oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 asa pinkasa i nie w nogach a w schowku!! ja wiem mcmie że byś chciał tego nożnego zasmakować ale nie ma bata!! [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 23:07_________________________________________________ Nie, w rekawie...bedzie się z kimś witał a tu cyk....wyskakuje pinky i po mordzie chlast chlast chlast :bicz3:
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 ...bedzie się z kimś witał a tu cyk....wyskakuje pinky i po mordzie chlast chlast chlast :bicz3: kurfa...jebłem :polew:
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 To bedzie tajna broń RFS , jak coś nie teges to pinkym w pysk , raczej przez pysk...w pysk trzeba zasłużyc
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 tomaszu ale mój jest poręczniejszy;) Poza tym co Ty robisz na tym zdjęciu??[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 23:16_________________________________________________ Ozix, kiedy Twoja kobieta ma urodziny?? No powinieneś wiedzieć kiedy masz urodziny 25 grudnia ale takiego dildo już mamy
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Wiec kto ma urodziny 25 grudnia?? Które to dildo macie?? No nie mów, że to drugie?? :szok:
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Wiec kto ma urodziny 25 grudnia?? Które to dildo macie?? No nie mów, że to drugie?? :szok: ona ja 9 sierpnia :_ prawdziwy Lew!! wrał!! Ej ogarnijmy sie bo jak przyjdzie Bryńka i pierdolnie ze śmiechu na podłogę to jeszcze sobie coś połamie;)) Tomaszu zrobił bym Ci zdjęcie ale niestety jest w samochodzie;/
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Tomaszu zrobił bym Ci zdjęcie ale niestety jest w samochodzie;/ Zdjęcie Twojego przyjaciela??
mcm Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 przywieź go jutro na spota poznamy go i zamkniemy spekulacje i jego temat :>
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Dobranoc dzieci. Oziu, dobranoc. PS. Chyba już wiem gdzie mieszka Twój przyjaciel..
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 no ok to i ja lecę! Pinkasy pod poduszkę [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 23:52_________________________________________________kolejna stron amoja
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 a jeszcze cos musze zapytac. Bryniu, do ktorej przewidujesz byc w Ulezu? Da rade zrobic tak, zebym ok. 16.00 byl w Wawie?
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 a jeszcze cos musze zapytac. Bryniu, do ktorej przewidujesz byc w Ulezu? Da rade zrobic tak, zebym ok. 16.00 byl w Wawie? wątpię ale ja mogę Cie tu zastąpić a tak w ogóle to dzień dobry i co będziemy dziś robić?? :evil:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 06:27_________________________________________________MCM wypełnij i daj żonie >>TUTAJ<<
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Ej ogarnijmy sie bo jak przyjdzie Bryńka i pierdolnie ze śmiechu na podłogę to jeszcze sobie coś połamie;)) oplułma sie poranną kawą :polew: :polew: widze że wczorajszy wieczór bardzo udany :polew: wczoraj padłam ze zmeczenia, ostatnio zapierdzielam jak króliczek duracella, ale chyba mi wczoraj bateryjki padły Ułeż - jadę po Tomka 7;30, potem zgarniamy Odzima, potem Michała, czyli ok 8 wylatujemy z Radomia Tomaszu o co kaman z tą 16-stą, ?????? Widzisz jak ja o Ciebie dbam jak chcesz to mogę Ci załatwić super nocne
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Ozix :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: rozwlaiłes mnie tym obrazkiem :polew: :polew: bo występuje w nim Pinki ;D ??[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 07:43_________________________________________________no i dobrze jak z rana będziesz miała humor to potem przez cały dzień się utrzyma hyh a ja od 6 w robocie :kox:
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ]no i dobrze jak z rana będziesz miała humor to potem przez cały dzień się utrzyma hyh a ja od 6 w robocie :kox: Na humor mam już od rana zarąbisty, DZIĘKI :> nie ma problemu Odrobisz w polu ;D
Rekomendowane odpowiedzi