KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam wszystkich poraz któryś, w którymś tam temacie na tym jakże wspaniałym forum Jednak tym razem poraz pierwszy w budzie większej siostry, czyli A6. Autko w fajnej dla mnie opcji, ale napewno będą zmiany, upiększenia, świecidełka i ulepszenia a więc zapraszam. 4
karolek_ust Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Kolor robi robote mega się prezentuje
R4xx Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Kolor przekoj@kozak! Ciekaw jestem co tu się podzieje
marcin_o23 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 C7 naprawdę fajna się trafiła, kolor świetny, wyposażenie na bogato , za dużo już nie musisz robić chociaż wiem że co nieco się zmieni 2
szafa Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Graty fury, jak zwykle wygląda mega, pochwal się który rok, jaki silnik, skrzynia i co tam siedzi w środku
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 mają rozmach skur... no kolorek obłędny, nieoczywisty ale co ze środkiem? pokazuj no tu szybko!
george Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, szafa napisał: Graty fury, jak zwykle wygląda mega, pochwal się który rok, jaki silnik, skrzynia i co tam siedzi w środku W którymś z wątków przewinęła się informacja, że 2,0 TDI.
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Dokładnie, standardowo 2.0 tdi Ultra w pierwszym automacie w moim życiu, zobaczymy jak to się będzie sprawowało i obsługiwało. Rok 15. Tutaj proszę zdjęcie środka 5
mariusz36 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Bardzo fajna ...ale to Ci już mówiłem tylko z tym tematem to trochę pojechałeś - „ złota a skromna " - gdzie skromna . Auto tak wypasione że powiem nie ładnie - „ obrzydliwie wypasiona" 1
gagat3k Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 fotele, beauforty, competition, wydech o Cie panie ? też choruję na a6, ale takiej drugiej się nie znajdzie ?
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 41 minut temu, mariusz36 napisał: Bardzo fajna ...ale to Ci już mówiłem tylko z tym tematem to trochę pojechałeś - „ złota a skromna " - gdzie skromna . Auto tak wypasione że powiem nie ładnie - „ obrzydliwie wypasiona" To hasełko zapadło mi w pamięć po komentarzu Marcina - "niby złota, a skromna" no i bardzo mi się spodobał krótko mówiąc
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Graty , fajna złota furmanka szkoda ze bez Quattro ale jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma Środek praktycznie jak u mnie szkoda że tak mało fotek wnętrza Ale za to zainspirował mnie środkowy dolny spoiler zderzaka przedniego ze jest czarny , oj musze pomyślec czy u siebie tak nie polakierowac
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Jeśli nie jesteś tego pewny to próby go sobie oklej, ale mi też się to bardzo podoba, bardzo fajnie wygląda ryj w lusterku wstecznym przez tą ciemną dokładke.
WojtekA6C7 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Jeszcze raz Graty zakupu Robi wrażenie , no i ten środek Oddawaj czerwone pasy Też właśnie myślę żeby ten spoiler zderzaka zrobić w Piano Black ...
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Czuć piniądz graty, bardzo fajny furak mimo motorowni.
mlody020 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Nie będziemy Ci wszyscy "słodzić".... ;P Szkoda, że nie 3.0 pod maską. . . PS. Autko konkret !
Rekomendowane odpowiedzi