Tkoczu_ Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Opublikowano 24 Lutego 2021 14 godzin temu, raaf napisał: Strasznie tą gałkę ktoś maltretował Nowa dobrze siadła No i wyszło kto upala weekendowo furę
raaf Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 Z racji zbliżającej się wiosny Letnie już wybrane?
dekiel 13 Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 LEDy nad tablicą bym trochę przyciemnił bo walą ostro jak mijania i dyskoteka trochę z tyłu.
Tkoczu_ Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Opublikowano 24 Lutego 2021 9 minut temu, raaf napisał: Z racji zbliżającej się wiosny Letnie już wybrane? Niestety aktualne się nie sprzedały wiec w tej kwestii zostaje tak jak było z ta różnica że poszły do renowacji i bd grafitowe i pewnie dorzucę na tył większy dystans. 10 minut temu, dekiel 13 napisał: LEDy nad tablicą bym trochę przyciemnił bo walą ostro jak mijania i dyskoteka trochę z tyłu. No właśnie muszę zmienić bo już mi błędami sypia.. możesz mi jakiejś polecić ? Niby najlepiej Ori wrzucić ale z jakiego modelu bd pasować ?
pelonek1 Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 4 minuty temu, Tkoczu_ napisał: Niestety aktualne się nie sprzedały wiec w tej kwestii zostaje tak jak było z ta różnica że poszły do renowacji i bd grafitowe i pewnie dorzucę na tył większy dystans. No właśnie muszę zmienić bo już mi błędami sypia.. możesz mi jakiejś polecić ? Niby najlepiej Ori wrzucić ale z jakiego modelu bd pasować ? Najlepiej ORI kupić i dolutować rezystory i będzie git. Wiem to bo zmieniałem w C6 zwykłe na LEDY i świecą idealnie.
pelonek1 Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) 28 minut temu, pelonek1 napisał: Najlepiej ORI kupić i dolutować rezystory i będzie git. Wiem to bo zmieniałem w C6 zwykłe na LEDY i świecą idealnie. 4H0943021 (lewa) 4H0943022 (prawa) N10625802 (2 śrubki montażowe) Będą pasować. W getem.pl są najtaniej bo po 63.97 za sztukę, do tego rezystory dolutować i będą świecić tak. Edytowane 24 Lutego 2021 przez pelonek1 1
Gregorski3 Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 Ja w a4 i teraz a6 c6 mam ledy od Tomnik i działa idealnie żadnych błędów polecam. 1
Gregorski3 Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 Zestaw w a4 wytrzymał 4 lata i jedna padła ale dla tego ,że uszczelka lampki puszczała wodę.
KoXowniczek Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 3 godziny temu, Tkoczu_ napisał: No właśnie muszę zmienić bo już mi błędami sypia.. możesz mi jakiejś polecić ? Niby najlepiej Ori wrzucić ale z jakiego modelu bd pasować ? Ja ostatnio zmieniałem i z początku było git po dwóch dniach zaczęło sypać błędami ale wystarczyło pobawić się tymi blaszkami bo coś nie stykało i na razie jest git
Tkoczu_ Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Opublikowano 24 Lutego 2021 3 minuty temu, KoXowniczek napisał: Ja ostatnio zmieniałem i z początku było git po dwóch dniach zaczęło sypać błędami ale wystarczyło pobawić się tymi blaszkami bo coś nie stykało i na razie jest git Aa to moje już mam z rok albo więcej, i tak długo wytrzymały jak za ta cenę
Tkoczu_ Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Opublikowano 25 Lutego 2021 Panowie.. da się tą szparę wyregulować ? ( między maska a zderzakiem ) Furka znowu umyta bo syfu pełno ale chcąc, nie chcąc bd musiał metoda na 2 wiadra się za niego zabrać bo to jakaś masakra po zimie 1
Adam87 Opublikowano 25 Lutego 2021 Opublikowano 25 Lutego 2021 U siebie regulowałem zderzakiem jak i zamkiem maski. Deczko ciężej maska się otwiera, ale szczelinka odpowiednia. 1
Tkoczu_ Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Opublikowano 12 Marca 2021 (edytowane) Była wymiana oleju to i oczywiście musiały graty wlecieć - Ori grill rs4 b7 - Kratki w plastry - Olej 5w40 - Lekka regulacja wysokości zderzaka Teraz pomalować cupre w black piano i git Edytowane 22 Marca 2021 przez Tkoczu_ 4
MgrRazer Opublikowano 12 Marca 2021 Opublikowano 12 Marca 2021 Śliczny ryjek na kratki halogenów mam jednak inna wizje, nie długo pokaże u siebie 1
Tkoczu_ Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Ostatnio nic się nie dzieje, praca dom praca, weekendowo auto przepalane Pare tyg temu będąc na zlocie w Gliwicach nie sądziłem że załapie się na filmik na yt Co prawda tylko chwile (od 7 minuty) ale i tak japa się cieszy choć szkoda że na zimowych wtedy byłem.. I jakiejś tam ostatnie szybkie foty Edytowane 28 Marca 2021 przez Tkoczu_ 1
Mordeliuss Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 Furka prezentuje się zacniee po zimie ja musze ruszyć u siebie mycie ogarniecie i korektę lakieru bo wstyd jeździć takim brudnym autem 1
Tkoczu_ Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Opublikowano 30 Marca 2021 3 godziny temu, Mordeliuss napisał: Furka prezentuje się zacniee po zimie ja musze ruszyć u siebie mycie ogarniecie i korektę lakieru bo wstyd jeździć takim brudnym autem Dawid, mnie dopiero czeka odświeżenie auta ale takie konkretne bo póki co się nie opłaca..skończą palić w piecach i drogi u mnie w Rybniku remontować to odrazu letnie wlatuja i jakiejś tam detalingi
dekiel 13 Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 Jeszcze chromowane żarówy OSRAM diadem w kierunki.
Tkoczu_ Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) 15 minut temu, dekiel 13 napisał: Jeszcze chromowane żarówy OSRAM diadem w kierunki. Patrzyłem na Allegro i w komentarzach pisza że pomarańczowy prześwit zostaje Edytowane 30 Marca 2021 przez Tkoczu_
Rekomendowane odpowiedzi