GRazny Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 słuszny silnik, napęd, kolor i felgi...
Gość BIKER Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Idealna podstawa pod dalsze mody. Niech Ci służy :th:
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 fajna fajna :] więcej zdjęc wrzuć bo chce się patrzeć na łądne autko
Wandej Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Sliczna niunia Piekne polaczenie silnika i napedu... Niech Ci sluzy... NIe chcesz sprzedac
smartpc Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ładny kolorek...i z tego co widać zadbana niech się dobrze prowadzi
Przemo 78 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Spoko bryczka choc silnik troszke paliwo zerny ale naped z checia bym sie zamienil
aju Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 chyba najładniejsze radio 1din :> i bdb silnik, bardzo go lubię
Ambro Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 .... i ma fotki na vortex-ie A no są chyba najładniejsze radio 1din :> i bdb silnik, bardzo go lubię Z radiem miałem "trochę" zabawy ale warto było i wygląda lepiej niż kaseciak.
KoDi Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Ładna Audiczka, zapodaj do niej listwy chromowe będzie jeszcze ładniej wyglądała...
grzechu_811 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ładne autko - wygląda identyko jak moja W środku też bardzo podobnie - tylko ja mam FWD i tiptronic. Obecnie jeżdżę na ori felgach takich jak Twoje zimówki (195/65 R15) - pytanie: jaki masz rozmiar ferg/opon na letnich ? Wyglądają extra - obniżałeś do nich zawieche ? Czuć różnicę w prowadzeniu (pozytywną/negatywną) ? Jest zauważalna różnica w spalaniu ? Pozdrawiam
Ambro Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Ładne autko - wygląda identyko jak moja W środku też bardzo podobnie - tylko ja mam FWD i tiptronic. Obecnie jeżdżę na ori felgach takich jak Twoje zimówki (195/65 R15) - pytanie: jaki masz rozmiar ferg/opon na letnich ? Wyglądają extra - obniżałeś do nich zawieche ? Czuć różnicę w prowadzeniu (pozytywną/negatywną) ? Jest zauważalna różnica w spalaniu ? Pozdrawiam Więc tak, po kolei. Są to 17", szer, 7,5, ET 43, opony 235/45 R17 ale zdecydowanie polecam Ci kupić 225 nie 235. 225/45 jest dedykowanym rozmiarem do 17 calowych felg. Jeśli chodzi o zawieszenie to nic nie obniżałem. Obniżając o -30mm mocno obrywałaby zawiecha i znacząco pogorszył by się komfort jazdy. Gdy przesiadłem się z R15 auto poszło trochę do góry ale z czasem przyzwyczaiłem się do tego. Dzięki tak szerokim oponom samochód świetnie trzyma się w zakrętach. U Ciebie może nie być to aż tak odczuwalne z podowu braku quattro. Jedyną wadą jest trochę twardsza jazda no i ostatnio wymieniłem 2 wahacze ale nie powiem Ci czy to przez te większe felgi czy już po prostu z upływem czasu i jazdy po naszych gównianych drogach. Co do spalania to nie odczułem większej różnicy, może ok. 0.5l/100km. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało.
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Bardzo ładny sedanik ze słusznym silnikiem i napędem Przynajmniej masz spokój z modami na polift Jeśli chodzi o środek to można by było zmienić kiere od S4. A jeśli zamierzasz długo nią jezdzić to zastanów się nad zmianą "stołków" chyba że Ci się podobają. Kolor taki jak mój :>
Rekomendowane odpowiedzi