dobry1 Opublikowano Środa o 20:20 Autor Opublikowano Środa o 20:20 Przyszedł czas pobawić się ppf zabezpieczone ekrany i panel piano w tunelu środkowym. Efekt lux
RALF76 Opublikowano wczoraj o 11:17 Opublikowano wczoraj o 11:17 14 godzin temu, dobry1 napisał(a): Przyszedł czas pobawić się ppf zabezpieczone ekrany i panel piano w tunelu środkowym. Efekt lux dobra robota na piano a jak silnik? dużo dieslem już przejechałeś?
dobry1 Opublikowano wczoraj o 11:28 Autor Opublikowano wczoraj o 11:28 Od wielu lat użytkuję diesla modelem a5 już 1127km
RALF76 Opublikowano wczoraj o 13:21 Opublikowano wczoraj o 13:21 1 godzinę temu, dobry1 napisał(a): d wielu lat użytkuję diesla modelem a5 już 1127km jakieś różnice vs poprzedni (nie wiem co miałeś) i pytanie jak olej? obserwujesz? schodzi?
dobry1 Opublikowano wczoraj o 13:55 Autor Opublikowano wczoraj o 13:55 (edytowane) Poprzedni samochód to a6 4k również 2.0 204 ps Quatrro. Jak olej nie do końca rozumiem pytanie czy chodzi o olej jaki stosowałem 🤔 0w30 czy chodzi o ubytki oleju 🤔 A6 miałem również salonowe sprzedałem z przebiegiem 56tys km rocznik 2020 nie zauważyłem ubytków, olej wymieniany co 10 tyś km . Czy w a5 obserwuję czy schodzi olej nie obserwuje nawet dokładnie jeszcze nie rozkminiałem menu. Edytowane wczoraj o 14:00 przez dobry1
RALF76 Opublikowano wczoraj o 14:13 Opublikowano wczoraj o 14:13 16 minut temu, dobry1 napisał(a): Poprzedni samochód to a6 4k również 2.0 204 ps Quatrro. Jak olej nie do końca rozumiem pytanie czy chodzi o olej jaki stosowałem 🤔 0w30 czy chodzi o ubytki oleju 🤔 A6 miałem również salonowe sprzedałem z przebiegiem 56tys km rocznik 2020 nie zauważyłem ubytków, olej wymieniany co 10 tyś km . Czy w a5 obserwuję czy schodzi olej nie obserwuje nawet dokładnie jeszcze nie rozkminiałem menu dzięki, chodziło mi o pobór oliwy czy w tej generacji nie ma większych problemów ale chyba jeszcze za mało km przejechane
RALF76 Opublikowano wczoraj o 14:14 Opublikowano wczoraj o 14:14 (edytowane) 1 minutę temu, RALF76 napisał(a): a silnikowo jakie odczucia? ciszej/głośniej? mocowo podobnie? Edytowane wczoraj o 14:14 przez RALF76
dobry1 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Pierwsze km więc śmigam delikatnie w a5 zamówiłem szyby akustyczne jest cicho być może w wyższym zakresie obrotów może być głośniej . Moc raczej to samo ale a5 zdecydowanie lepiej się prowadzi pewnie spory wpływ ma zawieszenie . A6 było na zawieszeniu komfortowym trochę taki ponton . Zobacz jak wysoko stało Edytowane 7 godzin temu przez dobry1
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Jeździłem ostatnio nowymi S5 i SQ5 i w S5 było zdecydowanie ciszej. Oba modele miały akustyczne szyby. 1
Rekomendowane odpowiedzi