Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż Navigation Plus od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałem ostatnio do A4 na alledrogo za 700 zł ja jak szukałem też takie ceny były więc dołożyłem i wsadziłem rns-e

Opublikowano
widziałem ostatnio do A4 na alledrogo za 700 zł ja jak szukałem też takie ceny były więc dołożyłem i wsadziłem rns-e

no ja też chciałem rns-e ale te szpary po 2 mm z każdej strony to masakra jak załozy sie rns-e z a6.. masz szpary czy jakoś to rozwiązałes?:wink:

Opublikowano
narazie mam szpary ale będe je niwelował

w jaki sposób?

bo ja myslałem o zdjeciu panelu "dorobienia" brakującej części żywicą wyszlifowaniu i pryśnięciu...:whistling:

Opublikowano

ja mam troszke inny pomysł :naughty: jak wyjdzie podziele się wynikami :wink:

Opublikowano

w jaki sposób?

bo ja myslałem o zdjeciu panelu "dorobienia" brakującej części żywicą wyszlifowaniu i pryśnięciu...:whistling:

Ciekawa koncepcja tez myślę jak je zamaskowac

Wysłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

w jaki sposób?

Ciekawa koncepcja tez myślę jak je zamaskowac

czyba najbardziej sensowna.. wyciąć szablon z kartonu, podłozyć odpowiedznio pod oryginalny panel sprawdzić po ile dokładnie trzeba dorobić, dokleić to z mat, zalać zywicą, obiąć odpowiednio wyszlifować i prysnąć np plastidipem.. mogłoby wyglądać ciekawie.. :whistling:

Opublikowano
Mi chodziło bez TMC po samym CANie. TMC w sumie mam na sprzedaż, jakby ktoś chciał.

Masz jeszcze ten TMC

Opublikowano
ja ustawiłem sobie 4 i nie chodziło ale jak dodam 1 to RDS śmiga na fisie, później sprawdziłem inne kombinacje i zauważyłem że RDS chodzi tylko wtedy gdy do jakiegokolwiek kodowania dodam 1 czyli (Radio Symphony only)

---------- Post dopisany 25-05-2013 at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany 23-05-2013 at 23:09 ----------

Temat ogarnięty, wszystkiemu winne było kodowanie. wystarczyło dodać na kanale 62 - 1 i kodowanie główne pierwsze dwie cyfry zmienić na zero. Teraz mam piękny komunikat na fisie. Do tego śmiga mi na TMC od a6 i od a4 b6. Wygląda na to że nie ważne od jakiego audi jest tuner tylko kodowanie.

Wielkie podziękowania dla witek1234

Podziękował :wink: dzięki temu u mnie też zaczęło chodzić :naughty:

---------- Post dopisany 10-06-2013 at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2013 at 20:21 ----------

Orientuje się ktoś jak zmienić mile na km w Navi?

Opublikowano

Witam :hi:

Mam a4 b5 po lifcie z radiem 1 DIN. Zakupiłem kosz oraz panel climatronica i mam problem z radiem 2 DIN. Nie wiem jakie zakupić. Chciałbym kupić dedykowane radio do a4 z Win CE 6, TV, VIDEO, USB, GPS za max 3000 zł. Co byście polecili. Z góry dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Ja osobiście kupił bym oryginalne navi rns-e za taka kasę spokojnie dostaniesz

Opublikowano

panowie co muszę przycisnąć żeby włączyć kod i potem do zakceptować ???

Opublikowano
navi_plus.jpg
Opublikowano

Witam

Posiadam orginalne radyjko audi concert, chcę je zamienić na Navigation Plus czy kostki od obecnego radyjka będą pasować do Navi Plus???

Czy będę coś musiał dokupić?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

panowie pójdzie mi mała navi bns 4 przez licznik z analogowym zegarkiem?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich! Posiadam w moim Audi a4 B5 po lifcie radio symphony 2 din. Mam okazje kupić Navigation PLUS DX tylko co muszę po kolei zrobić? Chcę to sam założyć od A-Z. Wiem że to radio posiada samo w sobie czytnik płyt z mapą a więc muszę się zaopatrzyć w zmieniarkę lub emulator na USB/ karty SD. Na allegro jest wiele czytników Navigation osobnych do tych modeli i trochę zgłupiałem o co chodzi...Również mam pytanie co z sygnałem GALA? Jest to gotowa jakaś instalacja w kostce czy muszę sam ją poprowadzić? Jeżeli sam muszę to zrobić to skąd? Na końcu zostaje chyba aktywacja wszystkiego w VAG-COM, tak? Antene bym chciał oryginalną FM/GPS ale z tego co widziałem na allegro to wiele jest z zupełnie innymi wejściami na kablu niż ta potrzebna do tego radia;-/ Bardzo proszę o wyjaśnienie łopatologiczne;-) Co nieco grzebie przy autach ale tu jest zagadka dla mnie jak to wszystko powinno wyglądać.

Opublikowano
Witam wszystkich! Posiadam w moim Audi a4 B5 po lifcie radio symphony 2 din. Mam okazje kupić Navigation PLUS DX tylko co muszę po kolei zrobić? Chcę to sam założyć od A-Z. Wiem że to radio posiada samo w sobie czytnik płyt z mapą a więc muszę się zaopatrzyć w zmieniarkę lub emulator na USB/ karty SD. Na allegro jest wiele czytników Navigation osobnych do tych modeli i trochę zgłupiałem o co chodzi...Również mam pytanie co z sygnałem GALA? Jest to gotowa jakaś instalacja w kostce czy muszę sam ją poprowadzić? Jeżeli sam muszę to zrobić to skąd? Na końcu zostaje chyba aktywacja wszystkiego w VAG-COM, tak? Antene bym chciał oryginalną FM/GPS ale z tego co widziałem na allegro to wiele jest z zupełnie innymi wejściami na kablu niż ta potrzebna do tego radia;-/ Bardzo proszę o wyjaśnienie łopatologiczne;-) Co nieco grzebie przy autach ale tu jest zagadka dla mnie jak to wszystko powinno wyglądać.

Dokupić do navi żeby wszystko działało musisz antenę GPS i zmieniarkę żeby swojej muzy posłuchać sygnały wszystkie masz poprowadzone juz do swojego starego radia. Jeszcze jak masz licznik z fisem to musisz zwrócić uwagę na to jak radio komunikuje się z licznikiem czy po can-bus czy szyna data enable clock

Opublikowano

Dzięki wielkie:) Nie mam FIS-a więc ten problem z głowy;-)