El Palucho Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Dzisiaj odwiedziłem Goodhope w Pleszewie <wlkp> Śmiało polecam, pełna profeska, hamownia, czysto, profesjonalny sprzęt i widać, że gość zna się na rzeczy;) Ze 110km w AFN wyszło 140km;) Niby niewiele, ale 320Nm robi swoje. Pozdrawiam;)
ssline Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 witam ... szukam jakiś dobry "adres" do zawirusowania b8 2.0 tdi ( 143 km ) w lubuskiem ... ewentualnie poznan wrocek ? pozdrawiam
ssline Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 http://www.ecuproject.pl/ to dawny "Dynosoft" ?? zmienila sie cala ekipa czy tylko nazwa firmy ? warto tam uderzyc po starych opiniach ?? ... serdecznie pozdrawiam
janusz1980 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Też od kumpli słyszałem dużo dobrych opinii o hamowni 4x4 i tuningu w Ciechanowie, współpracują podobno w V-tech. Dwóch kolegów jest zadowolonych z efektów i ceny.
Flyer Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Też od kumpli słyszałem dużo dobrych opinii o hamowni 4x4 i tuningu w Ciechanowie, współpracują podobno w V-tech. Dwóch kolegów jest zadowolonych z efektów i ceny. jak dostali "czipa" za niewielka kase to jak maja byc niezadowoleni... vtech ciezko nazwac firma tuningowa, a gosci ktorzy z nimi wspolpracuja, jeszcze ciezej
żbik Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 a może by tak zrobić liste w jakich województwach jacy tunerzy dobrze chipują auta przynajmniej ludzie nie będą ciągle pytać gdzie co i jak Śląsk: CompSport DynoSoft Popieram, podział na województwa by bardzo ludziom ułatwił szukanie..
czarny Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 słyszał ktoś o jura tuning z częstochowy? Chciał bym wyciąć dpf. Gość mówi że robi co chwilę takie coś więc doświadczenie w tym. Lecz nie widziałem żadnych opinii na ich temat
Dev Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 witam ... szukam jakiś dobry "adres" do zawirusowania b8 2.0 tdi ( 143 km ) w lubuskiem ... ewentualnie poznan wrocek ? pozdrawiam http://www.dyno.pl/
freestyle01 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Znacie kogoś dobrego w podkarpackim (okolice Rzeszowa) 1.9TDI AWX. Pozdrawiam!
buras933 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Panowie powiedźcie mi czy jest sens chipowac 1.6 ? jeszcze w gazie? fabrycznie 101km ile to moze dac ?
Flyer Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Panowie powiedźcie mi czy jest sens chipowac 1.6 ? jeszcze w gazie? fabrycznie 101km ile to moze dac ? nie ma zadnego sensu, bo to silnika N/A, w dodatku o malej pojemnosci.
buras933 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dzieki za odpowiedz, wiec nic nie planuje
leon_stalowawola Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 a tak z ciekawości ciekawe co by się zmieniło w takim silniku 3 ,4 km ?Nm pewnie z 6 tak na oko
Brysio Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 na oko to chlop w szpitalu zmarl czym chcesz moc podciagnac chipem? na wolnossacym silniku? wymien filtry wytnij kat zrob mu lepsze odychanie i bedzie mial z 5 - 10 koni wiecej
leon_stalowawola Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 hmy według mnie chipowanie auta to poprawa mapy.......... wiec jeśli wyszło milion autek z jednym softem to każdy silnik się układa inaczej..............prawda? wiec chipowanie to pisanie mapy pod każdy silnik z osobna pod jego stan i parametry wiec co się musi dać poprawić................amen
wrclaguna Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Znacie kogoś dobrego w podkarpackim (okolice Rzeszowa) 1.9TDI AWX. Pozdrawiam! http://www.maxiservice.pl/hamownia.html
leon_stalowawola Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 a wiecie że vw się otwiera w rzeszowie i będzie tam SKN hamownia
Brysio Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 hmy według mnie chipowanie auta to poprawa mapy.......... wiec jeśli wyszło milion autek z jednym softem to każdy silnik się układa inaczej..............prawda? wiec chipowanie to pisanie mapy pod każdy silnik z osobna pod jego stan i parametry wiec co się musi dać poprawić................amen no ale co to ci da w wolnossaku no co? czym wieksza dawke paliwa przepalisz skoro powietrza nie ma czym dopompowac poczytaj troche o zasadzie pracy silnika turbodoladowanego a wolnossaka i wtedy sie wypowiadaj w wolnossakach sa tak zoptymalizowane mapy jak to tylko mozliwe zeby malo palil i mial w miare moc taka jaka sie z niego da wydusic co innego w turbo tam sa duze mozliwosci
Rekomendowane odpowiedzi