Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 No niestety Honda CBR 900 RR (2828881030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To ta aukcja Tak przy okazji jak by ktoś coś słyszał to szukam F2,F3 albo sc33
Nelson Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ale dzisiaj był dzwon na Pilczyckiej:shock3:
Duds Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ale dzisiaj był dzwon na Pilczyckiej:shock3: no masakra:shock3:
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Właśnie widziałem, że coś tam się wydarzyło, ale jak jechałem na spota, to właśnie od małej Astry leciałem do Pilczyckiej i nic tam nie było, to się musiało zaraz za mną tam urodzić, bo co staliśmy, to karetka szła na MM. Nelson, to co, zbierasz teraz hajs na bixy? Panowie żebyście słyszeli jego podsumowanie porównania mój bix vs jego xenon: "TU NIE MA CO PORÓWNYWAĆ"
bidzio1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Właśnie widziałem, że coś tam się wydarzyło, ale jak jechałem na spota, to właśnie od małej Astry leciałem do Pilczyckiej i nic tam nie było, to się musiało zaraz za mną tam urodzić, bo co staliśmy, to karetka szła na MM. Nelson, to co, zbierasz teraz hajs na bixy? Panowie żebyście słyszeli jego podsumowanie porównania mój bix vs jego xenon: "TU NIE MA CO PORÓWNYWAĆ" Jeśli czujecie się na siłach do przeróbki to mam soczewki bixenon do sprzedania oddam niedrogo mogę pomóc w przeróbce ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Kaju jak tam nasze spotkanie?? dojdzie do skutku?? mamy nie daleko a ciężko się zgadać byłem ostatnio w sośni, jak bym miał numer to bym zadzwonił.
Nelson Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Właśnie widziałem, że coś tam się wydarzyło, ale jak jechałem na spota, to właśnie od małej Astry leciałem do Pilczyckiej i nic tam nie było, to się musiało zaraz za mną tam urodzić, bo co staliśmy, to karetka szła na MM. Nelson, to co, zbierasz teraz hajs na bixy? Panowie żebyście słyszeli jego podsumowanie porównania mój bix vs jego xenon: "TU NIE MA CO PORÓWNYWAĆ" Jeśli czujecie się na siłach do przeróbki to mam soczewki bixenon do sprzedania oddam niedrogo mogę pomóc w przeróbce ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- . How much?
bidzio1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wysłałem ci pw. Masz jakieś pytania to pisz na pw Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 ja mogę podmienić moje z dopłata na ori polifty bo mi się znudziły chyba a następne przerobię po swojemu
qrczak91 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 a ile są warte ori USA polift w porównaniu do ori nieUSA polift?
bidzio1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Za 100zł oddam komplet soczewek. Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
clinque Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 ja mogę podmienić moje z dopłata na ori polifty bo mi się znudziły chyba a następne przerobię po swojemu ile trzeba doplacic?
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Maciek ile dopłaty do bixa? Może bym się skusił Wrzuciłem przelot do cebry
bidzio1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 co Panowie nikt nie czuje się na siłach żeby samemu wymodzić bixa? ja w a4 sam robiłem ale to był pikuś. za to do żony v40 to było wyzwanie ale się udało a tak to wygląda. Jak wam się to podoba??
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 co Panowie nikt nie czuje się na siłach żeby samemu wymodzić bixa? ja w a4 sam robiłem ale to był pikuś. za to do żony v40 to było wyzwanie ale się udało a tak to wygląda. http://s11.postimage.org/8dhwxvznj/IMG_20120616_00034.jpg http://s12.postimage.org/ha7e9y57d/IMG_20120610_00016.jpg Jak wam się to podoba?? Jeszcze dowodu nie straciłeś ? Tam był ori zenek ?? poziomowanie jest czy napierdalasz innym po gałach.. aż nie chce myśleć co się dzieje po deszczu..... Jak widzę gościa jadącego i oślepiającego to mam chęć mu .....ć. Pokupują z allegro te hid-y i robią zenki:facepalm: Za to powinno się zabierać prawko a nie dowód.
bidzio1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 A czy Bmw serii 5 z oryginalnym xenonem cie razi w deszcz i innych warunkach pogodowych? Bo soczewki pochodzą z tego bmw. A przeróbka jest podobną jak w naszych audi, 3/4 osób które zrobiły bixa nie miało oryginalnego xenonu a nie wspomnę o poziomowaniu, ale to jest fajne a co tam. Moje lampy były ustawione na stacji diagnostycznej więc nie martw się o rażenie, może samopoziomowania nie ma ale wiem do czego służy regulacja i jest używana. Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 A czy Bmw serii 5 z oryginalnym xenonem cie razi w deszcz i innych warunkach pogodowych? Bo soczewki pochodzą z tego bmw. A przeróbka jest podobną jak w naszych audi, 3/4 osób które zrobiły bixa nie miało oryginalnego xenonu a nie wspomnę o poziomowaniu, ale to jest fajne a co tam. Moje lampy były ustawione na stacji diagnostycznej więc nie martw się o rażenie, może samopoziomowania nie ma ale wiem do czego służy regulacja i jest używana. Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 Wiesz po co jest samopoziom ?? możesz sobie ustawiać lampy jak chcesz... ustawiasz będąc sam w aucie.. wystarczy, że ktoś wsiądzie i całe to ustawienie psu w dupe dobrze, że przynajmniej ręcznie opuszczasz
bidzio1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Wiem do czego służy samopoziomowanie. I mam świadomość że może razic dlatego używam ręcznej regulacji jak biorę pasażerów Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
arre Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pol Polski jezdzi bez samopoziomu... ja mam bixa na orginalnych soczewach plus szkla z homologacja d2s plus wysokocisnieniowe spryskiwacze ustawione mam nisko woze w 99% pszczoly luzem... w 1% obnizam recznie... zreszta na zenonie jezdze tylko po zmroku - ledy- w miejsce dlugich... teoretycznie masz hornet racje ze samopoziom powinien byc jednak by go dolozyc to juz wyzsza szkola jazdy i koszta duze wg mnie najgorzej jest jak wkladaja zenona do lamp bez homologacji i sutawione maja nie wiadomo jak zreszta najwiecej oslepiaja Ci co modza cos przy lampach - maja zwykle zarowki a nie poustawiane lampy takie moje skromne zdanie...
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 tak czy siak dobrze, że policja zabiera dowody.. jeszcze powinna lampy tłuc Dobrze, że jest ten wymóg że do zenka ma być sprysk i samopoziom. Ogarnięty policjant bardzo szybko to sprawdzi. BTW ch..j mnie obchodzi pół Polski... śmigam w trasach i często widzę takich asów. Co do homologacji to bardzo szybko można zrobić ....
Rekomendowane odpowiedzi