KoJ@K Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 No i robi się intymnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 ładnie, przód też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ten przód to się mega prezentuje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 6 minut temu, marcin_o23 napisał: ładnie, przód też? Jak żesz by inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Pięknie siadło. Szkoda, że nie udało się dziś pomacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Noooo trzeba przyznać że lecisz z modami szybciej niż ja I prace zdecydowanie cięższe. Mocno szanuje za wykonaną robote Zawieszenie siadło elegancko i chyba tym zdjęciem namówiłem mnie na zakup tego do siebie Fotele klasa. U siebie mam pełną skórę w mega stanie ale też wolałbym te pół skóry bo jednak dupka odpoczywa w lato na skórze po długiej trasie to trzeba mieć koszulke na zmiane Składaj te lampy bo jestem ciekaw jak to będzie świecić bo wieeeeeszz :D? Jeździsz na kierunkach ala USA zakodowanych czy tak po prostu zdjęcie wyszło ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Tak, kierunki są zakodowane i tak jeżdże, ale nie podoba mi się efekt przy włączaniu kierunkowskazów, bo wtedy jest on słabo widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 W dniu 18.03.2020 o 14:52, KoJ@K napisał: Pięknie kurła pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 W dniu 18.03.2020 o 14:52, KoJ@K napisał: Super się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Wywlekamy zapasy z szafy ... Akebono 6 cio tłok przerobione pod tarcze 375mm - na 20' rotorze wygląda już przyjemnie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Do takich hebli to trzeba mieć dobre pasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 20 Marca 2020 przez MaciekPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 co ja tu widzę , ale się tu porobiło na tym forum GRATKI wozu jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 robiłeś geometrię po zmianie springów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Tutaj springi już były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Na czym polega to przerobienie bo przed chwilą wyczytałem, że bez problemu wchodzą te zaciski na takie tarcze 375 z mla. Niezły naleśnik masz na tym rotorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielik Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Grubo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Trzeba freznąć adapter, tarcze od wewnątrz i dorobić tulejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi