akjam Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jakiego macie VAGa? Jakby ktoś miał jakieś kołpaki '15 to weźcie, pls. Jak się zjawię to pohandlujemy. :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jak poskładam wszystko do kupy to podjadę na gliwice może wtedy mi się uda, bo narazie to zawsze coś mi przeszkadza.. :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Siema wszystkim Keżor masz jakiś wolny termin żeby podjechać do Ciebie na warsztat?? Bo zakupiłem gwint FK takie jak Somes i zdało by się posadzić Audi na święta witam z rana:P hehe Rafał weź je na spota przełożymy na szybkoo ta Pucek gwint jest affeee
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Nie no będę je miał pod koniec tygodnia muszą mi dostarczyć..
Kędzior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Rafał weź mi płytkę ok? :> ale jestem zmęczony masakraaaa, co do badania mojej niuni to chciałbym zobaczyć czy mi jakiś błedów niewywaliło nowych
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 ugadujemy się na wyjazd? hehe Ja jadę po laskę do pracy i potem dopiero na spota
Kędzior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 yhyyy ale się jej dajesz muszę jakiś kożuch wyciagnąć bo chyba zamarzne na spocie hehe ale moze sobię jakiś koksownik rozpalimy? hehe
Kanar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 no możnaby zrobić tak jak na filach o bronxie... 5 murzynów przy płonącej beczce na każdym rogu ulicy z południa
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Siema Kanar Ciepło nam będzie jak przyjedzie jedno auto na gaz i ktoś wezmie zapalniczkę lub zapałki :> Miszka ma auto na gaz a to drugie to zawsze się znajdzie
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ty Kędzior tak nie kozacz, tylko ściągaj ten gwint i przywoź mi go na Gliwice, oczywiście cena jak dla mnie więcej niż dobra Rafał, to wpadaj wpadaj, jedyna okazja to teraz w piątek, bo za tydzień to wiesz...święta :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Rafał, to wpadaj wpadaj, jedyna okazja to teraz w piątek, bo za tydzień to wiesz...święta :gwizdanie: To ten piątek niestety odpada bo mam nocki w pracy :wallbash:
Kędzior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ty Kędzior tak nie kozacz, tylko ściągaj ten gwint i przywoź mi go na Gliwice, oczywiście cena jak dla mnie więcej niż dobra Rafał, to wpadaj wpadaj, jedyna okazja to teraz w piątek, bo za tydzień to wiesz...święta :gwizdanie: nom pewnie jak dla ciebie toza darmo hehehe jak dla ciebie hmmmm a niech strace 2tys za 1 szt sprężyny i amora czyli za komplet 8tys myślę że to odpowiednia cena
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 macie ku.wa cos do LPG :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 15:50_________________________________________________można skoczyć gdzieś na góre na 3 stawy i tam zicnąć bo zimno bedzie na bank
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 macie ku.wa cos do LPG :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 15:50_________________________________________________można skoczyć gdzieś na góre na 3 stawy i tam zicnąć bo zimno bedzie na bank Ale ktoś musi pilnować autek... To zrobi się jakieś losowanie.
Rekomendowane odpowiedzi