Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wydaje mi sie ze przebieg 250 tys w dieslu to nie jest jakis wyczyn chyba nie :whistling:

A 171 jest cudem nad Wisłą :grin:

zamiast jednyki daj 5 :whistling:

Opublikowano
wydaje mi sie ze przebieg 250 tys w dieslu to nie jest jakis wyczyn chyba nie :whistling:

A 171 jest cudem nad Wisłą :grin:

zamiast jednyki daj 5 :whistling:

Nie nooo, proszę Cię.. Bez jaj.. Ja chyba na zawał zejdę :grin:

jak go kupowaliśmy ponad 2 lata temu to miał 136 :grin:

Normalnie prawie nówka, prawie 20-letnia :grin:

Opublikowano

Panowie Vin i do pierwszego serwisu aso i wszystko jasne,to jest audi a nie jakiś opel . Audi sprawdzisz na całym świecie

Opublikowano

320 tys jak kupiłem rok temu, teraz mam 352 tys. niedawno znalazłem karteczke z nastepną wymianą oleju przy przebiegu 419 tys. Cofnięty o 100 tys. Dziekuję za uwagę. Do tego pozwolę dołożyc sobie ciekawego linka.

Jak dbać o samochód - Fiat 125p - Sadistic.pl

"jak sie dba tak się ma"

Opublikowano
320 tys jak kupiłem rok temu, teraz mam 352 tys. niedawno znalazłem karteczke z nastepną wymianą oleju przy przebiegu 419 tys. Cofnięty o 100 tys. Dziekuję za uwagę. Do tego pozwolę dołożyc sobie ciekawego linka.

Jak dbać o samochód - Fiat 125p - Sadistic.pl

"jak sie dba tak się ma"

Ale puściłeś mi horror. Obejrzałem to. Pielęgnacja na maksa.

Opublikowano

oj tam pewnie wiekszosc klubowiczow tez nie przekroczyło 100km/h swoim audi:grin:

Opublikowano

ja mam w passacie b5 270 tys. i rzekomo jest on prawdziwy, bo i całkiem nieźle lata AJM ;) Natomiast w AUDI 290 tys (AVG) :wink:

Opublikowano

moja ma 200150km i lata jak talala w 2009(luty) jak kupowalem miala 114kkm i nie ukrywam na 15tys znika 200g oleju

Opublikowano

VW Passat AJM kumpla, licznik pokazuje 250k a w sterowniku:

passat.png

Opublikowano

Panowie a vag-iem 409 sprawdzę przebieg auta czy tylko vcds?????

Opublikowano

vcds

Opublikowano

Tylko czemu u gory sa km a na dole mile?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

vcds

no ale jak ktoś dobrze kręcił to w Ecu też zmienil

mój AJM na dziś dzień 237 tyś - pokrycie z historią w ASO i TUV , sam zrobiłem ponad 50 tyś

Opublikowano

http://s13.postimage.org/5468zrknr/passat.png

Ale czemu tu się dziwić? Próbowałem ostatnio sprzedać swoje a4, jeden klient stwierdził, że fajna i by brał, "ale boi się przebiegu", a że gdzieś 30km obok stoi taka same ale z przebiegiem 190tys...

Kilku zainteresowanych gdy usłyszało przebieg powiedziało "a to dziękuję".

Dodam, że mam bardzo wysoki przebieg "aż" 240tys km co pewnie i tak jest już skręcone o połowę.

Opublikowano

Bo Polak sterotypowo kupuje na podstawie przebiegu z liczniku, zamiast w pierwszej kolejności sugerować się stanem auta :thumbdown: dlatego u nas zawsze będą liczniki kręcone

Opublikowano

Przebieg 492 tys. km piękny, ale przed kupnem wolałbym być świadomy ile auto ma przejechane, a nie później robić wielkie oczy i być wq#$% na maksa.

Opublikowano

http://s13.postimage.org/5468zrknr/passat.png

Ale czemu tu się dziwić? Próbowałem ostatnio sprzedać swoje a4, jeden klient stwierdził, że fajna i by brał, "ale boi się przebiegu", a że gdzieś 30km obok stoi taka same ale z przebiegiem 190tys...

Kilku zainteresowanych gdy usłyszało przebieg powiedziało "a to dziękuję".

Dodam, że mam bardzo wysoki przebieg "aż" 240tys km co pewnie i tak jest już skręcone o połowę.

to ten klijent ma cos z głowa ze chce kupic auto 12- czy tam 13-letnie z przebiegiem 190 tys.jak by na liczniku pokazywało 000000 to by bez zastanowienia brali.:grin:nie patrzyli by juz nawet na to ze auto ma 20 lat.

Opublikowano

Myślę że samochód który przejechał 200 tys po autostradach i był na bieżąco serwisowany, będzie mniej zniszczony niż ten który przejechał 100 tys po mieście i właściciel nie dbał o nic.

Mam Opla który ma 19 lat i przejechane niecałe 240 tys - ktoś uwierzy? też bym nie uwierzył, tylko że go mam od nowości i tyle ma.

Opublikowano

a ja aktualnie w moim AJM-ie b5 mam 89000km :wink: też nikt nie chce wierzyć :grin:

Opublikowano
a ja aktualnie w moim AJM-ie b5 mam 89000km :wink: też nikt nie chce wierzyć :grin:
chyba po Polsce :decayed: