Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałem ,że szukasz prawego lusterka dużego składanego elektrycznie,polecam z skody superb I:decayed:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szczerze zbędny mod z tym gladkim zderzakiem no chyba ze bez tablicy bedziesz jezdzil to lepiej przod sie bedzie prezentowal bo tak jak bedzie tablica bedze to gorzej wygladalo wg mnie niz ori no chyba ze zarzucisz jakies foto jak to juz wszystko bedzie poskladane i pierwszy przeprosze bo moze brak mi wyobrazni :P

Opublikowano

gladki po to zeby jezdzic bez rejestracji, ale jak juz trzeba bedzie zalozyc to bedzie tak jak na fotkach

Opublikowano

Ja chyba u siebie tak samo zrobie tylko jak trafi się upatry policjant albo ITD to i tak dowód poleci przy sutej glebie jak założysz tak tablice :wink:

Jak przeczytałem teraz wymagania o umiejscowieniu tablicy to aż mnie głowa rozbolała :decayed:

Opublikowano

i tak woze tasme dwu stronna i tak to sie najwyzej przyklei i przednia wyzej :)

Opublikowano

fajna sztuka:) no i mody super:) tak trzymaj i powodzenia w dalszym modzeniu:hi:

Opublikowano

Przemek twoja w tym roku 18tkę ma :naughty:

Opublikowano
we wrzesniu :naughty:

No to impreza :drunk:

Opublikowano

moja w kwietniu:decayed:

Opublikowano

to gruba impeza sie szykuje :decayed:

---------- Post dopisany 02-03-2013 at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany 17-02-2013 at 21:12 ----------

co myslicie o grilu z s4? bedzie to wygladalo do gladkiego zderzaka us? nigdzie nie moge takiej fotki znalesc....

Opublikowano
to gruba impeza sie szykuje :decayed:

---------- Post dopisany 02-03-2013 at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany 17-02-2013 at 21:12 ----------

co myslicie o grilu z s4? bedzie to wygladalo do gladkiego zderzaka us? nigdzie nie moge takiej fotki znalesc....

ja bym zostal przy polifowym, esowy widzi mi sie srednio, sam mam u siebie od esy ale z tej racji ze zderzak tez to pakiet to pakiet:decayed:

Opublikowano

A RS? :naughty:

Opublikowano

rs nie... no wlasnie tak sie zastanawiam ma moze ktos jakies foto grila od s i zwyklago zderzaka jak to wyglada?

Opublikowano
rs nie...

oj tam, oj tam:whistling:

7681402590_b4f1b4dae4_b.jpg

Opublikowano

oj tam, oj tam:naughty:

DSC_4128_zps3ef97147.jpg

Opublikowano

michal i slepy mają rację :kox: