spanky Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 a co, robią łajzy to za darmo ???? klient płaci i wymaga, więc nie rozumiem w czym problem... nie lubią zarabiac pieniedzy ???? nikt nie mowi ze za darmo ... ich zaklad,oni wybieraja klientow ... ja w tym nic zlego nie widze ... znałem juz takich co przebierali w klientach dzisiaj w tych miejscach gdzie mieli warsztaty rosną ponad metrowe krzaki :polew: :polew: :polew: to akurat chyba nie Twoj/mój/nasz problem ... wiec chyba dyskusja na ten temat jest zbedna ... nie pasuje w jednym,jedzie sie do drugiego ... proste choc moze czasami malo wygodne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyy Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam Przejrzalem poscik i nie znalazlem albo zle przejrzalem moze ktos powiedziec cos na temat MASTERS TUNING LUBLIN grzebali w klubowej a4 i jakie rezultaty ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ceny z kosmosu,ale komu drogo niechaj nie je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 GTO www.digitun.pl [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:50_________________________________________________robi bardzo dobrze i w przystepnych cenach !! POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 GTO www.digitun.pl [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:50_________________________________________________robi bardzo dobrze i w przystepnych cenach !! POLECAM również mogę polecić szczególnie 1.8T AEB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 no Poziek wkoncu sie ze mna zgodziles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wj00609 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam serdecznie Planuje chiptuning audi 2.0 TDI z 2005 r. i nie bardzo wiem, na kogo się zdecydować Masters Tuning: V-Tech: Rogalotti czy Diagtronik bardzo proszę o jakieś sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam serdecznie Planuje chiptuning audi 2.0 TDI z 2005 r. i nie bardzo wiem, na kogo się zdecydować Masters Tuning: V-Tech: Rogalotti czy Diagtronik bardzo proszę o jakieś sugestie miałem do czynienia tylko z jednym: -z Rogalottim więc Go polecam ale mysle ze opinie i o Rogalu i o reszcie tunerów były napisane wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 najwięcej pochlebnych opinii zbiera tutaj Rogal wiec nie zastanawiaj sie za długo i smigaj na Mineralną ja niebawem podjade do niego z Passkiem 2.0TDi na DSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie bardzo wiem, na kogo się zdecydować Masters Tuning: drogo V-Tech Boże broń :gwizdanie: Rogalotti czy Diagtronik jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Diagtronik do samego czipa jak najbardziej... grubsze mody to Rogal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldog071 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 We Wrocławiu dobra i w miarę tania firma c-tronic na zernikach za chip audi a4 b5 1,9tdi 1000zl z wykresami z hamowni itp pełna profeska 1 auto u nich robiłem i teraz audice tez będę robił nie ma co oszczędzać i płacić po 500zl na allegro bez chamowni i odpowiedniego strojenia w końcu chodzi o serce naszej maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 We Wrocławiu dobra i w miarę tania firma c-tronic na zernikach za chip audi a4 b5 1,9tdi 1000zl z wykresami z hamowni itp pełna profeska 1 auto u nich robiłem i teraz audice tez będę robił nie ma co oszczędzać i płacić po 500zl na allegro bez chamowni i odpowiedniego strojenia w końcu chodzi o serce naszej maszyny V-tech czasem im programów nie pisze ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobusiek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A co powiecie o tym temacie http://www.oct-polska.pl/ ? dzwoniłem do nich i zrobienie mojego samochodu kosztuje 2 tysiące zł (oczywiście chciałem tylko zorientować się w kosztach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Dzejms Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Panowie a coś na terenie zachodnio-pomorskiego kogoś sprawdzonego ktoś poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Panowie a coś na terenie zachodnio-pomorskiego kogoś sprawdzonego ktoś poleci? Świnoujście i Koszalin ale danych na razie brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 A co powiecie o tym temacie http://www.oct-polska.pl/ ? dzwoniłem do nich i zrobienie mojego samochodu kosztuje 2 tysiące zł (oczywiście chciałem tylko zorientować się w kosztach) byla spora dyskusja na ten temat na forum. w kazdym razie nie licz na program indywidualny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Panowie a coś na terenie zachodnio-pomorskiego kogoś sprawdzonego ktoś poleci? Jakis rok temu sie pytalem o kogos u nas w wojewodztwie ale nikogo nie bylo,watpie ze ktos sie pojawil,ja na wiosne wybieram sie do Gdanska do Roberta z Tune Up,Gdansk nie jest tak daleko a pewnosc ze auto dobrze zrobione :> no i mozna pozwiedzac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
std1984 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 A co powiecie o tym temacie http://www.oct-polska.pl/ ? dzwoniłem do nich i zrobienie mojego samochodu kosztuje 2 tysiące zł wgrywają gotowe programy, cena jest straszna jak za taki proceder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 http://www.zastec.pl - ktoś zna tych rezaczy , grubo kroją japonczyki , jakieś opinie , ceny itp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi