Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ile można zrobić tysięcy na 1.9tdi AWX 131KM

a ile Ty będziesz żył?

nie wiem, kierowałem to pytanie do osób które jeżdżą AWX i może ktoś ma nalatane np. 700tyś

Opublikowano

witam :hi:

U mnie najechane 255000 ale na ten silnik nie ma problemu :) książka serwisowa do końca,

w środku mega stan sam byłem po niego w niemczech

pozdro

Opublikowano

witam!! mogę kupić następnego AJM ma 386000 wygląda pięknie i tak też chodzi. myślicie że to ma jeszcze rację bytu? gdyby to była 100 wziąłbym bez myślenia ale tu się waham. chcę dla żonki kupić i sprzedać jej A3. ma to sens?

Opublikowano

Zależy kto tym jeździł, jeśli był serwisowany to jeszcze pojeździ. Przynajmniej to jest jakiś realny przebieg :decayed: Mój AFN miał na liczniku 190tys jak go kupiłem 3 lata temu, teraz ma 250tys i nie narzekam na silnik. Zimą pali na dotyk, oleju od wymiany do wymiany nie dolewam.

Opublikowano

o AFN`a to bym nawet nie pytał tylko już bym był w drodze do Niemiec ale nie wiem jak pompowtryski chodzą przy tym przebiegu. mój AFN wg fachowców którzy go oglądali miał ponad 300 oleju nie palił, zimą palił jak latem i miał ogień w du...

Opublikowano

Kupiłem mojego w 2004 r od "znajomego" z niemiec z przebiegiem 170tys na blacie i ponoć ori (nie sprawdzałem w aso). Obecnie pokazuje 270 ale mam takie preczucie że coś zaczyna sie dziać nie tak :mysli: Niestet nie mam jak zrobić logów dynamicznych wiec zajme sie tym później

Opublikowano

brat ma 180 na liczniku, a wygląda na 400 tys. km i jeździ, ostatnio tylko turbina regenerowana

Opublikowano

Mój jak pisałem strone wczesniej, przy 340tys wypluł uszczelke :gwizdanie:

Opublikowano

230 tyś lata jak szalony nić się nie dzieje. Pali i leci!

Opublikowano

U mnie jeszcze tysiąc i będzie okrągłe 300kkm :decayed: Oleju od wymiany do wymiany z litr doleje ale ucieka też trochę uszczelką pod miską :gwizdanie:

Opublikowano

AVF 1.9 TDI 130 koni 257 tys. potwierdzone w ASO(350 zł za sprawdzenie auta i przeglądu i nie było szkoda wydać za potwierdzenie przebiegu)

Opublikowano

Sorry ze nie na temat ale jak by w ASO koszt wymiany oleju filtrów i i ogolnego stanu auto kosztowalo do 300 zl to bym nawet tam jezdzil a tak d*pa[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 17:00_________________________________________________a propo u mnie 206000 potwierdzone w ASO.... jak narazie turbo czyscilem po niemcu bo ERG sie zwalil :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

339 tyś w moim AVG i pojawił się mały drobiazg, cieknąca pompa wtryskowa, szybko zmieni się od razu z rozrządem i szykujemy się na wariactwo na zimie z Q :tongue4:

Opublikowano

230 tys w tym tyg wymieniana zatyczka w bloku silka od układu chłodzenia pozatym bajka :) idzie jak burza

Opublikowano

w poprzednim aucie a4 AJMie 115ps miałem 520tkm i auto chodziło bez zarzutów,dlatego nie boję się przebiegów w tdi :hi:

Opublikowano

w poprzednim aucie a4 AJMie 115ps miałem 520tkm i auto chodziło bez zarzutów,dlatego nie boję się przebiegów w tdi :hi:

piekny przebieg

Opublikowano

piekny przebieg

dajcie mi 5 lat a kolegę przegonie :)

Opublikowano

niezle przebiegi pol banki :D ciekawe jak wyglada srodek :)

Opublikowano

niezle przebiegi pol banki :D ciekawe jak wyglada srodek :)

zobaczyłbyś środek mojego to byś padł, jedyne zużycie to kurka kierka przetarta skórka i fotel od strony kierowcy skóra przetarty, ale wiadomo nie uszkodzony. Reszta brand new! tak się robi samochody kurka!

Opublikowano

daltego kupujemy audi :hi: