Nelson Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 To są uszczelnienia śrub dociskajacych. Powinny być w zestawie elringa lub goetze. Ja stosuję uszczelki tylko tych firm. Jak nie masz, to ciapnij tam silikonem do wysokich temperatur. Wysłane z monopola 24/7
Lolek Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 To są uszczelnienia śrub dociskajacych. Powinny być w zestawie elringa lub goetze. Ja stosuję uszczelki tylko tych firm. Jak nie masz, to ciapnij tam silikonem do wysokich temperatur.Wysłane z monopola 24/7 Spoko luz Nelson, ja kupiłem kmpl zestaw i wszystko założyłem, chodziło mi tylko o to co zastałem po mechaniku
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny
Lolek Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny szczuraz no przecie w góry się jedzie po to żeby chodzić-spacerować a nie kolejką jeździć
Nelson Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny szczuraz no przecie w góry się jedzie po to żeby chodzić-spacerować a nie kolejką jeździć To samo miałem napisać, lesery j**ane... :-D Przyszedł tip, będzie rezańsko :kox Wysłane z monopola 24/7
Lolek Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny szczuraz no przecie w góry się jedzie po to żeby chodzić-spacerować a nie kolejką jeździć To samo miałem napisać, lesery j**ane... :-D Przyszedł tip, będzie rezańsko :kox Wysłane z monopola 24/7
arre Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny ha ha ha ha a cos Ty myslal?
emay Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Chwilę temu 50/2pkt wsioki przed granicą dorobily. Jakby pouczyć nie mogli... Co tam się staneło ?
kaju Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Chwilę temu 50/2pkt wsioki przed granicą dorobily. Jakby pouczyć nie mogli... Co tam się staneło ? jak to co... lubie za***rdalać
maq Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 nie wiem czy już to widzieli ale jest dobre
chopin Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 MAMY KOLEJNE ZŁOTO - ŁYŻWIARSTWO SZYBKIE 1500m ! :banan: ---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ---------- paczajta na tych pojebańcuuffff :grin:
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 Chwilę temu 50/2pkt wsioki przed granicą dorobily. Jakby pouczyć nie mogli... Co tam się staneło ? 70/50 partyzanty jedne. Piratów by lapali a nie pijana wycieczkę do czech ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny szczuraz no przecie w góry się jedzie po to żeby chodzić-spacerować a nie kolejką jeździć To samo miałem napisać, lesery j**ane... :-D Przyszedł tip, będzie rezańsko :kox Wysłane z monopola 24/7 Nową kolejkę pepiki odpalily to chciałem Sie przejechać
Lolek Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Chwilę temu 50/2pkt wsioki przed granicą dorobily. Jakby pouczyć nie mogli... Co tam się staneło ? 70/50 partyzanty jedne. Piratów by lapali a nie pijana wycieczkę do czech ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny szczuraz no przecie w góry się jedzie po to żeby chodzić-spacerować a nie kolejką jeździć To samo miałem napisać, lesery j**ane... :-D Przyszedł tip, będzie rezańsko :kox Wysłane z monopola 24/7 Nową kolejkę pepiki odpalily to chciałem Sie przejechać dobra dobra każdy tak mówi
Gniady Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 MAMY KOLEJNE ZŁOTO - ŁYŻWIARSTWO SZYBKIE 1500m ! :banan:---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ---------- paczajta na tych pojebańcuuffff :grin: Szopena my też oglądamy telewizor Soczi u nas odbiera
chopin Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 MAMY KOLEJNE ZŁOTO - ŁYŻWIARSTWO SZYBKIE 1500m ! :banan:---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ---------- paczajta na tych pojebańcuuffff :grin: Szopena my też oglądamy telewizor Soczi u nas odbiera ale ja dla Nelsona informacje wrzucam
Gniady Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny Jest zima to musi być zimno ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- :hi:a u mnie same problemy tęściowa ma guzy na obu płucach chyba już nie uleczalnie w poniedziałek szpital A po co szpital chemia i do domu, brata teściowa ma guzy wielkości mandarynki czemu nie boli bo płuca są mało unerwione lekarz ja poklepal po ramieniu i spytał czy chce wiedzieć ile jej zostało
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 Robił ktoś regeneracje pętli immo? Nie chcę się udupic u siebie w garażu.
banan87 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak wygląda cham z audi w praktyce - Sadistic.pl Już się bałem jak zobaczyłem miejsce, że może na mnie trafić :-) codziennie tędy do roboty jadę. Potem myślałem że może banan :-P ale blachy nie jego ufff, ale mi się ciepło zrobiło! moje okolice, jeżdżę tamtędy codziennie, mam czarne audi... ale nie B8 i nie DW to B8 jest? dobrze widzę?
chopin Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak wygląda cham z audi w praktyce - Sadistic.pl Już się bałem jak zobaczyłem miejsce, że może na mnie trafić :-) codziennie tędy do roboty jadę. Potem myślałem że może banan :-P ale blachy nie jego ufff, ale mi się ciepło zrobiło! moje okolice, jeżdżę tamtędy codziennie, mam czarne audi... ale nie B8 i nie DW to B8 jest? dobrze widzę? o proszę temu ciepło w gaciach co mnie wrzucił
Rekomendowane odpowiedzi