KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ...........każdy ma swój typ - czy bym coś zmieniał mając ori lampy z białym kierunkiem to nie wiem może nie - ale skoro już i tak miałem wszystko rozebrane ( w celu wywalenia dekielka ) to postanowiłem troche pójść po bandzie [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 11:01_________________________________________________wszyscy mi dokuczają, że "fura seria" to trzeba coś pozmieniać nie rozumiem tego apostrofu przy fura seria ....
KENOiX Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Czarne lampy ale z ori przeźroczystym dekielkiem na kierunkach wydaje mi się, że wyglądają lepiej dokładka kwestia gustu, musiał bym zobaczyć na żywo. Jako całość fura po prostu miazga!... Powtórzę się jeszcze za innymi fela w grafit!
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 spoko ten przodzik z lampami black
bajk Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ...........każdy ma swój typ - czy bym coś zmieniał mając ori lampy z białym kierunkiem to nie wiem może nie - ale skoro już i tak miałem wszystko rozebrane ( w celu wywalenia dekielka ) to postanowiłem troche pójść po bandzie [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 11:01_________________________________________________wszyscy mi dokuczają, że "fura seria" to trzeba coś pozmieniać Patrząc na Twoje lampy dochodzę do wniosku, że jednak nie będę malował środka - według mnie ori z białymi kierunkami wyglądają lepiej.. W każdym bądź razie w końcu nie seria
mystic.pl Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ... pomalowalbym blende przedniej tablicy w kolor obramowki grilla. Kumpel w a5 pomalowal i wyglada masakrycznie :good: Mam tak pomalowaną blendę i wygląda dobrze, ale jednak lakier lubi odprysnąć od kamyków, moja będzie lakierowana przy okazji nowego zderzaka. Podkładka z cupry tak wygląda na seryjnym zderzaku:
jedrekx Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Miron jakbyś miał założone te felgi co ja to byłby mój ideał... moim zdaniem najpiękniejsze B7 avant w klubie! :notworthy:
QRi Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no... powiem Ci - teraz to juz stawiam na rowno z a6 avant s-line
mystic.pl Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no... powiem Ci - teraz to juz stawiam na rowno z a6 avant s-line A6 to ogórek i z 3.0tdi nie jedzie
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 PABLO A czemu tak uważasz mysli decayed Widziałeś Mirona na własne oczy ? I dalej sądzisz że on zrobił to sam ?? EOT !! Przecież piliśmy kilka razy a mówił że dobry z niego rezacz :decayed: miron78 po co się tak spieszysz z tymi modami, nie długo nie będziesz miał co wyrezać bo wszystko będziesz miał zrobione A wszyscy i tak będę mówili że masz serie ;(
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Patrząc na Twoje lampy dochodzę do wniosku, że jednak nie będę malował środka - według mnie ori z białymi kierunkami wyglądają lepiej.. Tak jak napisalem wyzej... moim zdaniem ori lampy ladnie poszerzaja optycznie przod, co widac zreszta na Twoich fotach
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ...........każdy ma swój typ - czy bym coś zmieniał mając ori lampy z białym kierunkiem to nie wiem może nie - ale skoro już i tak miałem wszystko rozebrane ( w celu wywalenia dekielka ) to postanowiłem troche pójść po bandzie [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 11:01_________________________________________________wszyscy mi dokuczają, że "fura seria" to trzeba coś pozmieniać Patrząc na Twoje lampy dochodzę do wniosku, że jednak nie będę malował środka - według mnie ori z białymi kierunkami wyglądają lepiej.. W każdym bądź razie w końcu nie seria naprawdę piękny masz ten przód wzór bym powiedział u mnie jest jak jest - narazie mi się podoba, co nie znaczy że jest to mistrzostwo świata [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 20:49_________________________________________________ Miron jakbyś miał założone te felgi co ja to byłby mój ideał... moim zdaniem najpiękniejsze B7 avant w klubie! :notworthy: bez przesady - osobiście znam kilka ładniejszych
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Miron jakbyś miał założone te felgi co ja to byłby mój ideał... moim zdaniem najpiękniejsze B7 avant w klubie! :notworthy: bez przesady - osobiście znam kilka ładniejszych eee,daj spokój miron ...ale dzięki,to miłe
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 .......co za koleś ..........i pomyśleć, że byłem na TAK jak było głosowanie czy ma być klubowiczem
turdzi Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 mystic.pl masz wiecej zdjec tego auta ?
mystic.pl Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Tak, prześlę Ci na maila. Sorki miron za OT
truckmaniac Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Fajny mod z lampami. Całość ładnie się komponuję, choć sam uważam, że jednak środek lampy matowy byłby lepszy. Generalnie jest
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Myślę że trzeba to pokazać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: z cyklu...Miron leci na marsa
miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 z dzisiejszej imprezy w Kamieniu Śląskim ( 1/4mili ) Miron vs. R36:
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a co lozyska Ci tak hucza ze mozna ogluchnac...stad ten kask??
Rekomendowane odpowiedzi