Mateusz Bekier Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam takie pytanie odnośnie mojej  Niedawno nabyłem b7 z Canady i przymierzam się do wymiany przednich błotników bo trochę ruda je atakuje. Moje pytanie brzmi:Czy orientujecie się jak jest z dopasowaniem błotnika przód z europy do mojego Avanturnika z Canady? Będzie to pasować? Czy jest jakaś różnica między tymi elementami? Edytowane 8 Października 2020 przez Mateusz Bekier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) a jaka miałaby być różnica w błotnikach us a eu? zresztą niepotrzebnie tworzysz post z zapytaniem, a jest od tego odpowiedni temat Edytowane 9 Października 2020 przez niwet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Bekier Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Nie wiem jaka.Dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Żadnej nie ma różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siekiera 93 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam mam problem wczoraj gdy odpaliłem silnik coś zaczęło stukać od strony filtra powietrza i nie wiem skąd może to dochodzić i co to może być bardzo proszę o pomoc Ana dodatek coś mi się poci od spodu silnika po prawej stronie koło filtra oleju w tym samym czasie o widać że jest to świeże w załączniku dodaje zdjęcia i film VID_20210301_164822.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixxxDEE Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Wyciek oleju prawdopodobnie z uszczelki podstawy filtra oleju lub pęknięta podstawa gdyż jest ona z tworzywa sztucznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillays Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Jakie oponki dać do felgi 17 7j a4 b7 avant na zwykłym zawieszeniu? 225/45 czy 215/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 6 minut temu, Kamillays napisał: Jakie oponki dać do felgi 17 7j a4 b7 avant na zwykłym zawieszeniu? 225/45 czy 215/50 Osobiście trzymam się tego co pisze naklejka na słupku, jak jest u Ciebie, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StachowiakA4 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Jeżdżę na 215/50 i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillays Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 4 godziny temu, StachowiakA4 napisał: Jeżdżę na 215/50 i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillays Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Teraz, Kamillays napisał: Taka mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StachowiakA4 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Napiszę tak:215/50 -bardziej komfortowe:235/45 lepiej wyglądają. Ale na feldze 7j to 225/45.Ale to moje zdanie. Wybór należy do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.kulpinski Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Witam problem polega na tym ze po wymianie czujnika położenia walka rozrządu silnik zaczął glosniej pracować bardziej basowo, najbardziej słyszalne w kabinie. Pokrywa zaworów zdjęta mi się wydaje ze wszystko okej. Oto zdjęcia. Czy wie ktoś co to może być? Z góry dzięki za pomoc. IMG_2944.MOV IMG_2942.MOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.95 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Sprawdź czy ciśnienie nie wypchneło Ci broków wałka popychaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.kulpinski Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 24 minuty temu, Krzysztof.95 napisał: Sprawdź czy ciśnienie nie wypchneło Ci broków wałka popychaczy. Wyglada na to ze są na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadybek Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Sprobuj ustawic synchronizacje walka na minus 2* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aris181 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Witam gdzie mogę dostać nowe głośniki wysokotonowe tzw "piszcałka" na allegro są same komplety głośników ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 W ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aris181 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 A nie ma żadnych dobrych firmówek zamiennych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper0520 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Witam oglądałem dziś sedana, przynajmniej tak zostało podane w ogłoszeniu, A4 B7 1.8T 2005r. wszystko ładnie pięknie, ale na autodna wyskoczyło mi że rodzaj nadwozia to kombi. Czy to normalne w tych autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi