Adrenalina Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 08:09_________________________________________________boszszsz... Miszka Ty świnko nawet kopulującym psom nie odpuścisz? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z rana Miszka kup sobie jakis dobry aparat ten tego konczy mi sie browarek to mykam w kimonko, otwórz następnego jeden maly zywiec na co jakis czas wystarczy piątek jeszcze jutro i znowu trzeba będzie się napić przekonales mnie
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 piątek jeszcze jutro i znowu trzeba będzie się napić buuuu aż mnie telepie jak pomyślę o dzisiejszym wieczorze [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 07:18_________________________________________________ No i powolutku kończę robotę na dziś, i na jutro i na pojutrze... ja zaczynam na dziś, jadę do Żywca a później już będę krążył gdzie popadnie w poszukiwaniu psów gejów :gwizdanie: kto wie co przyniesie nowy dzień :polew: :polew: paparazzi :polew: :polew: National Geographic "Z Miszką przez życie" :polew: :polew: HD High Definition!!! :polew: :polew: [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 07:42_________________________________________________ciekawe na jakim kanale by to puścili :gwizdanie: to już jest na red tubie :gwizdanie: przygody miszki gejucha 7i3/8
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 piątek jeszcze jutro i znowu trzeba będzie się napić buuuu aż mnie telepie jak pomyślę o dzisiejszym wieczorze [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 07:18_________________________________________________ No i powolutku kończę robotę na dziś, i na jutro i na pojutrze... ja zaczynam na dziś, jadę do Żywca a później już będę krążył gdzie popadnie w poszukiwaniu psów gejów :gwizdanie: kto wie co przyniesie nowy dzień :polew: :polew: paparazzi :polew: :polew: National Geographic "Z Miszką przez życie" :polew: :polew: HD High Definition!!! :polew: :polew: [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 07:42_________________________________________________ciekawe na jakim kanale by to puścili :gwizdanie: to już jest na red tubie :gwizdanie: przygody miszki gejucha 7i3/8
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 po pracy.... j**any ja wpadłem na chwilkę na chatę i zmykam znów
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i po robocie i dlugi weekend czas zaczac :kox:
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i po robocie i dlugi weekend czas zaczac :kox: co to znaczy długi weekend
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i po robocie i dlugi weekend czas zaczac :kox: co to znaczy długi weekend poniedzialek i wtorek mam wolny wiec jak to inaczej nazwac :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i po robocie i dlugi weekend czas zaczac :kox: co to znaczy długi weekend poniedzialek i wtorek mam wolny wiec jak to inaczej nazwac :gwizdanie: cffaniak [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 12:58_________________________________________________BTW dzisiaj robiłem z klientem jazde próbną Q7 3.0 TDI q***wa, szału to, to nie robi
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i po robocie i dlugi weekend czas zaczac :kox: co to znaczy długi weekend poniedzialek i wtorek mam wolny wiec jak to inaczej nazwac :gwizdanie: cffaniak [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 12:58_________________________________________________BTW dzisiaj robiłem z klient jazde próbną Q7 3.0 TDI q***wa, szału to, to nie robi bo to jest fura do wygodnego przemieszczania sie i lansu
Pucek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Hej kurna, 12 stron spamu, nudzicie się? :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Hej kurna, 12 stron spamu, nudzicie się? :gwizdanie: troche
Gość fudi Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Witam Panowie, nie ma ktoś dojścia do tańszych części? Potrzebuję amortyzatory na tył do B5..
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Witam Panowie, nie ma ktoś dojścia do tańszych części? Potrzebuję amortyzatory na tył do B5.. w ASO ok 400zł, ale już ich nie produkują najlepiej pisz do TOM77
Gość fudi Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Witam Panowie, nie ma ktoś dojścia do tańszych części? Potrzebuję amortyzatory na tył do B5.. w ASO ok 400zł, ale już ich nie produkują najlepiej pisz do TOM77 Ok, dzięki
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Witam Panowie, nie ma ktoś dojścia do tańszych części? Potrzebuję amortyzatory na tył do B5.. w ASO ok 400zł, ale już ich nie produkują najlepiej pisz do TOM77 Dokładnie kupowałem u niego rozrząd i naprawdę ma dobre ceny
Geciu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Witam Panowie i ewentualnie drogie Panie Ponieważ jako "świeżak" nie mogę dodać info w dziale Sprzedam, chciałem tutaj Wam zaproponować nową osłonę silnika + skrzyni + spinki firmy Rezaw-Plast do B6/B7. W niedzielę jestem na Śląsku, więc może ktoś by się skusił. Leży mi to niepotrzebne w garażu. Za połowę, czyli 50zł + flaszka 0,5 oddam. Jak coś zapraszam - 600 555 006 Tomek PS. link do aukcji http://allegro.pl/oslona-silnika-skrzyni-spinki-audi-a4-01-08-i1469825525.html
Rekomendowane odpowiedzi