FabianB Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) Witajcie Panowie, chciałbym wymienić jak w temacie żarówki H11 w światłach przeciwmgielnych. Jednak tak oglądałem te lampy i nie wiem jak to się do tego zabrać? Czy tylko jedyna opcja ściągać zderzak? Podpowie ktoś jak w B7 to zrobić? Jeszcze od razu zapytam aktualnie świecą mi stare żarówki na żółto, a chciałbym coś w kolorze białym takie będą dobre? allegro.pl ALLEGRO.PL Pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2021 przez FabianB
FabianB Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Panowie podbijam pytam dlatego że jeśli nie trzeba ściągać zderzaka i jest jakiś dostęp o którym nie wiem to zamawiam te żarówki i wymienię, a jeśli trzeba to poczekam bo mam w planach wymianę palników w Ksenonach więc przy okazji uporam się i z tym Jest to zwykła wersja, nie S-line od razu mówię. Edytowane 3 Listopada 2021 przez FabianB
Langista Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zdejmij kratki w zderzaku i odsłonią się śruby montażowe halogenu. Kratki musisz ścinąć do środka, bo na ich zewnętrznych końcach są zatrzaski. Najlepiej przejrzyj sobie jak wygląda taka kratka i będziesz wiedział.
FabianB Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 No to teraz już sam nie wiem które źródło prawdziwe, nie chcę nic na siłę robić żeby nie pourywać
Langista Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 A to jednak nie, jedyna opcja to demontaż dolnej osłony silnika i spod spodu wymiana tych żarówek.
FabianB Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 Odkopuje zabrałem się do tego i od strony kierowcy ten halogen jest za chłodnicą intercoolera więc nie ma opcji od spodu tego zrobić, nie wiem czy zderzak tylko wchodzi w grę zdjąć czy z przodu da się jakoś te mocowanie odkręcić, natomiast po lewej stronie od pasażera po zdjęciu pampersa jest piękny dostęp.
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Jeżeli masz zderzak S-Line Exterieur to można wyciągnąć kratki od przeciwmgielnych i masz dostęp do lamp. Jeżeli masz zwykły zderzak to musisz zderzak zrzucić. Edytowane 14 Lutego 2022 przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 10 minut temu, FabianB napisał: No ja mam zderzak zwykły.. To musisz go demontować.
Rekomendowane odpowiedzi