wuju Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Ale panowie OT robicie chłopakowi w temacie! , moim zdaniem fele są najs ale myślę, że w graficie byłyby bardziej najs! Ale respect. Jakie koszta malowania? Proszkowo rozumiem? Moim zdanie super wyglądają na czarno ale pasowało by aby ktoś zrobił dobre VT z srebnym rantem bo myślę że takie połączenie wyglądało by lepiej VT z dokładkami w kolorze, ramkami czarnymi, i ciemnie wszystkie szyby bo paski nie wchodzą w gre [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 01:13_________________________________________________ Ale panowie OT robicie chłopakowi w temacie! , moim zdaniem fele są najs ale myślę, że w graficie byłyby bardziej najs! Ale respect. Jakie koszta malowania? Proszkowo rozumiem? a tam niech sie wyżyją grafit tak jak i pasek na rancie nie wchodzi(ł) w gre za kompletna renowacje 320zł malowane normalnie bo proszek jest drogi a raczej długo w 1 kolorze nie będę ich miał, góra sezon
KOval81 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 wszystko kupuje z lumpexu..żeby odłożyć na graty [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 00:56_________________________________________________ No jak zobaczyłem 1900 to zbladłem... Tyle mam odłożone - na coś innego daj spokój..kup jej pierściona - powiedz że to białe złoto z diamentami.. i bierz te heble :polew: http://allegro.pl/item931602037_duzy_srebrny_pierscionek_cyrkonie_kwiat_cyrkonii.html W sam raz na dzień kobiet na dzień kobiet przytuliłem już pare groszy 1,99 + vat.. nawet na korek nie wystarczy : http://allegro.pl/item926050595_korek_grzejnikowy_1_x_1_2.html w związku z tym znowu dostanie waciki Jeeeebany - całkowicie zmironiał Chociaż tu prezent tani, ale od serca :polew: a miron raz na kilka lat coś podrzuci do obsługi tego expresu do kawy i d*pa Bartek - wciągaj heble - wytłumaczysz się, że oprócz domowego ogniska to zadbasz również o Gosi bezpieczeństwo KObiety lubia opiekuńczych mężczyzn, to jeszcze Ci sama dołoży na ten pierścionek :>[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 01:25_________________________________________________wuju - wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać EOT już sobie idę
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 czyli malunek felg grafit :gwizdanie: to juz postanowione ?
wuju Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 czyli malunek felg grafit :gwizdanie: to juz postanowione ? na ten sezon czorne
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dobrze wyglada na tej feli Już widze jak ludziska od ogladania się za autkiem będą sobie karki ukręcać jak pojedziesz
wuju Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Dobrze wyglada na tej feli Już widze jak ludziska od ogladania się za autkiem będą sobie karki ukręcać jak pojedziesz mało powiedziane ale zdjęcia nie oddają tego :kox: no jak stał na parkingu to każdy
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Sam bym się ogladał dzisiaj np miałem do wyboru jechać przez miasto w korku za B7 w ori s-line albo boczna drogą i ominąć korki i co wybrałem??? korki i B7 ojjjj była kox, juz nie mogę sie doczekać az taka będę pomykał
bartek1351 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Fajnie wyglądają w czarnym kolorze, jakbyś chciał takie naklejki BBS to sie odezwij bo kupiłem sobie na zaś na ten sezon do nowego felunku
soolek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Dobrze wyglada na tej feli Już widze jak ludziska od ogladania się za autkiem będą sobie karki ukręcać jak pojedziesz mało powiedziane ale zdjęcia nie oddają tego :kox: no jak stał na parkingu to każdy Patrzyli, co za idiota . Samochód niekiepieski, a na zimówki żałuje
wuju Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Dobrze wyglada na tej feli Już widze jak ludziska od ogladania się za autkiem będą sobie karki ukręcać jak pojedziesz mało powiedziane ale zdjęcia nie oddają tego :kox: no jak stał na parkingu to każdy Patrzyli, co za idiota . Samochód niekiepieski, a na zimówki żałuje zawsze można założyć zimową 19 [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 11:47_________________________________________________zrobiłem małe VT z nudów, zaznaczam ze amatorka, to moje 1-sze coś podobnego chciał bym osiągnąć + s-line co o tym myślicie? dokładki do świąt powinny być w kolorze
variocustoms Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Wygląda jak karawan z Pimp My Ride - założenie , kiedyś w HH widziałem Dodge'a Durango B&B i był
David Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Rany Olek czarny Olek wyglada wuju poprawilem sie
wuju Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 śrubki przyszły trza było rezać na pierwszy ogień poszedł smerf mod :polew: :polew: później zderzak i lotka s-line no i oczywiście wziąłem pędzel i pomalowałem troszku na czarno :gwizdanie: :evil: kudłaty66 jak by nie ty.. :gwizdanie:
simon__75 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 o qwa!!! ja pier.... :hi: :hi: pełen szacung Zawsze chodzilo mi cos takiego po głowie... a ta audiolka to przerasta nawet moje marzenia GRATKI !!!
Młody_drog Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Poprostu CUDO, ja proponuje jeszcze chrom z szyb out i lampy bixenon albo środki na grafit/czarny. Cudo auto ! A listwe klapy malowałeś??
Rekomendowane odpowiedzi