RasAugii Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 jakie wymiary fmica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 2 godziny temu, RasAugii napisał: jakie wymiary fmica? 550x140x65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 W dniu 19.10.2017 o 08:54, przemciotorun napisał: Narazie tylko to Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka zartowalem wlasnie przyszla paka od Kowiego a po za tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 zima on board. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) dawno mnie tu nie bylo auto jezdzi ma sie calkiem dobrze niedawno wrocilo z wakacji jakies 2500km Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez przemciotorun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jedyne które się wyróżnia od pozostałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Wystroiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 164/320, ale mam problem z turbem, i narazie jezdze na 1 barze doladowania, a docelowo ma byc 1,2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 turbo ogarniete, dmucha jak powinno ale nie ma czasu jechac na korekte.... ogolnie auto ma sie dobrze 20191026 180626 — Postimage.org POSTIMG.CC co sie zmienilo.... w sumie to nie duzo, naprawilem radio bo byl problem z procesorem dzwieku zrobilem dostawke do cup holdera bo nie szlo w niego wstawic malych puszek wygluszylem tylna polke bo czasami cos potrafilo zadzwonic.... i udalo sie wyrzezbic monitorek do kamery cofania w daszku wylecial tez na moment air z przodu, bo po 5 latach przyszedl czas na wymiane uszczelnienia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 genialny ten ekranik do kamery w daszku z czego ogarnąłeś wyświetlacz, bo myślałem żeby coś podobnego żonie zrobić, ale jakoś brakowało mi pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 jakis najtansz ekran z allegro, nie chcialem duzo kasy wydawac bo niewiedzialem co z tego bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Dzieje sie tu coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Na części sprzedajesz ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Przemo podziwiam dalszy zapał w grzebaniu Wygląda zjawiskowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje - zalozylem zimowki ogolnie ogarnalem pare rzeczy: *wymienlem tuleje tylnej belki *wyczyscilem i zakonserwowalem belke *zmienilem klocki z tylu *tylne tarcze poszly do przetoczenia bo przez to ze auto malo jezdzi wygladaly tak sobie... ogarnalem pare rzeczy w srodku: *naprawilem buuzera w liczniku *wymienilem boczek pasazera bo przy zakladaniu w satym zrobilem dziure *wymienilem przednie glosniki bose na sprawne bose zostalo mi do ogarniecia pompka od centralnego bo auto czasami nie chce sie otworzyc z pilota... musze tez ogarnac rygle dzwi ma moze kros jakis pomysl co z nimi zrobic to teraz mam wypolerowane i na chwile wygladaja ok ale po krotkim czasie zaczyna wylazic rudy... lakier nic nie daje... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mu0dy Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 9 godzin temu, przemciotorun napisał(a): zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje - zalozylem zimowki ogolnie ogarnalem pare rzeczy: *wymienlem tuleje tylnej belki *wyczyscilem i zakonserwowalem belke *zmienilem klocki z tylu *tylne tarcze poszly do przetoczenia bo przez to ze auto malo jezdzi wygladaly tak sobie... ogarnalem pare rzeczy w srodku: *naprawilem buuzera w liczniku *wymienilem boczek pasazera bo przy zakladaniu w satym zrobilem dziure *wymienilem przednie glosniki bose na sprawne bose zostalo mi do ogarniecia pompka od centralnego bo auto czasami nie chce sie otworzyc z pilota... musze tez ogarnac rygle dzwi ma moze kros jakis pomysl co z nimi zrobic to teraz mam wypolerowane i na chwile wygladaja ok ale po krotkim czasie zaczyna wylazic rudy... lakier nic nie daje... Oddaj do niklowania albo do białego ocynku. Albo wypolerować i zabezpieczyć klarem proszkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrike Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 W dniu 10.11.2023 o 20:28, mu0dy napisał(a): Oddaj do niklowania albo do białego ocynku. Albo wypolerować i zabezpieczyć klarem proszkowo Ja kupiłem z audi a3 takie ładne, jakby chrom,nikiel i od razu to lepiej wygląda. A pasuje normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Such a nice car , you took care of it , countless happy kilometers with it . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi