langista napisał: Szkoda tylko, że w B6 pozbyli sie już wskaźnika temperatury i naładowania aku To czego mi bardzo brakuje po przejściu z B5 To Vfiz do nowych zegarów dorzuć i problem się rozwiąże ?
Langista Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 (edytowane) 24 minuty temu, pila24 napisał: To Vfiz do nowych zegarów dorzuć i problem się rozwiąże ? Drogie rozwiązanie, myślałem już o własnym wskaźniku (OLED wmontowany między obrotomierzem i wskaźnikiem temperatury) nawet zakupiłem już odpowiednie narzędzia żeby coś takiego stworzyć ale nie mam czasu uczyć się programowania tego ustrojstwa i tak leżą graty, i czekają na lepsze czasy Edytowane 24 Października 2021 przez Langista
szaryy Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 W dniu 24.10.2021 o 11:21, pila24 napisał: To Vfiz do nowych zegarów dorzuć i problem się rozwiąże ? ten Vfiz śni mi się po nocach
pelonek1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 51 minut temu, szaryy napisał: ten Vfiz śni mi się po nocach Jedyne 699 zł plus KW i Twój sen może się spełnić
szaryy Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 Siema, co tam słychać w temacie?
pelonek1 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2021 W dniu 29.11.2021 o 20:23, szaryy napisał: Siema, co tam słychać w temacie? Nic ciekawego, sama eksploatacja, chociaż prezent na mikołajki powinien dotrzeć, jednak czy go teraz zamontuję to się okaże
pelonek1 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2021 W dniu 5.12.2021 o 08:20, pelonek1 napisał: chociaż prezent na mikołajki powinien dotrzeć Zdąrzył dotrzeć 1
pelonek1 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2021 (edytowane) 36 minut temu, Rob@k napisał: O w końcu. Dobre posunięcie Jak będę miał jakieś pytania to odezwę się. W sumie to mam już dwa Ten kabelek USB zostawiałeś, żeby na przyszłość można było zrobić upgrade oprogramowania? Obsługę Telematic kodowałeś zgodnie z instrukcją? Edytowane 6 Grudnia 2021 przez pelonek1
Rob@k Opublikowano 6 Grudnia 2021 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Kabelek leży gdzieś w garażu, a telematic uruchamiałem vcds. Ale nie pamiętam teraz bo dawno to było. Pewnie na forum znalazłem jak to przestawić.
pelonek1 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2021 19 minut temu, Rob@k napisał: Kabelek leży gdzieś w garażu, a telematic uruchamiałem vcds. Ale nie pamiętam teraz bo dawno to było. Pewnie na forum znalazłem jak to przestawić. Na stronie Qmatis jest instrukcja jak to niby kodować, też napisał w niej żeby ten kabelek USB podpiąć i wyprowadzić na zewnątrz dlatego pytałem. Podziałam zgodnie z tą instrukcją, tylko musi się trochę ocieplić na plus żeby działać pod blokiem bo kabelki będą twarde a podejrzewam, że dużo luzu tam nie ma za tym licznikiem.
Rob@k Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Jak chcesz mieć podpięty ten kabelek do vfiza daj z lewej strony i kabelek wypuszczasz koło bezpieczników. Masz wtedy do niego dostęp bez rozbierania plastików, ściągasz tylko zaślepkę. A przewody to fakt są sztywne od licznika.
pelonek1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2021 43 minuty temu, Rob@k napisał: Jak chcesz mieć podpięty ten kabelek do vfiza daj z lewej strony i kabelek wypuszczasz koło bezpieczników Jest sens go wypuszczać czy niekoniecznie?
Patryk14 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 4 minuty temu, pelonek1 napisał: Jest sens go wypuszczać czy niekoniecznie? Ja u siebie mam wypuszczony, dwa razy potrzebowałem aktualizować vfiz bo był problem z softem i musiałem na nowo targać licznik na zewnątrz i osłony pod kierownicą. Po drugim razie ładnie umieściłem kabel i puściłem obok bezpieczników żeby mieć szybki dostęp.
pelonek1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2021 15 minut temu, Patryk14 napisał: Po drugim razie ładnie umieściłem kabel i puściłem obok bezpieczników żeby mieć szybki dostęp. Tak zrobię
szaryy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 21 godzin temu, pelonek1 napisał: Zdąrzył dotrzeć piękna sprawa!
Rekomendowane odpowiedzi