Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 :polew: panowie nie uwierzycie....kupiłem sobie dzis buty jak byłem u góry na 3 stawach,przymierzyłem wszystko ok, kupiłem, teraz tak patrzę DWA LEWE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:44_________________________________________________ :polew: panowie nie uwierzycie....kupiłem sobie dzis buty jak byłem u góry na 3 stawach,przymierzyłem wszystko ok, kupiłem, teraz tak patrzę DWA LEWE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jaki jeleń
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miszka :oklaski: :oklaski: :oklaski: no co
Kanar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 słyszałem że można mieć 2 lewe ręce ale żeby obie nogi?? jak można gaz naciskać lewą nogą?? hamulec to jeszcze bym zrozumiał bo mi sie czasem zdarza ale gazu mi sie nie udało
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 miszka , to były buty odłożone dla Rasiaka , i teraz chłop nie będzie miał w czym chodzić :polew:
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 znalazłęm tusz do HP kolorowy oznaczenie 22 nie wiem czy nie zaschnięty, ja użyłem go z 15 razy max, chce ktoś ? ? ( i to piszę na poważnie) jak ktoś chce to dam z free ja k nie to kosz bo moje urządzenie wielofunkcyjne padło ostatnio) to cześć Wam keżor jak o to dzwoń jeżdże po śląsku to może akurat mikefoto dzieki za ten mechanizm, uratowałeś mi życie, myślę, że piwko choć w części Ci wynagrodzi moją wdzięcznośc
Kanar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miszka jak masz na zbyciu to bardzo chętnie bo moje urządzenie jeszcze działa ja znikam spać 3mcie się
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 jest już po 22 to wrzuce fajną nute na dobra noc
Pucek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Keżor, bardzo fajny mix song znane "hity" no i myślę że spokojnie przed 22 mogłeś to pokazać :>
Bulczas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dzięki za spota było spoko tylko cholernie zimno. Trzeba od razu uderzać do maka przy takich temperaturach. Keżor widzę że grubo się szykuje bo jeśli leon to pewnie chodzi o ARL-a :gwizdanie: P.S. Jak coś to mogę Ci coś tam pomóc w miarę możliwości czasowych. Numer masz więc jak coś dzwoń Spadam spać. Na dworze jest masakra ubierzcie się ciepło!!
Kanar Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 no zważywszy że Rafał dopiero sie wybierał spać to tak.. jesteś pierwszy :> :hi:
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 no zważywszy że Rafał dopiero sie wybierał spać to tak.. jesteś pierwszy :> :hi:
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 wszystkim ja jade zamienic jednego lewego buta na prawego
keżor Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 wszystkim ja jade zamienic jednego lewego buta na prawego do jakiego sklepu ? bo chętnie bym zobaczył ten skecz :polew:
Kanar Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 to weź to nagraj bo też bym sie pośmiał
viktor098 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 czes szefie autko stoi na kanale bo mom zamiar odwiedzic monster garaz
Rekomendowane odpowiedzi