dedpad Opublikowano 18 Września 2022 Autor Opublikowano 18 Września 2022 W dniu 17.09.2022 o 16:48, b6bymat napisał: No no ładnie to się prezenci Dzięki! Wnętrze wygląda teraz co najmniej kilka lat młodziej, no i kierownica idelanie leży w dłoniach, dla mnie baja
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 21 godzin temu, dedpad napisał: Dzięki! Wnętrze wygląda teraz co najmniej kilka lat młodziej, no i kierownica idelanie leży w dłoniach, dla mnie baja Które z przycisków na kierownicy będą działać, a które nie??
dedpad Opublikowano 20 Września 2022 Autor Opublikowano 20 Września 2022 17 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: Które z przycisków na kierownicy będą działać, a które nie?? Z tego co wiem to głośniej, ciszej, zmiana stacji to pewne. Jeśli jest ori bt to można przełączać z kierownicy i navi chyba tez musi byc ori żeby ją włączyć, więc praktycznie większość funkcji. 14 godzin temu, dekiel 13 napisał: Klawo wyglada. Dzięki!
Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Września 2022 Opublikowano 20 Września 2022 11 minut temu, dedpad napisał: Z tego co wiem to głośniej, ciszej, zmiana stacji to pewne. Jeśli jest ori bt to można przełączać z kierownicy i navi chyba tez musi byc ori żeby ją włączyć, więc praktycznie większość funkcji. Dzięki! to jak już uruchomisz MF to pochwal się co działa, a co nie
dedpad Opublikowano 20 Września 2022 Autor Opublikowano 20 Września 2022 Godzinę temu, Lukasz_mk2 napisał: to jak już uruchomisz MF to pochwal się co działa, a co nie Spoko, poinformuje jak będzie gotowe, ale nie obiecuję, że to stanie się szybko
dedpad Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Opublikowano 13 Listopada 2022 180kkm na liczniku, a więc wymiana oleju i filtrów, zestaw już standardowy Liqui Moly i filtry Mann. Do tego wymieniony został czujnik temperatury płynu chłodzącego 4 pinowy 059919501A, bo wskazówka na zegarach raz pokazywała temperature, a raz nie. Teraz już nie ma problemu
dedpad Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2022 Audi dzisiaj nie odpaliło, po raz pierwszy odkąd ją mam. Akumulator wyzionął ducha, w sumie to mu się nie dziwię, w przyszłym roku miałby 10 lat Kupiłem taki sam z nadzieją, że będzie tak samo wytrzymały jak poprzednik
george Opublikowano 19 Grudnia 2022 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Mam taki, ale 74 Ah 750 A. 3 lata i w pełni sprawny - sprawdzany prąd rozruchowy i pojemność.
dedpad Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2022 14 minut temu, george napisał(a): Mam taki, ale 74 Ah 750 A. 3 lata i w pełni sprawny - sprawdzany prąd rozruchowy i pojemność. Właśnie rozważałem zakup akumulatora z większym prądem rozruchowym, ale te 10 lat żywotności mnie przekonały żeby wybrać ten sam model. Ciekawe czy dorówna poprzednikowi
bombelm7 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) Bardzo dobre akumulatory. Co prawda w Audi siedzi wersja silver ale blue mam w Oplu żony. W Audi pamięta jeszcze moja B5 i ostatnio auto w blaszaku z tydzień stało. Napięcie przed odpaleniem 12,09. Tylko tam jest ten jakiś silver troszkę droższy ale podobno lepszy ale tak jak mówię oba u mnie sobie dają radę i od jakiegoś czasu kupuje tylko Varte. Edytowane 19 Grudnia 2022 przez bombelm7
tass Opublikowano 19 Grudnia 2022 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zważ oba aku... jak będą się kg zgadzały to jest szansa, że posłuży jak będzie brakowało to oszczędzili na materiale. Kiedyś słyszałem, że nie ma co przepłacać za akumulator kupiłem market-owy (jakieś polskiej firmy, nie pamiętam już której), padł po 2 latach, kupiłem bannera proffesional siedzi 4 rok. Praktycznie te same AH i A, ten z marketu 16+ kg, banner 19+, te 3kg ołowiu i wykonanie robi robotę.
dedpad Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2022 2 godziny temu, tass napisał(a): Zważ oba aku... jak będą się kg zgadzały to jest szansa, że posłuży jak będzie brakowało to oszczędzili na materiale. Kiedyś słyszałem, że nie ma co przepłacać za akumulator kupiłem market-owy (jakieś polskiej firmy, nie pamiętam już której), padł po 2 latach, kupiłem bannera proffesional siedzi 4 rok. Praktycznie te same AH i A, ten z marketu 16+ kg, banner 19+, te 3kg ołowiu i wykonanie robi robotę. Ciekawe spostrzeżenie, może coś w tym jest Ja rano nie mailem czasu na ważenie, auto nie zapaliło to wyciąganiem akumulator i biegiem na tramwaj i do sklepu. Ale miałem około kilometra do przejścia od przystanku z akumulatorem i żaden nie wydawał się lżejszy
dedpad Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2023 Noworoczne zakupy Recaro S4 B6 elektrycznie sterowane z alcantarą, miały to być moje docelowe fotele, ale będą tylko tymczasowe, bo już mam inny pomysł Opony letnie Yokohama Advan Fleva V701 225/35/19 Z eksploatacyjnych spraw, miałem ostatnio delikatne ubytki płynu chłodniczego, winnym okazał się króciec wody z którego sączył się płyn, po wymianie wszystko wróciło do normy
dekiel 13 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Skóra z alkantarą najlepsze połączenie. Yokohamy miałem w e92 330d , dobry zakup -- ogólnie św. Mikołaj się postarał.
dedpad Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2023 4 godziny temu, dekiel 13 napisał(a): Skóra z alkantarą najlepsze połączenie. Yokohamy miałem w e92 330d , dobry zakup -- ogólnie św. Mikołaj się postarał. Odkąd mam Audi to nie wyobrażam sobie miec innych fotel niż połskóry z alcantarą, moim zdaniem najwygodniejsze no i wizualnie super się prezentują. O Yokohamach czytałem dużo dobrych opinii, mam nadzieję, że się na nich nie zawiodę
dedpad Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2023 Koła na lato już gotowe Jeszcze tylko muszę kupić pierścienie centrujące i zostanie oczekiwanie na dobrą pogodę I do tego wymiana filtrów gazu fazy lotnej i ciekłej
MichałA4 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ładnie siądą te kółeczka , też mi po głowie chodzą ?
Rekomendowane odpowiedzi