Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się wyciągnąć te nadkola żeby lakieru nie ruszyć ?

ponoć da - zobaczymy w praktyce - jak jeszcze dojdzie koszt malowania to się trochę wnerwie :wallbash:[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 20:29_________________________________________________zobaczymy czy to co zrobili w DE z tyłem będzie wystarczające i ile będzie przód wystawał

Opublikowano

no bo ogólnie fajna sprawa.. ale gdy już się okazuje że trzeba malować blachy robi się nie fajnie..

Opublikowano

dokładnie[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 20:56_________________________________________________zaś głębia jaką daje ta fela a konkretnie ET jest niasamowita i efekt jest :kox:

Opublikowano

a konieczne bylo targanie nadkoli?? ja zaczynam sie obawiac bo kupilem 19" 9J et35 i tak sie teraz zastanawiam czy nie bedzie wystawalo...[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:04_________________________________________________ma ktos zdjecie b7 z takimi wyciagnietymi nadkolami??

Opublikowano

przy ET29 i 9 calch jest konieczne

Opublikowano

zakladasz opony 235 do 9" ?

Opublikowano

Tak, chcialbym 235/35

ale et35 a 29 to juz chyba maloistotna roznica...czy sie myle?

Opublikowano

hehe, pytalem Mirona :)

ET35 bedzie spoko wygladac... ale na pewno bedzie czasami trzec z przodu i pewnie momentami z tylu :) - ale bez dramatu.

ET29 na seryjnych nadkolach na bank bedzie tarlo, niby to tylko 6mm, ale robi roznice :)

tyl to tyl... gorzej jest z przodu, ciezki silnik, przod czasami mocno skacze i nawet mimo poszerzenia nadkoli bedzie pewnie czasami przycierac, oby tylko kiedys fela sie nie otarla o blache :kwasny: - bo opona 235 przy 9" to juz bedzie lekki naciag.

Opublikowano

a madra opcja jest zalozenie do takich felg sprezyn weitec -30mm?? mam obecnie 1be

sorry Miron za OT

Opublikowano

wyglad bedzie kox, na dziurach, czy prostej drodze nie bedzie ocierac, jak auto bedzie "plynac" po nierownej drodze, wtedy bedzi tarlo.

nie wiem jak jezdzisz i ile km robisz.

ja mam 18" 8j ET35 i przod mi trze codziennie, bo mam taki odcinek w drodze do pracy :)

Opublikowano

6mm :>

Opublikowano

hm? :naughty:

Opublikowano

tak Flyer - 235/35[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 23:04_________________________________________________

a madra opcja jest zalozenie do takich felg sprezyn weitec -30mm?? mam obecnie 1be

sorry Miron za OT

spoko :wink4:

w końcu w temacie

Opublikowano

ale et35 a 29 to juz chyba maloistotna roznica...czy sie myle?

mówiąc szczerze standardowy sline jest idealny.

Co prawda zawsze mógłby miec regulację jeszcze twardości z kabiny ale bez przesady :)

Opublikowano

już wiem że fele na ten sezon zostają zrebrne.

jutro odbieram jedną szt. zakładam oponę i przymiarka na przód i tył - jutro sie wyjaśni ile wystają - jak pogoda pozwoli to zrobię Wam foto :wink4:

Opublikowano

Knurowski zrebrny rozumiem że w pozostałej części PL nazywa się srebrny tak ? :decayed:

Opublikowano

rs4 to piękne fele :naughty: też chciałbym takie mieć..miron pożyczysz ? :evil: od Wojtka kupiłeś?

Opublikowano

Knurowski zrebrny rozumiem że w pozostałej części PL nazywa się srebrny tak ? :decayed:

:decayed:

rs4 to piękne fele :naughty: też chciałbym takie mieć..miron pożyczysz ? :evil: od Wojtka kupiłeś?

tak - jakieś 6 tygodni temu :)

Opublikowano

znasz kogoś kto może ogarnąć temat nadkoli ?