wuju Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 woli [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:10_________________________________________________
Zaleczeq Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Same perwersy w tym Radumiu Lubią to
Zaleczeq Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Swoj swojego zawsze pozna :polew: :polew: :guma:
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 phii, nie ma czasu dla czarnuli :doh1: Zależy o której czarnuli mówimy. :>
Zaleczeq Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tomaszu szkoda ze nie mozesz wpaśc do Kaletki byśmy sie napili i na zdzirki poszli
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tomaszu szkoda ze nie mozesz wpaśc do Kaletki byśmy sie napili i na zdzirki poszli Ano szkoda panie. Ale jest szansa, żeby się na letnim (chyba w Pile) napić i iść na zdzirki.
Kaśka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tomaszu szkoda ze nie mozesz wpaśc do Kaletki byśmy sie napili i na zdzirki poszli Ano szkoda panie. Ale jest szansa, żeby się na letnim (chyba w Pile) napić i iść na zdzirki. "Weź mnie, weź mnie." Ja też chętnie pójdę, jak zawsze się poszwędać.
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 "Weź mnie, weź mnie." Ja też chętnie pójdę, jak zawsze się poszwędać. Ty to jesteś fajna, bo z Tobą to można i o samochodach i o dupkach pogadać.
Kaśka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 "Weź mnie, weź mnie." Ja też chętnie pójdę, jak zawsze się poszwędać. Ty to jesteś fajna, bo z Tobą to można i o samochodach i o dupkach pogadać. Tak mam i....już . Tylko nie boisz się, że mogę stanowić dla Ciebie konkurencję?
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tylko nie boisz się, że mogę stanowić dla Ciebie konkurencję? Wiesz, nie pomyślałem o tym. Tak naprawdę to liczę na to, że wspólnie coś wyrwiemy i...
Kaśka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tylko nie boisz się, że mogę stanowić dla Ciebie konkurencję? Wiesz, nie pomyślałem o tym. Tak naprawdę to liczę na to, że wspólnie coś wyrwiemy i... Ale ja się nie lubię dzielić
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ale ja się nie lubię dzielić Nie ma sprawy - w takim razie ja podzielę się z Tobą...
Kaśka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ale ja się nie lubię dzielić Nie ma sprawy - w takim razie ja podzielę się z Tobą... Dobrze, że nie mną
mcm Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 następna parka erotomanów gawędziarzy ... :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ale ja się nie lubię dzielić Nie ma sprawy - w takim razie ja podzielę się z Tobą... Dobrze, że nie mną Hmm, w sumie to tamtej drugiej też będę musiał powiedzieć, że się Z NIĄ dzielę..
Kaśka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 następna parka erotomanów gawędziarzy ... :gwizdanie: My rozmawiamy między sobą, a Ty zawsze o nas albo o drugiej "parce" ciekawe kto jest bardziej zadowolony z układów [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 14:46_________________________________________________ Ale ja się nie lubię dzielić Nie ma sprawy - w takim razie ja podzielę się z Tobą... Dobrze, że nie mną Hmm, w sumie to tamtej drugiej też będę musiał powiedzieć, że się Z NIĄ dzielę.. zawsze istnieje opcja, że to ja je powiem, że się Z NIĄ dzielę
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 zawsze istnieje opcja, że to ja je powiem, że się Z NIĄ dzielę O maasz, tego nie przemyślałem. Ale w sumie tak będzie najlepiej.. Z resztą, jak już się zintegrujemy to będziemy grać w otwarte karty.
Zaleczeq Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tomaszu szkoda ze nie mozesz wpaśc do Kaletki byśmy sie napili i na zdzirki poszli Ano szkoda panie. Ale jest szansa, żeby się na letnim (chyba w Pile) napić i iść na zdzirki. No to rozumiem We 2ch zawsze łatwiej + Kasia no to w 3ke
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No to rozumiem We 2ch zawsze łatwiej Weźmiemy też Kaśkę, tylko pamiętaj - ja nie lubię się dzielić..
Rekomendowane odpowiedzi