tobay Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Witam wszystkich, Moje S4 320PS,chip-tuning, sprzęgło rs4, turbo-timer, kolor Nagaro Blue. Auto z rocznika 1998, przyjechało ze Szwajcari gdzie przeszło kilka modyfikacji, chip-tuning, strumienice, ostatnio było wymienione sprzęgło od rs4, tarcze hamulcowe większe od seryjnych wentylowane, w planach cały układ hamulcowy w oplocie, przebieg w tej chwili 160TKM, skrzynia oczywiście manualna,
Sysiek Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Sliczna, ten motorek, kolor .... Yhm... Szkoda tylko ze nie kombi ale kazdy lubi to co lubi Gratuluje wyboru i zycze bez awaryjnej jazdy
raft2 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 fajny kolorek taki niespotykany przynajmniej dla mnie silniczek tez spoko :> pozdrawiam
A3 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Zapodaj więcej fotek tego gada no i 320KM po sofcie to ładnie jak masz i jak możesz to wklej wykres ciekawy jestem momentu Pytanko: ta moc jest osiągnięta na Coolerach z S4 czy z RS4??
ktokolwiek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Ee, no ladnie, ladnie, kolorek też odpowiedni, jedyny jaki toleruje w Eskach, oprócz czarnego oczywiście..:-) Też jestem ciekaw wykresu, wklej jak masz albo zrobisz..:-) I oczywiście prosimy o więcej fotek.. I dołaczam się do pytania przedmówcy, jakie coolery? Ale ogólnie super, pozdrawiam..
tobay Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 przesyłam reszte fotek http://tobay.fotosik.pl/albumy/640958-2.html narazie nie posiadam wykresów, nie mam pojecia narazie na jakich coolerach jest to wyciągnięte, pzdr.
blind1 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 niunia rewela tylko pozazdroscic . kolorek ok, bedzie latwo ciebie rozpoznac na drodze
lucabianco Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Nagaro Blue to chyba najlepszy kolor dla Audi
michu93 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 dobrze ze sedanik :kox: lubię patrzeć na es'y naprawde fajna... choć kolorek nie dla mnie
szybki34 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Kolorek prawie tak ładny jak mój - szkoda, że nie avant.
kosiniak Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 narazie nie posiadam wykresów, nie mam pojecia narazie na jakich coolerach jest to wyciągnięte, pzdr. to skad wiesz ze ona ma 320Ps?? Tak juz poza tym to sliczna nest Jedyny kolor do ktorego pasuje ta wlasnie tapicerka moim zdaniem
ktokolwiek Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 narazie nie posiadam wykresów, nie mam pojecia narazie na jakich coolerach jest to wyciągnięte, pzdr. to skad wiesz ze ona ma 320Ps?? Tak juz poza tym to sliczna nest Jedyny kolor do ktorego pasuje ta wlasnie tapicerka moim zdaniem Wlasnie mialem o to spytac, heh, masz jakis wykres na te 320, jakies papiery, czy ktos Ci powiedzial ze jest, a Ty łyknales? Nie to ze pytamy jakos zlosliwie ale z czystej ciekawosci. I pstryknij fotki tych tarcz hamulcowych jesli mozna, pewnie nie tylko ja chetnie zerkne..:-)
tobay Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Moc mówi sama za siebie , w dokumentach jest wbite tez 235 kW, wybieram się także na hamownie więc jak bede miał wykresy to będzie na papierze.
ajax Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Piekny wozik... nawet ladniejszy od mojego bo ten kolor jest mega Wlasnie tak rozmyslam, czy swojego nie przemalowac :gwizdanie: Limousine FTW! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi