stanley Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 hehe tylko niewystaw czasem patelek tak jak jeden koleś wystawił czajnik :gwizdanie: :gwizdanie: Kędzior, jakie Ty mi dzisiaj zagadaki zadajesz, o co chodzi z tym czajnikiem - a może to bedzie moja emotka... I sobie dopiszę "młody Pudzian" :kox:
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kurde Pany , SOOORy że nie dojechałem , ale auto jeszcze dwa tygodnie conajmniej nie będzie na chodzie ;( ;( ;( i że zatrzymałem Krola tylko dla Siebie , ale chłopak chciał mi pomóc , za co wielkie ukłony :notworthy: mam nadzieje że uda sie naprawić to moje padło bo sie chyba z nim rozwiode
Kędzior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 coś chyba przekombinowałeś? czajnik zaraz postaram ci sie to pokazac tylko poszukam [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________oo znalazłem kiedyś ktoś taką aukcję wystawił hehe przypatrz się dobrze co widać w czajniczku hehehe http://g.smietnik.eu/czajniczek/
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 kędzior do mnie pisał [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:03_________________________________________________Keżorowaty co z furą ?
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 ale widzę, że spota się udał to super 13 autek mega wynik :good:
stanley Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://g.smietnik.eu/czajniczek/ dobranoc Pany
Kanar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 no z zającami chodziło o to że jak on sie już położy to kondycji mu wystarcza na co najmniej dwie godziny, a mi najwyżej na 15 minut ;( Keżor coś padło czy coś Wam nie wyszło przy rezaniu??
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 padło , teraz musze wydobyć z d*py strony kilka tałków , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ... mam nadzieje
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 padło , teraz musze wydobyć z d*py strony kilka tałków , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ... mam nadzieje wszystko jasne, je.ło cos ale to coś co je.ło będzie teraz w ch.j lepsze, mocniejsze i wogóle keżor dobrze, że odnajdujesz pozytywy
Kanar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 niekorzystnie że teraz padło, plus pewnie jest taki ze w to miejsce pójdą lepsze części
Kędzior Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 hehe czyli 300 kucy będzię napewnoo hehe lece spac panowie bajuu
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 tylko że potrzebuje auto wsumie przecież nie będe na spoty busem pylać no ale jak poskładam to będzie rzeź niewiniątek
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 tylko że potrzebuje auto wsumie przecież nie będe na spoty busem pylać no ale jak poskładam to będzie rzeź niewiniątek mogę Cie na spoty wozić :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 moge po Ciebie podjeżdżać przed spotem :gwizdanie: zawsze sie bede mógł chwalić że woziłem kierowce tego srebrnego killera :naughty: hahahah damn it słaby reflex mam chyba
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 keżor co Ci padło może kupimy anglika na spółkę i wytachamy tajle ? chcesz pożyczę Ci swojego ADR -a poważnie bo i tak stoi pod domem i się marnuje, jak chcesz wpadaj jeszcze dzis [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:25_________________________________________________ tylko że potrzebuje auto wsumie przecież nie będe na spoty busem pylać no ale jak poskładam to będzie rzeź niewiniątek moge po Ciebie podjeżdżać przed spotem :gwizdanie: zawsze sie bede mógł chwalić że woziłem kierowce tego srebrnego killera :naughty: hahahah damn it słaby reflex mam chyba mogę Cie na spoty wozić :gwizdanie: leszcze
Kanar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 nie każdy ma 12 klocków co miesiąc i może auta pożyczać :polew:
George88 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dzięki za spocika. Mam nadzieję, że za tydzień też was odwiedzę może już na zimówkach.
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 nie każdy ma 12 klocków co miesiąc i może auta pożyczać :polew: no Akjam ma, ale chyba ściemnia bo nie chce pożyczyć keżorowi fury, Akjam pewnie ma z dyche i myślał, że te dwa kółka nie będzie widać [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:34_________________________________________________ Dzięki za spocika. Mam nadzieję, że za tydzień też was odwiedzę może już na zimówkach. wpadaj jak najbardziej jesteś mile widziany co prawda nie pogadaliśmy ale jak będziesz jeździł to nam się uda ps b6 fajne :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miszka dzięki ,ale nie , bo sie jeszcze ADR zdupcy i będe miał dwa razy większe koszty a potrzebuje takie tajle że A4 odpada :gwizdanie: może leon Kanar i Krolu dzięki , ale teraz chyba nie będe jeździł na spoty tylko dzinnie coś dłubał , żeby w miare szybko auto odzyskało siły :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:37_________________________________________________ Dzięki za spocika. Mam nadzieję, że za tydzień też was odwiedzę może już na zimówkach. o ryjówka widziałem w piątek na żywo , prezentuje sie fajnie , koła Mega koks
Rekomendowane odpowiedzi