keżor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Kezor odpycha sie to cos? odrobinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ogarnąłęś już silnik w full, co tam masz pochwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Keżor , to są moje dekle http://www.allegro.pl/item1069215849_naklejka_porsche_rh_bbs_rs_rc_rm_na_dekielek_60mm.html , miałem jakieś paskudy i na nie nakleilem te naklejki , efekt znasz , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 11 i 230? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ogarnąłęś już silnik w full, co tam masz pochwal się 11 i 230? niestety jest praktycznie seria , po ostatniej awarii turbiny i różnych elementów silnika , dojrzałem do serii :gwizdanie:ale już mi powoli brakuje mocy ;( tzn. jest turbo AWX , FMIC , brak kata , cały sztywny dolot i tyle , wtryski 0.216 sprzedałem i mam ori 0.205 , bo szukałem przyczyny wysrania sie turbiny dosłownie we wszystkim :gwizdanie: ale może pod koniec wakacji wskoczy moja wymarzona pompa11 plus 0.230 , ale nie obiecuje :gwizdanie: Keżor , to są moje dekle http://www.allegro.pl/item1069215849_naklejka_porsche_rh_bbs_rs_rc_rm_na_dekielek_60mm.html , miałem jakieś paskudy i na nie nakleilem te naklejki , efekt znasz , a fajnie to na felgach wygląda ? nie widać , że to naklejka ? bo na zdjęciu wygląda fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć , żeby skumac ze to naklejka :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 po trupach do celu będzie dobrze, fura dojedzie do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 kezor no pokazal bys cos nowego w tym twojej furmance ;p jakies spy photo 2 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 na 10tej stronie masz najnowsze foto , nowszych nie mam , a sie troche zmieniło już ale nie na tyle , żeby robić fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 czym obklejales lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 czym obklejales lampy najdroższą folią do lamp z allegro http://allegro.pl/folia-na-lampy-przyciemniajaca-do-lamp-tuning-i1406003860.html tylko nie kupuj jak coś do lamp przednich , bo jest tak słaba , że w ogóle nie ma efektu przyciemnienia :gwizdanie: a tak w ogóle to kto Ci pozwolił odkopać tak stary temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 czym obklejales lampy najdroższą folią do lamp z allegro http://allegro.pl/folia-na-lampy-przyciemniajaca-do-lamp-tuning-i1406003860.html tylko nie kupuj jak coś do lamp przednich , bo jest tak słaba , że w ogóle nie ma efektu przyciemnienia :gwizdanie: a tak w ogóle to kto Ci pozwolił odkopać tak stary temat ? Keżor, a czemu przy wyświetlaniu Twoich fotek, trzeba się przyznać do pełnoletności , ładne treści erotyczne umieszczasz na fotosiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 czym obklejales lampy najdroższą folią do lamp z allegro http://allegro.pl/folia-na-lampy-przyciemniajaca-do-lamp-tuning-i1406003860.html tylko nie kupuj jak coś do lamp przednich , bo jest tak słaba , że w ogóle nie ma efektu przyciemnienia :gwizdanie: a tak w ogóle to kto Ci pozwolił odkopać tak stary temat ? a to co fura sprzedana czy jak? wiosna niedlugo trzeba wietrzyc tamaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 czym obklejales lampy najdroższą folią do lamp z allegro http://allegro.pl/folia-na-lampy-przyciemniajaca-do-lamp-tuning-i1406003860.html tylko nie kupuj jak coś do lamp przednich , bo jest tak słaba , że w ogóle nie ma efektu przyciemnienia :gwizdanie: a tak w ogóle to kto Ci pozwolił odkopać tak stary temat ? Keżor, a czemu przy wyświetlaniu Twoich fotek, trzeba się przyznać do pełnoletności , ładne treści erotyczne umieszczasz na fotosiku nie wiem , ktoś mnie musiał podpier****ć :polew: musze zrobić porządek z pierwszym postem i przerzucić fotki z tego ciul****o fotosika na picasse no i porobić jakieś nowe ze zderzakiem i grillem z RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to na co czekasz? a z ta lampa to jak zrobiles nakleiles folie i wycinales nozykiem czy cus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to na co czekasz? a z ta lampa to jak zrobiles nakleiles folie i wycinales nozykiem czy cus? zderzak jest niepomalowany pod kolor , także troche lipa robić temu fotki dokłądnie tak jak mówisz , okleić lampe i ciąć nożykiem , na lampie są wyczuwalne takie tłoczenia , to da sie ciąć prosto zresztą zobaczysz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to na co czekasz? a z ta lampa to jak zrobiles nakleiles folie i wycinales nozykiem czy cus? zderzak jest niepomalowany pod kolor , także troche lipa robić temu fotki dokłądnie tak jak mówisz , okleić lampe i ciąć nożykiem , na lampie są wyczuwalne takie tłoczenia , to da sie ciąć prosto zresztą zobaczysz sam Janusz rzuć jakimś fotkiem tych oklejonych lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=79609.msg1650690#msg1650690 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:19_________________________________________________pado mi Janusz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kezor a kiedy malniesz zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi