slepy Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Drop dorobiłeś już to mocowanie blachy podrzuć patent, bo mi Miśki o dowód sapali ostatnio:doh:
przemciotorun Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 nie no urwa sy4 chcem.... jakos ten od rs mi nie pasuje.... i niechce zeby wujek slepy mi plakal ze go kopiuje ozatym biore jakies graty od sida to moze bym i gril wziol.... ---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:07 ---------- slepy auto idzie za 3 tygodnie do malowania to zrobie kompletna dokumentacje jak to moje mocowanie wyglada i ci psleode.....
slepy Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 nie no urwa sy4 chcem.... jakos ten od rs mi nie pasuje.... i niechce zeby wujek slepy mi plakal ze go kopiuje ozatym biore jakies graty od sida to moze bym i gril wziol....---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:07 ---------- slepy auto idzie za 3 tygodnie do malowania to zrobie kompletna dokumentacje jak to moje mocowanie wyglada i ci psleode..... Drop nie mów nikomu ale też szukam grilla od Sy4:grin:
przemciotorun Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 kurna wiedzialem ---------- Post dopisany 06-03-2013 at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2013 at 09:20 ---------- eeeee wale ten grilll..... zakupilem kolejne graty...... i niedlugo bede mogl napisac [h=1]Prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w PL[/h] :kox:
Kowi87 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 A co tam nowego doszło:naughty: fabryka czy już jakieś OEM+
mrogal Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Drop nie mów nikomu ale też szukam grilla od Sy4:grin: machniom?
przemciotorun Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 A co tam nowego doszło:naughty: fabryka czy już jakieś OEM+ ciezko powiedziec tak do konca..... a co jeszcze bylo w przedliftach czego u mnie nie ma? oprócz haka oczywiscie..... asr byl w przed lifcie? eds?
slepy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 A co tam nowego doszło:naughty: fabryka czy już jakieś OEM+ ciezko powiedziec tak do konca..... a co jeszcze bylo w przedliftach czego u mnie nie ma? oprócz haka oczywiscie..... asr byl w przed lifcie? eds? asr był, bo nawet są guziki do tego:wink:
przemciotorun Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 A co tam nowego doszło:naughty: fabryka czy już jakieś OEM+ ciezko powiedziec tak do konca..... a co jeszcze bylo w przedliftach czego u mnie nie ma? oprócz haka oczywiscie..... asr byl w przed lifcie? eds? asr był, bo nawet są guziki do tego:wink: kupa guzikow jest z a8 ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ---------- eds to chyba tylko Quattro był napewno? mam watek jak koles w 80 w 1z zalozyl, i u nas na forum tez jes cos tam o tym i nikt nie pisze ze to tylko do q a wszysscy zainteresowani w opisie maja fwd
slepy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 A co tam nowego doszło:naughty: fabryka czy już jakieś OEM+ ciezko powiedziec tak do konca..... a co jeszcze bylo w przedliftach czego u mnie nie ma? oprócz haka oczywiscie..... asr byl w przed lifcie? eds? asr był, bo nawet są guziki do tego:wink: kupa guzikow jest z a8 no też racja, a co tam dopadłeś tym razem?, i jakie te stołki wpadają?
przemciotorun Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 co jeszcze oprócz powiedzmy tego asr bylo montowane w przedlifcie?
bula87 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Przemek do full US brakuje jeszcze Licznik Zegary Audi A4 B5 USA 2000r (3068666702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko, że do diesla
slepy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Przemek do full US brakuje jeszcze Licznik Zegary Audi A4 B5 USA 2000r (3068666702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko, że do diesla znajdz takie do diesla:grin:
WhyMe? Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Przemek do full US brakuje jeszcze Licznik Zegary Audi A4 B5 USA 2000r (3068666702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko, że do diesla znajdz takie do diesla:grin: Duds miał kiedyś ale za 4 stówki
slepy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Przemek do full US brakuje jeszcze Licznik Zegary Audi A4 B5 USA 2000r (3068666702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko, że do diesla znajdz takie do diesla:grin: Duds miał kiedyś ale za 4 stówki usa? chyba z angola:wink:
bula87 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 tamten chyba był z anglika i nie wiem czy ma taki napis przy wskaźniku paliwa czy tylko w US tak było
slepy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 tamten chyba był z anglika i nie wiem czy ma taki napis przy wskaźniku paliwa czy tylko w US tak było tylko w usach, bo to jest zeby lać tylko paliwko a nie diesla:wink:, i Usy nie wychodziły w dieslu wogóle:wink:
bula87 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 no tak w Stanach tak lubią diesle jak my ciepłą wódkę jeden US diesel jeździ po Toruniu brakuje jeszcze climatronica w st. F zamiast st. C, tylko w temperaturach ciężko się połapać
Rekomendowane odpowiedzi