Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi i VW produkowane do 2005 roku, były tak projektowane aby 300 tys przejeździć bezawaryjnie (przy normalnych warunkach eksploatacji i obsługi)

Opublikowano

b5 1,9 tdi ahu 280 tys jestem 1 wl. w polsce mam ksiazke z niemiec i faktury do 250tys kierownica w stanie agonalnym fotele jak nowe nic nie wytarte takze mozna by u handlarza zmienic kiere i licznik na 180 :)

Opublikowano

Te silniki są żywotne- jeżeli o niego dbasz dociągną 1milion kilometrów. Ale nie opowiadajcie takich bzdur że auto z niemiec 1996 rok w dieslu ma przebieg 185tys. Takie rzeczy tylko w Erze:grin:

Opublikowano

2000 rok ajm 115 km nalatane ma 298tys.

Opublikowano

...moja B6 data zakupu 30.12.2002r w VIN rok prod 2003 nakulane około 268000km - można powiedzieć w 9 lat :hi:...

Opublikowano

To ja teraz zagne :) moje auto od pierwszego właściela którym był mój wujek mieszkający w Italii :) rocznik 2003 AVF, na dzień dzisiejszy ma przebieg 182kkm, na 100% nic nie kręcone, książka serwisowa do 141kkm :> kto da mniej :)))

Opublikowano

u mnie ostatnio pykło 80 000 w AHH 90KM 1.9TDI :polew: Auto w PL od 2005, ale i tak nikt w to nie wierzy (nawet ja sam) :facepalm: Musiałby jeździć cały czas ktoś taki jak ja, kto nie robi nawet 10 rocznie, ale ważne, że chodzi pięknie :banan:

Opublikowano

AFN, 97r. 285kkm, w tym ok 20 kkm na koksie :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Te silniki są żywotne- jeżeli o niego dbasz dociągną 1milion kilometrów. Ale nie opowiadajcie takich bzdur że auto z niemiec 1996 rok w dieslu ma przebieg 185tys. Takie rzeczy tylko w Erze:grin:

napisałem, że są w stanie bezawaryjnie przejechać 300 tys, a co do tego miliona to nie wątpię. Silnik na pewno wytrzyma, gorzej z osprzętem

Opublikowano

moje AHU obecnie ma 435tys km :decayed: sam zrobilem 130tys z wiekszych rzeczy zrobilem sprzeglo zalozylem od awx, pompe wtryskowa zalozona od afn i alternator i norma czyli zawieszenie reszta w tym dwumas, turbo i nawet amory ori :decayed: nie bierze nawet grama oleju. nawet wtryski nie laly po 400tys :kox:

Opublikowano

No to to teraz bajeczka ode mnie - 1Z 95r z Niemiec przy kupnie miał 136 tys :polew:

Teraz 170 z groszem,ale ile ma faktycznie przejechane to nawet najstarsi górale nie wiedzą :grin:

Opublikowano

2000 afn raczej po dzwonie ze 'swapem' z 2,5 wg karty pojazdu i 1,9 PD wg VIN (nie mam wlepki :kwasny:). Kupiłem w tym roku jak miała 204k km, teraz 209k km. Wymieniony kompletny rozrząd, zalany semi castrola gtx (wcześniej był mineralny :facepalm: ) i pare innych drobiazgów. Auto zagadka ale nie narzekam :wink:

Opublikowano

303 tys w automacie audi a4 b6 rok 2003

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

b5 1,9 tdi udokumentowany przebiek 145 tys rocznik samochodu 98 używany tylko na belgijskich autostradach:)

Opublikowano

Handlarz przy sprzedaży 3 letniego Fiata podjechał z klientem do ASO Fiata, sprawdzić wiarygodność przebiegu.

Podleciał do starego pracownika żeby nie mówił że jest cofany z 80tys na 40tys.

Ten jednak wysłał stażyste, a ten od razu zaczął się drzeć że licznik jest cofany. Wyszła niezła beka .

Swoją drogą - co za idiota, cofał licznik jak miał pełną dokumentacje z książką. Musiał poprawić na siłę. :facepalm:

Opublikowano

178300. Samochód sprowadzony w lipcu z Belgii. Przebieg potwierdzony książką serwisową i przez ASO. Ciekawe tylko czy BRB też jest taki trwały.

Opublikowano

2002 na blacie 218kkm a faktycznie 70k km więcej :decayed:

Opublikowano

2001 i 255kk :)

Opublikowano

2001 rok i przebieg 206 tyś. nie wiem ile w tym prawdy , było rozdzierane troche auta i sie wydaje na ori