przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 numeru nie pamietam, ale co do auta to tak jak pisalem wzej, passat b5 2,3 vr5
Reniu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Na żywo autko prezentuje się jeszcze piękniej Dobra robota Przemek
przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 jeszcze musze tego lakiernika ogarnac i wtedy bedzie git
Artur82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dropsone - fura na "lafie" robi taką robotę, że hoho, naprawde dawno tak ładnej B5 nie widziałem :kox:
przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dropsone - fura na "lafie" robi taką robotę, że hoho, naprawde dawno tak ładnej B5 nie widziałem :kox: powiem Ci ze jak mnie przewiozles to chyba musze zaczac kase odkladac...
Artur82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dropsone - fura na "lafie" robi taką robotę, że hoho, naprawde dawno tak ładnej B5 nie widziałem :kox: powiem Ci ze jak mnie przewiozles to chyba musze zaczac kase odkladac... no jeszcze tego by brakowało, zebys moc zaczał rezac
Kierownik Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 z 1z raczej takich osiągów by nie zrobił za szybko , ale moze swap na AWX
przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 z 1z raczej takich osiągów by nie zrobił za szybko , ale moze swap na AWX nie swapa zadnego nie bedzie, ale moze 216 i program.... tak 120-130koni i bylo by dobrze
Artur82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 z 1z raczej takich osiągów by nie zrobił za szybko , ale moze swap na AWX nie swapa zadnego nie bedzie, ale moze 216 i program.... tak 120-130koni i bylo by dobrze było by bardzo dobrze....Dropson i pamietaj na program tylko do Rogala
przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 z 1z raczej takich osiągów by nie zrobił za szybko , ale moze swap na AWX nie swapa zadnego nie bedzie, ale moze 216 i program.... tak 120-130koni i bylo by dobrze było by bardzo dobrze....Dropson i pamietaj na program tylko do Rogala wiem wiem
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dzisiaj zalalem plyn do spryskow letni..... i czujnik zaczal dzialac? ale cos glupieje..... chyba musze go wylaczyc no i zalozylem gorna rozporke
mrogal Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dzisiaj zalalem plyn do spryskow letni..... i czujnik zaczal dzialac? ale cos glupieje..... chyba musze go wylaczyc no i zalozylem gorna rozporke Ty wujek, a ty masz tam ten czujnik w pompce taki?:>
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dzisiaj zalalem plyn do spryskow letni..... i czujnik zaczal dzialac? ale cos glupieje..... chyba musze go wylaczyc no i zalozylem gorna rozporke Ty wujek, a ty masz tam ten czujnik w pompce taki?:> no wlasnie nie mam ten dodatkoway, i to z jakiegos vw
mrogal Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dzisiaj zalalem plyn do spryskow letni..... i czujnik zaczal dzialac? ale cos glupieje..... chyba musze go wylaczyc no i zalozylem gorna rozporke Ty wujek, a ty masz tam ten czujnik w pompce taki?:> no wlasnie nie mam ten dodatkoway, i to z jakiegos vw taki na 2 bolce wystajace?
mrogal Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 yo to chyba go letni plyn odsniedzial ten czujnik nie pasi do tego starego fisiora, bedzie Cie oszukiwal a dokaldnie to nic Ci madrego nie pokaze, zmasuj ten kabel i bedziesz mial cisze, albo kup pompke z czujnikiem ale to trzeba rezac w zbiorniczku troche...
f16mysliwiec Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Do naszego fisiora jest specjalna pompka z czujnikiem A przewód jest już ori we wtyczce i przeciągnięty pod kierownicą
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 yo to chyba go letni plyn odsniedzial ten czujnik nie pasi do tego starego fisiora, bedzie Cie oszukiwal a dokaldnie to nic Ci madrego nie pokaze, zmasuj ten kabel i bedziesz mial cisze, albo kup pompke z czujnikiem ale to trzeba rezac w zbiorniczku troche... wiem juz mnie wku....a wylacze go kompem Do naszego fisiora jest specjalna pompka z czujnikiem A przewód jest już ori we wtyczce i przeciągnięty pod kierownicą no wlasnie ja mam pompke ta stara z 3 bolcami i do wtyczki dochodza tez 3 kable.... gdzie znajde ten kabelek pod kierownica? to bym go zaras przepiol i byl by git...
Rekomendowane odpowiedzi