pawelwor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nawet wygląda na stalówkach Większe kominy by się przydały Od siebie polecam do tdi, ale zakrzywione 45 stopni w dół, żeby nie myć co chwilę tyłka a4-rce jak to jest z prostymi Osobiście kupiłem takie KOŃCÓWKA TŁUMIKA NIERDZEWNA MICHAEL SPEEDER DIESEL (2956493756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , są grubsze od oryginalnych, rdza się ich nie ima i po odpowiednim docięciu (normalnie trochę za długie, u mnie za mało skrócone trochę) i zerwaniu naklejek będą prezentować się na prawdę ładnie
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 myslalem nad tymi KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2907590737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 myslalem nad tymi KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2907590737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dobra decyzja, tylko jesli kupisz to odrazu popraw nity, na cos solidniejszego, bo lubia pękać i chromowana końcówka całuje nawierzchnie gdzies po drodze:wink:
junior_tdi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 myslalem nad tymi KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2907590737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dobra decyzja, tylko jesli kupisz to odrazu popraw nity, na cos solidniejszego, bo lubia pękać i chromowana końcówka całuje nawierzchnie gdzies po drodze:wink: no mi te nity się uwaliły i końcówki się poluzowały. to na niskich obrotach auto chodziło jakby miało tamburyno zawieszone na wydechu :grin: obecnie latam bez końcówek, na wiosnę się zrooobi
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja wam powiem ze co do tych koncowek, to ja najlepiej bym sie nie bawil w zadne nity sruby tylko poprostu wziol ustawil i przyspawal na stale od tylu tak jak by musialo byc, i chyba tak wlasnie zrobie
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja wam powiem ze co do tych koncowek, to ja najlepiej bym sie nie bawil w zadne nity sruby tylko poprostu wziol ustawil i przyspawal na stale od tylu tak jak by musialo byc, i chyba tak wlasnie zrobie My nie o tym:decayed: połaczenie nakładki z cześcia która spawasz z wydechem jest na nity zrobione:wink: a to że chcesz spawac a nie przykrecac to tak najlepiej, ja też tak mam, bo gdzie to łeb przykręcać
pawelwor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Miałem i te na poczatku, wg. mnie nie pasują A4 b5, są za duże i rdza mi je w końcu brała. Zmieniłem na takie: WM Sport Końcówka Tłumika STAL NIERDZEWNA NOWA (2913460847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wyglądało to na prawdę super, takie ala RS$, pasują idealnie na rurki po ucięciu ale też brak zabezpieczenia przed rdzą. Jednak jak już zaczęło mnie drażnić ciągłe mycie d*py z sadzy to zmieniłem na te zakrzywione ;-) Poszukam zdjęć z tymi wm sport
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 a juz czaje o co chodzi, obadam te nity i albo je zmienie na jakies mocniejsze albo tez to pospawam jak da rade
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja wkręciłem śróbkę zakątrowałem 2 nakrętkami:grin: i po sprawie
pawelwor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mam tylko jak samochód jest uwalony To powód, dlaczego je zmieniłem, szczególnie w cieplejsze dni, w przeciwnym wypadku nie zmieniałbym ich ( troszeczkę krzywo przyspawała mi się lewa końcówka): Wydaje mi się, że na Twoim lepiej by to wyglądało niż u mnie, bo masz dokładkę w kolorze
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 tak wyglada w calosci bez tablicy jest to zwykla podkladka pod tablice sklejona tasma dwu stronna z podkladka pod tablice z alfy, jest fajnie wyprofilowana i tablica jes lekko przegieta tak samo jak zderzak to jest cala konstrukcja ale jeszcze przed pomalowaniem w zderzaku zostaja tylko zamocowane blaszki, beda pomalowane na czarno i praktycznie nie widoczne
slavko87 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Widze blaszka dotarla:naughty: a przednia tez replika ze naklejki brak?
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 blache z tylu zmienilem wczoraj, a ta co jest na fottce to nie z auta, lezy sobie w domu to zalozylem zeby zobaczyc jak to wyglada w kupie
czorny_07 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 schludnie to wygląda, jak to masz zamocowane dokladnie do zderzaka, pozowlisz, że zmałpuje ten pomyśl
dandi88 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 No No, widzę nie próżnujesz Nie powiem.... No łeb to Ty masz do rezania
czorny_07 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 btw, nie działa Ci link jak klikasz na sygnature w podpisie
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 schludnie to wygląda, jak to masz zamocowane dokladnie do zderzaka, pozowlisz, że zmałpuje ten pomyśl te dwie blaszki przykrecone sa od spodu zderzaka wkretami w miejscu gdzie zderzak laczy sie z dokladka, jutro porobie fotki tych mocowan bo mam je zdjete do pomalowania, ale musze jeszcze plaskowniczek dolozyc i bedzie oki, ogolnie tablica trzyma sie sztywno, gorna czesc opiera sie o kratke w zderzaku przez co nie ma styku z pomalowana czescia zderzaka i jej nie rysuje w razie jak przyjdzie ja zdjac ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- poprawilem link
grippen Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 No ładnie to wszystko wyszło tylko nie zapomnij o naklejce bo za takie no chłopakowi się strasznie nudzi więc podesłałem mu coś do rezania nad tymi końcówkami też się zastanawiam co i jak aby to ładnie wyglądało
davidoff82 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Drops kolejny raz dowalił tym zderzakiem.............
Rekomendowane odpowiedzi