wesoly1601 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Z Wrocławia jesteś Niunia? Ja chyba z Kaziem do Świdnicy będę w niedzielę leciał na zlot więc możesz z nami
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Blisko Wrocław jest, swietna ekipa a nie do Swidnicy bedziecie leciec
cayenne Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Ja chyba z Kaziem do Świdnicy będę w niedzielę leciał na zlot więc możesz z nami No i masz rację,czekamy na Ciebie o 14.Świetna atmosfera,fajne dupeczki,ogólnie klasa koń a nie do Swidnicy bedziecie leciec Zazdrość przez Ciebie przemawia? Świdnica piękne miasto I Ciebie zapraszamy
NIUNIAA4 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Z Wrocławia jesteś Niunia? Ja chyba z Kaziem do Świdnicy będę w niedzielę leciał na zlot więc możesz z nami jestem z KK a w niedziele to jestem na spocie we Wrocławiu wiec w drodze powrotnej zapraszamy pod Most Milenijny Blisko Wrocław jest, swietna ekipa a nie do Swidnicy bedziecie leciec Masz 1000...% racji Ja chyba z Kaziem do Świdnicy będę w niedzielę leciał na zlot więc możesz z nami No i masz rację,czekamy na Ciebie o 14.Świetna atmosfera,fajne dupeczki,ogólnie klasa koń a nie do Swidnicy bedziecie leciec Zazdrość przez Ciebie przemawia? Świdnica piękne miasto I Ciebie zapraszamy Cayenne Ty tu pitu pitu a do Wrocławia tez mówiłeś ze przyjedziesz :polew:
cayenne Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Cayenne Ty tu pitu pitu a do Wrocławia tez mówiłeś ze przyjedziesz A wybieram się,ale jakoś kiepsko mi to idzie
wesoly1601 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 To może o 14 (tak podobno się zaczyna) Wrocław jedzie do Świdnicy a później Świdnica do Wrocławia? To będzie bałagan na drodze jak same A4 polecą <lol2> MAFIIIIIJA
piesiu Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Elo Wszystkim maniakom, Odbiegne trochę od tematu, w każdym razie w przyszłą sobotę tj. 5.IV jadę na targi motoryzacyjne AMI do Lipska i czy ktoś może także się tam wybiera ?? Można by polecieć razem.
wesoly1601 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 A w tą niedzielę na spot Świdnicko Wrocławski jedziesz słyszałem TV
piesiu Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Sorry Wesoły, ale nic z tego, mimo szczerych chęci i nadrobienia straconych spotów. W ten weekend mam zlot... na uczelni i niestety to też trzeba przeboleć , aż w końcu się skończy
wesoly1601 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Siła wyższa, jeśli mnie czas pozwoli to lecę do Świdnicy a później pod Milenijny [br]Dopisany: 27 Marzec 2008, 21:32 _________________________________________________Ma ktoś VAG`a od nas na spocie?
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Cayenne Ty tu pitu pitu a do Wrocławia tez mówiłeś ze przyjedziesz A wybieram się,ale jakoś kiepsko mi to idzie A trzeba sie bedzie wybrac do Swiebodzic tez Bylem tam niedawno, bratowa moja stamtad pochodzi , fajne miastko :th:
piesiu Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Ma ktoś VAG`a od nas na spocie? Pogadaj ze Sprinterem albo z Pi-JAYem, powinni pomóc.
cayenne Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 A trzeba sie bedzie wybrac do Swiebodzic tez Nie omieszkam Ci odmówić mej gościny
NIUNIAA4 Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Cayenne Ty tu pitu pitu a do Wrocławia tez mówiłeś ze przyjedziesz A wybieram się,ale jakoś kiepsko mi to idzie zauwazylam masz teraz okazje w ta niedziele i sie nie wymiguj Ma ktoś VAG`a od nas na spocie? Pogadaj ze Sprinterem albo z Pi-JAYem, powinni pomóc. Pi-JAJ i jego VAG :polew: dobre, wyciagnie swoja wielka ksiege kodow i bedzie dumal i czytal taki zarcik a na koncu zawola tomsia :polew: Sprintera juz dawno nie bylo na spocie ;(
wojtas-audi Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Do Tomsia wal, albo Niunie popros to Ci moze zalatwi
NIUNIAA4 Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Do Tomsia wal, albo Niunie popros to Ch moze zalatwi a co to jest Ch???
cayenne Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Do Tomsia wal, albo Niunie popros to Ch moze zalatwi a co to jest Ch??? Ci chyba miało być
wojtas-audi Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 no pewnie ze Ci mialo byc .... z komorki pisalem ...
NIUNIAA4 Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 no pewnie ze Ci mialo byc .... z komorki pisalem ... tomsiu ostatnio nie bierze ze soba VAGa bo mistrzuniu Pi-JAJ jest zawsze gotowy do akcji
Sprinter Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Sprintera juz dawno nie bylo na spocie ;( Zdaje Ci się :] Pozatem są też zloty
Rekomendowane odpowiedzi