przemciotorun Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Teraz czas na zgrabniejszą kierownice ni hu hu... teraz to czas na pogrzebanie w motorowni.... w sumie to moze nie teraz w zime chce zbierac graty i zakladac na przyszly rok [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 14:56_________________________________________________rozyebalem bosta w drobny mak za ciula mi nie pasuje tak jak wyglada skladam go po swojemu zobaczymy co z tego bedzie [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:53_________________________________________________no i wskaznik doladownia juz w miare ogarniet jeszcze tylko zalozyc do auta.... pare fotek z prac ponaciagalem jeszcze skore na bokach zeby ladnie zachodzila do sierodka i czekam nowe biale szkielko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Na pewno ciekawiej niż "oko proroka" które było w oryginale Jeśli jak mówisz ponaciągałeś skórkę to jest nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ładna rzeźba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 zostawiłbym tak jak na tym foto, z tym że prysnąć ramkę czarnym matem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ...o to to Najlepiej strukturą prysnąć Rozumiem, że przedliftowe kratki to tylko na przymiarkę i wpakujesz to do właściwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 tak Reniu kratki sa przedliftowe do testow, teraz juz wszystko jest w aucie wskaznik pokazuje tak jak powinien, w sumie z ta skora to pitolenia w ciul, bo niemozna jej zalozyc za duzo do sierodka bo potem rozpycha zamocno kratke, i trzeba uciac prawie ze na styk, i dosc mocno naciagnac, oglnie boje sie ze jak dostanie temperatury zeby skora sie nie odkleila na bokach bo bedzie lipa, najwyzej potem zerwa skore i psikne stroktora, bo mi zostala z renowki... ale wazne ze dziala tak jak powinien i "oko" nie rzuca sie tak bardzo jak w orginale...[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 19:55_________________________________________________walka ze wskaznikiem doladowania trwa caly czas.... mam juz zmienione podswietlenie na czerwone, i niestety skorka nie zdala egzaminu i bedzie zmieniana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja bym chyba wolał zostawic to w normalnej kratce, tylko ładnie spasować, tak jak u nosba czy armiego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 10:37_________________________________________________co myslicie o takich klamkach? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 w rs-ach takie są ale czy nie będzie za ponure wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 te odgapiacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 a popatrz... czym obklejales? bo ta folia co ja mialem to jakas najtansza i tak sobie sie obklejalo... ogolnie te srebrne klamki to do niczego mi niepasuja..... niewidomy juz Ci mowilem popraw ten slupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 a popatrz... czym obklejales? bo ta folia co ja mialem to jakas najtansza i tak sobie sie obklejalo... ogolnie te srebrne klamki to do niczego mi niepasuja..... niewidomy juz Ci mowilem popraw ten slupek folia ORACAL, z zewnątrz jest igła, od środka klamki jest na tyle dobrze na ile sie dało , co do słupka to stara fotka, chociaż i tak nie mam weny sie za to zabrać, na dniach to poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Z tą kratką nie jest żle ale osobiście wpasowanie wskaźników jak u mnie lepiej mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Z tą kratką nie jest żle ale osobiście wpasowanie wskaźników jak u mnie lepiej mi sie podoba [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 21:12_________________________________________________wpadl II lift..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 i jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 przemas odrazu jest lepiej !!!!!! nie bedzie mnie 25tego a szkoda , bo lubie popatrzeć na twojego czerwieńca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 :naughty: :naughty: Kolejny rarytasik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 yes, from us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Dropsone niedługo będziesz miał full opcję szacunek za Twój projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi