Opublikowano 16 Sierpnia 201015 l musiał zaspawać solar dach bo mu przeciekał i oddał wrclagunie :gwizdanie:
Opublikowano 16 Sierpnia 201015 l No nad czym tu się rozpisywać jak Miron ma seryjną furę a na forum aż huczy od grubych projektów... a ty co ? ledy z tyłu ? :polew:czy w końcu megłajers po pół roku zastanawiania się ? :naughty:
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l Autor :decayed: ciekawe czy kiedyś zajrzy tu ktoś normalny a to z ostateniego wekendu - wesele kuzyna Ps. a solar wyjeba..em bo mi przeładowywał akmulator
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l Wyglada jak pol d*py zza krzaka jalowca... przez dokladke od cupry już go podsumował
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l :decayed: ciekawe czy kiedyś zajrzy tu ktoś normalny a to z ostateniego wekendu - wesele kuzyna Ps. a solar wyjeba..em bo mi przeładowywał akmulator No cóż.Zapewne jeszcze długo nikt normalny tu nie zajrzy, co nie zmienia faktu, że to jeden z największych paździerzy na Forum
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l Autor największych paździerzy na Forum też mi nowość...................
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l ciekawe czy kiedyś zajrzy tu ktoś normalny Jestem fajny głaz ... Mirek do niego przypina na noc łańcuchem auto żeby mu nie ukradli I nie gadajcie znowu że to taki paździerz bo to fajne autko...... tylko szkoda że to nie jedzie
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l fajny głaz ... Mirek do niego przypina na noc łańcuchem auto żeby mu nie ukradli I nie gadajcie znowu że to taki paździerz bo to fajne autko...... tylko szkoda że to nie jedzie oj i tu się mylisz. Auto się przypina żeby GŁAZU nie za***ali... Bo głaz fajny ale co potem zrobić z takim szrotem...tylko same problemy :decayed:
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l Slyszalem, ze juz pare razy glaz chcieli zajumac, pakowali do bagaznika... ale auto nie dojezdzalo nawet do bramy, amory wybijalo do wnetrza :gwizdanie: ...i z tego wzgledu Miron obserwuje wszystkie aukcje cwiartek na allegro.
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l Slyszalem, ze juz pare razy glaz chcieli zajumac, pakowali do bagaznika... ale auto nie dojezdzalo nawet do bramy, amory wybijalo do wnetrza :gwizdanie: ...i z tego wzgledu Miron obserwuje wszystkie aukcje cwiartek na allegro. Mówcie co chcecie ale mi się ten głaz podoba, usunął bym tylko tego klekota w tle i było by cudownie :>
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l Slyszalem, ze juz pare razy glaz chcieli zajumac, pakowali do bagaznika... ale auto nie dojezdzalo nawet do bramy, amory wybijalo do wnetrza :gwizdanie: ...i z tego wzgledu Miron obserwuje wszystkie aukcje cwiartek na allegro. Mówcie co chcecie ale mi się ten głaz podoba, usunął bym tylko tego klekota w tle i było by cudownie :> Wiesz. Na Twoim miejscu nie sugerowałbym się wyglądem :naughty: AC w PZU atrapy [Wirtualnemedia.pl]
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l Slyszalem, ze juz pare razy glaz chcieli zajumac, pakowali do bagaznika... ale auto nie dojezdzalo nawet do bramy, amory wybijalo do wnetrza :gwizdanie: ...i z tego wzgledu Miron obserwuje wszystkie aukcje cwiartek na allegro. Mówcie co chcecie ale mi się ten głaz podoba, usunął bym tylko tego klekota w tle i było by cudownie :> Wiesz. Na Twoim miejscu nie sugerowałbym się wyglądem :naughty: AC w PZU atrapy [Wirtualnemedia.pl] Mówisz, że głaz ten wykonany został z papieru
Opublikowano 23 Sierpnia 201015 l Slyszalem, ze juz pare razy glaz chcieli zajumac, pakowali do bagaznika... ale auto nie dojezdzalo nawet do bramy, amory wybijalo do wnetrza :gwizdanie: ...i z tego wzgledu Miron obserwuje wszystkie aukcje cwiartek na allegro. Mówcie co chcecie ale mi się ten głaz podoba, usunął bym tylko tego klekota w tle i było by cudownie :> Wiesz. Na Twoim miejscu nie sugerowałbym się wyglądem :naughty: AC w PZU atrapy [Wirtualnemedia.pl] Mówisz, że głaz ten wykonany został z papieru Nie głaz... :gwizdanie: