raaf Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jestem ciekawe jak wyjdzie oklejenie relingów... Bo oklejenie ramki grilla i ramki okien to w sumie z lekka wprawą nic trudnego Czekamy na efekty
Tkoczu_ Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 9 minut temu, raaf napisał: Jestem ciekawe jak wyjdzie oklejenie relingów... Bo oklejenie ramki grilla i ramki okien to w sumie z lekka wprawą nic trudnego Czekamy na efekty Relingi bd raczej malowane
Tkoczu_ Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2021 15 minut temu, gordo napisał: Będą malowane czy oklejane? Tak jak napisałem wcześniej. ramki wokół szyb i ramka grilla oklejane a relingi malowane. 1
Tkoczu_ Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2021 Miało być oklejanie i nie ma.. nie miałem też czasu posta wrzucić bo wiadomo święta, nowy rok.. A wiec coś się podziało w firmie kolegi i niestety na następny dzień zadzwonili że zrobia mi to w innym terminie ( na 11.01 przenieśli) jedyne pocieszenie w tym że doszła mała część układanki wnętrza. Pakiet chromu z b8 1
Tkoczu_ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Wleciał setup zima, a lato poleciało na renowacje, pójdą napewno w grafit, jak się nie sprzedadzą to zostaną na przyszły sezon. 17’ 7,5J ET43 235/45/17 Dystanse 15/13mm Musze się zabrać za montaż wszystkich gratów bo już trochę mi tego leży a ciagle tylko foty dodaje co przyszło Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Tkoczu_ 1
kamil-vag Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Piotrze, konkretny Avancik a tu widzę, że jeszcze nadal wersja rozwojowa Prezentuje się bardzo dobrze, gratulacje ! 1
Mukade93 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 W dniu 4.01.2021 o 22:27, Tkoczu_ napisał: Miało być oklejanie i nie ma.. nie miałem też czasu posta wrzucić bo wiadomo święta, nowy rok.. A wiec coś się podziało w firmie kolegi i niestety na następny dzień zadzwonili że zrobia mi to w innym terminie ( na 11.01 przenieśli) jedyne pocieszenie w tym że doszła mała część układanki wnętrza. Pakiet chromu z b8 ile cie wyszly te knefle z b8, i pasuja bez rzezby czy cos trza kombinowac?
Tkoczu_ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 19 minut temu, Mukade93 napisał: ile cie wyszly te knefle z b8, i pasuja bez rzezby czy cos trza kombinowac? 200 zł cały komplet, pokrętło lusterek p&p a reszta to podobno też ale wyjdzie w praniu
Mukade93 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 to jak za darmo, daj foty jak to zalozysz i czy bez problemu, do siebie tez bym takie wsadzil
Tkoczu_ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 17 minut temu, Mukade93 napisał: to jak za darmo, daj foty jak to zalozysz i czy bez problemu, do siebie tez bym takie wsadzil Spoko, w następnym tyg może uda się coś podziałać to napewno dodam relacje
Tkoczu_ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) I cyk Vfiz na pokładzie podziekowania dla @HOLMATRO i @Mloty4xza pomoc Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Tkoczu_ 5
Mloty4x Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 No a o mnie to już nie wspomni dziad jeden
Tkoczu_ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 4 minuty temu, Mloty4x napisał: No a o mnie to już nie wspomni dziad jeden Już już
Tkoczu_ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 4 minuty temu, Rob@k napisał: Sukces ma wielu ojców No mam pecha i coś się zwaliło po drodze
Mloty4x Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Mała pierdoła ale planowaliśmy wszystko ? prawda @Tkoczu_?
Tkoczu_ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 3 minuty temu, Mloty4x napisał: Mała pierdoła ale planowaliśmy wszystko ? prawda @Tkoczu_? Ahh szkoda gadać.. xd
Tkoczu_ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2021 Posłuchałem kolegów i poszło wszystko w black piano, przyznaje.. siedzi kozacko Jeszcze relingi do malowania pójdą za jakiś czas i bd shadow line.. A tymczasem macie taka mała wisienkę na torcie 3
Rekomendowane odpowiedzi