kaju Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Głowica poszła do planowania itp full service. Wróci będę wiedział co i jak. Dam znać jak coś.ja pjerdole, coś Ty robił tym pasztetem, że kapitalka Ci wyszła?!
bidzio1 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja? Właśnie nic... ten typ tak ma... Passat to ścierwo i tyle.
szczuraz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja dzisiaj tez nie mialem jak - praca. A szkoda. Mam kilka tematów obgadania. Proszę o dodanie do grupy na Facebooku - Leszkowicz Jakiej grupy?! AA ?Tapniete z HGW 2
Aron21 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Michał teraz to tylko program na 150+ i będzie zdrowo zmodzony Pastuch PS . Ma ktoś może laser do RNS-D DX ?? albo sam Cd-Rom do Rns-D DX ?? Czyściłem laser u siebie ale ni hu hu nie czyta płyt
bidzio1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Michał teraz to tylko program na 150+ i będzie zdrowo zmodzony Pastuch PS . Ma ktoś może laser do RNS-D DX ?? albo sam Cd-Rom do Rns-D DX ?? Czyściłem laser u siebie ale ni hu hu nie czyta płyt Ta ale to dalej pastuch...
michal_145 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam Kto z Wrocławia ogarniał strony internetowe?
chopin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam Kto z Wrocławia ogarniał strony internetowe? Nitroo
Nelson Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Michał teraz to tylko program na 150+ i będzie zdrowo zmodzony Pastuch PS . Ma ktoś może laser do RNS-D DX ?? albo sam Cd-Rom do Rns-D DX ?? Czyściłem laser u siebie ale ni hu hu nie czyta płyt To słabo czysciłeś, mój po wyczyszczeniu śmiga aż miło.Damian, czytając te wypowiedzi na fb i totalnie nie znając tego człowieka od razu widać, że to jakiś idiota... :/ Styl wypowiedzi poraża...Ja go pier**le w czapkę, jak tak dalej będzie skakał to dostanie klapsa j się skończy.
bidzio1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jak padnięty to już mu czyszczenie nie pomoże.
qrczak91 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=j7017ESCRc4
nitroo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam Kto z Wrocławia ogarniał strony internetowe? Nitroo Dzięki Czopek Poza tym, to
Rekomendowane odpowiedzi