R4xx Opublikowano 27 Września 2021 Autor Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 9 godzin temu, DarekS4 napisał: fajna kiera.... szukam chętnego kto wymieni się za moją z TT RS .... no i dopłaci Też mi się podoba. Mimo, że taka "noFoczesna" Edytowane 27 Września 2021 przez R4xx
R4xx Opublikowano 27 Września 2021 Autor Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Żeby nie było, że nic się u mnie nie psuje. Niespodzianka z dziś a na haku załadowana przyczepka Czeka mnie jeszcze remont skrzyni (łożyska huczą), od razu przy jednej robocie sprzęgło, konserwacja podwozia i amory powoli o sobie przypominają Edytowane 27 Września 2021 przez R4xx
R4xx Opublikowano 6 Października 2021 Autor Opublikowano 6 Października 2021 17 minut temu, george napisał: Kolor FIS wrzucaj pan. Podoba mi się to, ale poszukiwanie licznika, immo i te sprawy skutecznie zniechęcają mnie do tego moda
pelonek1 Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 35 minut temu, R4xx napisał: Podoba mi się to, ale poszukiwanie licznika, immo i te sprawy skutecznie zniechęcają mnie do tego moda Wrzucaj bo warto. W B6 w benzynie powinieneś wszystko ogarnąć sam. Po montażu powiesz "jak mogłem tak długo jeździć z tym czerwonym gów...". U mnie przed było tak: Po montażu jest tak: 3
Ivanek Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 20 minut temu, pelonek1 napisał: Wrzucaj bo warto. W B6 w benzynie powinieneś wszystko ogarnąć sam. Po montażu powiesz "jak mogłem tak długo jeździć z tym czerwonym gów...". U mnie przed było tak: Po montażu jest tak: Jakie on ma zalety względem czerwonego? Pozwoli manetką odpalić wentylację postojową?
pila24 Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 (edytowane) 7 minut temu, Ivanek napisał: Jakie on ma zalety względem czerwonego? Pozwoli manetką odpalić wentylację postojową? Zalety estetyczne ? funkcje te same,menu w b6 wymuszasz panelem w tunelu,w b7 jest dostępne z manetki. Edytowane 6 Października 2021 przez pila24
pelonek1 Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 4 minuty temu, Ivanek napisał: Jakie on ma zalety względem czerwonego? Pozwoli manetką odpalić wentylację postojową? Pozwoli, tylko ja to włączyłem i po testach wyłączyłem bo miałem błędy w sterownikach które muszą być a u mnie błędy są niedopuszczalne Podstawową zaletą jest wygląd jak dla mnie.
george Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 17 minut temu, pila24 napisał: Zalety estetyczne ? Z całą pewnością.
Ivanek Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 47 minut temu, pelonek1 napisał: Pozwoli, tylko ja to włączyłem i po testach wyłączyłem bo miałem błędy w sterownikach które muszą być a u mnie błędy są niedopuszczalne Podstawową zaletą jest wygląd jak dla mnie. a jak to ogarnąłeś w B6 z poziomu manetki? nie chciałbym tego śmiesznego panelu menu navi w tunelu
pelonek1 Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 29 minut temu, Ivanek napisał: a jak to ogarnąłeś w B6 z poziomu manetki? nie chciałbym tego śmiesznego panelu menu navi w tunelu Mam B7
R4xx Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 21:10, pelonek1 napisał: Wrzucaj bo warto. W B6 w benzynie powinieneś wszystko ogarnąć sam. Po montażu powiesz "jak mogłem tak długo jeździć z tym czerwonym gów...". Ile kosztowała Cię ta zabawa? Z immo radziłeś sobie sam?
pelonek1 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Mam B7 i sam nie dałem rady odczytać tylko kodu pin immo z obydwu liczników. Ze starego zgrałem wsad i kod odczytał mi kolega @Bananz forum. Nowy musiałem już wysłać do Niego żeby odczytał mi pin. Resztę robiłem już sam tzn dopisywałem nowy licznik pod moje auto tak żeby immo i wszystko działało. W B6 raczej sam dasz radę wszystko zrobić. Potrzebujesz licznik i kabel, reszta informacji jest na forum. Mnie to wszystko wyszło około 500 zł, tylko że licznik kupiłem w bdb pieniądzach.
jaras99 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) 3 godziny temu, R4xx napisał: Ile kosztowała Cię ta zabawa? Z immo radziłeś sobie sam? Wzoruj się tym tematem. Ja wszystko ogarnąłem sam, zczytywanie starego, nowego pinu itp, ale że to diesel występował na samym końcu problem i finalnie trzeba było się poratować Vag Can Dashem. W benie niby idzie wszystko gładko. Edytowane 8 Października 2021 przez jaras99
pila24 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 2 godziny temu, jaras99 napisał: W benie niby idzie wszystko gładko. Ewentualnie za 20stym razem pójdzie,ale się uda ? 1
R4xx Opublikowano 9 Października 2021 Autor Opublikowano 9 Października 2021 Panowie... i to wszystko dla kolorowego wyświetlacza? Chyba za dużo zachodu dla mnie 1
Tkoczu_ Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 25 minut temu, R4xx napisał: Panowie... i to wszystko dla kolorowego wyświetlacza? Chyba za dużo zachodu dla mnie Jak ja się cieszę że mój z tym wyjechał z fabryki 1
pelonek1 Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 Godzinę temu, R4xx napisał: Panowie... i to wszystko dla kolorowego wyświetlacza? Chyba za dużo zachodu dla mnie Tak. Satysfakcja gwarantowana.
rosati Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Dodam również od siebie dla porównania i zmotywowania Co prawda mam B7, ale wygląda tak samo. Edytowane 9 Października 2021 przez rosati
R4xx Opublikowano 9 Października 2021 Autor Opublikowano 9 Października 2021 37 minut temu, rosati napisał: Dodam również od siebie dla porównania i zmotywowania Co prawda mam B7, ale wygląda tak samo. Przy okazji cieplej się zrobiło, paliwa więcej.. I to są argumenty! 3
Rekomendowane odpowiedzi