emay Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 wazy 10,5 kg drepta subtelnie ---------- Post dopisany at 12:01 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ---------- wiedzialem ze jedynka slabo wyszla dlatego wzielismy 2
hornet Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 My dzisiaj jedziemy przymierzać do młodego tego cybexa... zobaczymy jeszcze taki jak ty masz... jeden gość polecił monterey jakieś amerykańskie gówno ... podobno w 2009r 4 gwiazdki w adac dostał ale jakoś ten fotelik nie przemawia do mnie ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- kurde nasz 12kg a ma 8,5 misiąca.. i też przy meblach drepta powoli
emay Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 My dzisiaj jedziemy przymierzać do młodego tego cybexa... zobaczymy jeszcze taki jak ty masz... jeden gość polecił monterey jakieś amerykańskie gówno ... podobno w 2009r 4 gwiazdki w adac dostał ale jakoś ten fotelik nie przemawia do mnie---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- kurde nasz 12kg a ma 8,5 misiąca.. i też przy meblach drepta powoli to widze ze po tatku trzyma linie :grin:
hornet Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 My dzisiaj jedziemy przymierzać do młodego tego cybexa... zobaczymy jeszcze taki jak ty masz... jeden gość polecił monterey jakieś amerykańskie gówno ... podobno w 2009r 4 gwiazdki w adac dostał ale jakoś ten fotelik nie przemawia do mnie---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- kurde nasz 12kg a ma 8,5 misiąca.. i też przy meblach drepta powoli to widze ze po tatku trzyma linie :grin: jest wzrostu 2 letniej córki sąsiada ... wysoki chłop a nie jakieś chuchro
Dzechor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Quattro To już wiem, co po Ibizie będzie. A tak zmieniając temat, ile osób było na tym spocie?
kaju Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 My dzisiaj jedziemy przymierzać do młodego tego cybexa... zobaczymy jeszcze taki jak ty masz... jeden gość polecił monterey jakieś amerykańskie gówno ... podobno w 2009r 4 gwiazdki w adac dostał ale jakoś ten fotelik nie przemawia do mnie---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- kurde nasz 12kg a ma 8,5 misiąca.. i też przy meblach drepta powoli to widze ze po tatku trzyma linie :grin: jest wzrostu 2 letniej córki sąsiada ... wysoki chłop a nie jakieś chuchro To ile ma wzrostu? Mój 4 stycznia roczek skończy, ma 86 i 12kg, po meblach nie łazi, ale w chodaku za***rdala i sam stoi, jak go postawisz, ale jeszcze kroczka nie zrobi
hornet Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 wczoraj kupiliśmy mu bluzę na 104 cybex kupiony.... za***isty fotelisko
AdekB5 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam:hi: jestem nowym czlonkiem klubu stalem sie nabywca audi A4 i mam nadzieje ze niebawem spotkamy sie na jakims spociku
hornet Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam:hi: jestem nowym czlonkiem klubu stalem sie nabywca audi A4 i mam nadzieje ze niebawem spotkamy sie na jakims spociku chyba po świętach ... nie wiem czy w tą niedzielę jest spot...
AdekB5 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 ok dzieki na info jak ktos wie co i kiedy to prosze dac znac kiedy bedzie jakis spocik
Raymax Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja będę dopiero koło 20.30 we Wro i bez auta A ja to co, hulajnogą jeżdżę? Fakt faktem byliśmy troche późno ale sam chciałeś tak późno startować Musze kiedyś swojego boćka zatargać na zlot żeby zobaczył się z innymi furaczami Może mu się jakieś mody spodobają to na wiosne się poreza Tak ogólnie to nie posiada ktoś jakiejkolwiek płytki do navi nonDX? Chce sprawdzić czy to moje ustrojstwo działa, a płyty brak.... Kupować/wypalać nie chce bo jak działa to napęd sobie zmienie na dx i płyta nonDX zbędna, a jakbym chciał wypalić to istnieje ryzyko ze płyte źle zrobie i nie odpali a navi lata jak trzeba Tak przy okazji. Ecuproject godne polecenia?
hornet Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 w pierwszym poście jest info ale w wątku i tak przeważnie ustalamy co i jak
Duds Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja będę dopiero koło 20.30 we Wro i bez auta A ja to co, hulajnogą jeżdżę? Fakt faktem byliśmy troche późno ale sam chciałeś tak późno startować Musze kiedyś swojego boćka zatargać na zlot żeby zobaczył się z innymi furaczami Może mu się jakieś mody spodobają to na wiosne się poreza Tak ogólnie to nie posiada ktoś jakiejkolwiek płytki do navi nonDX? Chce sprawdzić czy to moje ustrojstwo działa, a płyty brak.... Kupować/wypalać nie chce bo jak działa to napęd sobie zmienie na dx i płyta nonDX zbędna, a jakbym chciał wypalić to istnieje ryzyko ze płyte źle zrobie i nie odpali a navi lata jak trzeba Tak przy okazji. Ecuproject godne polecenia? Z Tobą się nie pokazuję, bo wiocha :polew: Mówiłem Ci, że ECU jest Następne autko tam zawiozę najprawdopodobniej.
Raymax Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie pokazuje, a dwa razy mnie wyciągnął na spota Co do ecuproject to wole zapytać innych, bo Tobie nie ufam
szczuraz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 siema tydzień zje..... nocek co sobie nie pośpię i urlop dali by wam już spokój. My już do nowego roku odwołaliśmy nocki żeby nie dręczyć ludzi. ---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ---------- Co do ecuproject to wole zapytać innych, bo Tobie nie ufam mi tam ogarniali elektronikę i byłem zadowolony. Teraz coś się z cenami popsuli.
AdekB5 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Koledzy czy ktos z klubu robi przelotowe uklady wydechowe.? chciałbym w mojej audicy sobie przelot zrobic i uzyskach piekny rasowy dzwiek
szczuraz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 W tym silniku piekny i rasowy dźwięk uzyskuje się nie z tej strony głowicy. Polecam dolot z kwasiaka zakończony stożkiem i nie bedziesz chciał już żadnego burczenia przelotowym wydechem. Jeżeli jednak już będziesz się upierał na robienie wydechu to wywal kata i tyle starczy.
hornet Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 rasowy dzwiek :polew: z 1,8T dobry dowcip.....szczur już odpowiedział
AdekB5 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 lepiej założyć dolot ze stożkiem czy wkladke K&N??
arre Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 mam wkladke k&n i nie mam kata... silnik chodzi duzo zwawiej jak chcesz by sapal porzadnie to sztywny dolot i stozek
Rekomendowane odpowiedzi